18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viděly jste? http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?Vie … 0449896755
Není tady
Fido - jak o Jimovi, tak o Jade přemýlím Ale já toho mám teď doma tolik, e to stěí unosím
Na svatbu půjde asi Rosálka, Goldík a nejspí i Standa, kdyby bylo třeba aby nosil mu. Já dneska stěí dola do obchodu. Hlavně mě znervozňujou ty oči, mám je jak kdybych měla zánět spojivek a pod víčkama trochu písku
Jinak musí být zítra hezky a teplo, páč jsem jakdi zapoměla, e vechnyvěci mení ne obří (tzn netěhu) jsem z domu odstranila, aby mě nerozruovalo to, e se do nich nevejdu a nějak jsem je zapoměla navrátit. Take tu mám jednu sukni (a jednu černou - ta nejde, a poslední bílou, ta taky nejde, tak jdu v hnědý...)
Není tady
Aaaaaaaaach to je prece ta moje Altrosa
Holky tak bud jak bud ,nakonec stejne ten kratasek objednavat nebudu, logicky jsem si ho rozmluvila
Jinak to Fidorko byl jedne krasny Girasol Exclusiv
RRRR(nevim jestli je ten pocet spravne) tak na tenhle uvaz se nejak necitim ,vzdyt me nejde ani ten batoh ,lepe se mi vazou vicevrstve ...
Není tady
Def tak at je do zitra lip ,kdyz uz ne uplne dobre Sukne staci a na vrsek si umotej DH z Goldu a hotovo
Holky dnes si poprve navazal tatulda!!!!Parada to je vse co k tomu ted reknu ,letim vytahnout malou z vany
Není tady
Def, tady nejde ale vůbec o mě nebo o fidoru Jen bych byla nerada, aby si někdo přečetl, e se dá uvázat s 2kou batoh, kdy se to prostě nedá, to ve
Není tady
Zuzi - tak pak podej reference, jak mu vázání lo
A lo o co lo, já jsem prostě dneska hrozně přecitlivělá a vechno mě bere. Jdu ty svoje králičí oči odtrhnout od kompu a zapíchnout do plotáře
Drte mi zítra palce, páč jestli se mě víc jak dva lidí zeptají "a kdy se budete brát vyyyyy?" tak jsem jasná a můete mě chodit navtěvovat na Pankrác (pro nepraáky - věznice).
Není tady
holky to je snad sranda ne ? t CENA na ebay , no jem zvědavá na kolik se to jetě vyplhá
jinak jdu si přečíst celé barvení na nd, budu mít přírodní vlněné indio , tak a dlouho přírodní nezůstane
kde jste kupovaly barvy ? dík
a Def brzké uzdravení a mírumilovné svatebčany bez blbých dotazů
Není tady
Ty jo Zuzi, tak to je paráda gratuluju k ikovnýmu tatínkovi Tak pak napi víc, jsem zvědavá, jestli sám nebo s pomocí a co vázal a taky s jakým átkem U nás u tatu váe docela často, ale vdycky mu musím pomáhat s dotaením, protoe jinak to stojí za prd.. Ale trpělivě dotahuju, abych ho neodradila
Defi, a musí tam jít? Ví, kdy se ti tam nechce a jetě ti je takhle blbě To bych se jak se znám na to vyprdla, pokud bych neměla jít za svědka... To by určitě kadej pochopil nebo? Tak a je ti do zítra troku líp, zkus cibuli s medem, to mě vdycky pomáhá (vylouhovat a pít tu ávu, co vznikne).. Aspoń to počasí ti ale půjde na ruku, má být teplo.
Ty jo, to já bych jetě Rosali nikam vyvést do společnosti nemohla, teprve jí zdoláváme a jetě se s ní neváe nic moc, ale pracujeme na ní ustavičně a ona povolí Vy u máte zanoenou?
Jo, tak ta samá altrosa tam byla na začátku května... Skončila neúspěně, já jsem pak paní kontaktovala, jestli mi jí nechce za 50 euro prodat Paní se neozvala a teď jí tam dala znova.. No a celkem si vydělala ne? Ty jo, prej za pade
Není tady
Holky,to prece neni mozny ta Altrosa to se nekdo splet,ne?
Není tady
No to je nějaký divný, fakt.. Hlavně vede teď někdo, kdo má nula hodnocení, take tam asi jetě moc átků nekoupil No to si asi etřil prachy na tohle
Ne, je to fakt divný, nevím co to má znamenat, ale 35.000,- za átek přeci nikdo nedá a jetě aby těch zájemců se tam přehazovalo více .... Blbost....
