|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Takže holky, závěr z této diskuze: Sraz bude v sobotu 27. 11. v kavárně v Řečkovicích.
Moc děkuju každému, kdo přispěl radou, a omlouvám se všem, kterým místo/čas nevyhovují. Bohužel to nejde udělat tak, aby byli spokojení všichni, tak se prosím na mě nezlobte.
Účast:
Mufinka
Verynka
Marti
Sluníčko
Malinkej - možná, podle zdravotní situace
Heri
Janabas
Evajs
Sillwan
Zuzanka - nevím?
Gabka
Kikineček
Vikinka
Misha
Evajs
Berka
Ronja
Co se týče času, navrhuju třeba 10:30 (velmi rámcově), s tím, že bychom se s dojíždějícími setkali napřed na hlaváku a pak tam jeli společně - místní můžou přijít rovnou tam, třeba na tu jedenáctou?
Druhá varianta je nechat do na odpoledne, cca od 14.00....záleží jen na vás. Až se dohodneme, zarezervuju místo.
Není tady
Tý jo, luxusní sestava. Furt zvažuju, že bych přijela sama aspoň na otočku, a ta sestava teda láká 
Není tady
Veranna napsal(a):
Tý jo, luxusní sestava. Furt zvažuju, že bych přijela sama aspoň na otočku, a ta sestava teda láká
Veruuu přijéééď, prosím prosím....kdyby ti pak pomohlo přespat u nás a jet zpátky až druhý den (nevím jak to budeš mít s hlídáním), tak není problém, budeme to mít veselo s Mufaty a ráda si tě užiju ještě i po srazu 
Míši dík, ještě že tě mám, abys to po mě zkontrolovala
Na mě už leze demence stařeckého věku 
Není tady
verynka napsal(a):
Ronji a jak je to od toho hlaváku daleko?
Very asi 15-20 minut myslim 
Není tady
Very jestli pojedeš od Svitav, tak to ani nemusíš do města zajíždět, Řečkovice jsou hned na kraji směrem od svitavské silnice (od Globusu). Určitě dáme nějaký sraz na zastávce a pak to půjdeme spolu hledat 
Není tady
Super, taky se moc těším!
Verannko - i já bych Tě moooc ráda viděla!!! 
Musím správně opsat název a adresu, ať to najdem 
jo - a ten čas kolem půl 11 -11 mi vyhovuje víc.. odpo je hned tma a to už mi přijde pak takové jako smutné a na spaní 
Není tady
holky, uvidím, jestli se bude dát zdrhnout z přednášky (moc tomu nevěřím, ale naděje umírá poslední
) budu v kontaktu s Ronjou, tak bych za vámi kdyžtak na chvilku dorazila, pokud tam ještě budete
přislíbená účast je totiž fakt luxusní

Není tady
Ronja napsal(a):
Veranna napsal(a):
Veruuu přijéééď, prosím prosím....kdyby ti pak pomohlo přespat u nás a jet zpátky až druhý den (nevím jak to budeš mít s hlídáním), tak není problém, budeme to mít veselo s Mufaty a ráda si tě užiju ještě i po srazu
Míši dík, ještě že tě mám, abys to po mě zkontrolovalaNa mě už leze demence stařeckého věku
Ronji - moc děkuju za super nabídku!
Musím přiznat, že mi to fakt docela pomůže a s díky přijímám
Od nás do Brna mi to trvá 3 hodiny, do Řečkovic ještě dýl - znám to, léta jsem jezdila do Brna na fakultu.
Na otočku by to pro mně bylo fakt dost náročný, s Tobim pak zcela nemyslitelný. Takhle s přespáním to budu mít v pohodě. Samozřejmě jsem přemýšlela o hotelu s Tobim, ale ty víc jak 3 hodiny v autě jen já s ním mně trošku děsí
Asi by si to neužil ani on ani já.
V. má bohužel navíc na ten víkend nějakou práci, takže Tobiho dáme k mamině a já budu moct dorazit.
Jen tedy jestli to bude od 10, tak budu muset v 7 ráno vyjet
To jsem na sebe zvědavá 
Jinak zvládnete to určitě kapacitně? Já tím že budu bez dítěte a nebudu ani těhotná, tak můžu spát v podstatě kdekoliv, vezmu si klidně i spacák. Jen dej vědět, co mám přivézt 
Není tady

Holky co mi to delate
toliko bab ,co bych rada videla ,ale asi neuvidim
Jeste to nejak zkusim ,ale nevidim to ruzove...
Není tady
mufina1 napsal(a):
Veran no to je bombááá...
![]()
jen si teda jako nemyslete, že to bude klidný večííír
![]()
![]()
Neboj, já se na ty tvoje cácory upovídaný děsně těším! Společně je přeci musíme trochu unavit, ne? 
Není tady