Není tady
Taky by mě to zajímalo, o co jde Je fakt, e Altrosa je poměrně velká limitka, ale e a taková? u je to přes 40 litrů
A to jsem na ní měla zálusk No ale přehazujou se tam asi čtyři lidi... Jedině, e by to byla pračka na prachy
Není tady
Ty jo.. Já ne
přijde mi to stejěn divný, nevěřím, e by ho někdo koupil za takový prachy
Není tady
Luli - mě se to zdá taky jako pračka... ale vcelku reálně se toho zúčastnili nejmíň tři lidi + prodávající No, jestli tam bude za dva týdny znova, tak je o vcelku jasný
Tak co kdo o víkendu pořídil? Já byla vyřazená z provozu svatbou, take jsem se včera nezúčastnila a(u)kčnění
Není tady
Defi, já vím, e je to sem offtopic , ale proč jsem si myslela, e jsi vdaná? (přilo mi to divný )
Sorry za
Není tady
Peti - nejsem Ale on tady člověk docela automaticky předpokádá, e vechny vdaný jsme Přeci jen máme hodně hluboko zakořčeněný, e děti se plodí a po svatbě Zvlá plánovaně A my u tu na OT nehrajem, u se z toho stal Chat, tak si tu můem uívat nosnicový kdákání do aleluja
Není tady
lulana napsal(a):
Jen bych byla nerada, aby si někdo přečetl, e se dá uvázat s 2kou batoh, kdy se to prostě nedá, to ve
Já bych zase byla nerada, kdyby si někdo myslel, e se "ROZHODNĚ s dvojkou uvázat nedá", kdy se to prostě (někdy) dá. Psala jsem, e ho Zuzka MONÁ uváe a je podle mě trochu zbytečný a pod úroveň na to afektovaně reagovat házením pobavených smajlíků a sdělováním subjektivních a kategoricky podaných závěrů.
Buď jsi to nezkouela, nebo se ti nepodařilo, ale to jednodue neznamená, e nikdo jinej batoh s dvojkou nedá.
Ostatní: Jeliko L. zároveň přímo zpochybnila to, co jsem předtím napsala já, a to sice, "e jsem s ním uvázala, ačkoli to mělo do pohodlí daleko"
Tak pro ty z vás, kdo si na základě jejích dojmů mysleli, e kecám, tak jsem vyfotila batoh s naí jedinou dvojkou, červenobílým Indiem od Swetlex z ND (jo, je to to Indio, který jsem obarvila na slunečnicovo a nosím ho s červenýma kroukama jako RS a je to opravdu "tovární" dvojka, má to i na krabici, kterou má teď mmch. u sebe Paulina s Infinity, nejde o ádnou rádoby dvojku z nějakých podmácku dělených átků).
Noenec nebyl naladěnej, já mám spálený ramena, take pls omluvte úvaz, ale pro ilustraci snad stačí:
Není tady
Mno jinak zdravím jetě jednou po víkendu
Zuzi, gratuluju k "tatově" úvazu
Pauli, u jsi odjela? Asi tam budete mít mení vedro ne my tady Jste tady teda zaili slunej extrém a obrat... pár dní 14°C a pak jednou tolik! Nicméně jsem jetě chtěla poprosit o pojitění balíčku, a a ho maminka nepere (a to u jsem ti ale asi psala, co?)
Tak Def, jak? Kolik lidí opruzovalo? A jakej átek jsi nakonec na tý svatbě pouila? Já teda chvílema jen RS, měli jsme tu známý, grilovali a já furt nervy, aby se v tom chumlu lidí Samovi něco nestalo. Take díky bohu za RS, i kdy byl totál vyuzenej, ale zase po vyprání suchej za pikosekundu snad.
Tím jsem se dostala zpátky k naemu červenobílýmu indiu, který u není červenobílý a k odpovědi Janině. Tohle indio jsem - poté co stejnou barvou úspěně barvila Def - obarvila slunečnicovou barvou z http://www.prirodnibarvy.cz/cz/zbozi/34.
Já jsem to brala jen jako experiment a tak jsem ani zdaleka nedoufala v tak dobrej výsledek jak co se týče barvy, tak i dopadu barvení na měkkost átku a o to větí překvápko to bylo. átek je teďka jako máslíčko, nechápu to, ale rozdíl mezi původním /by dobře zanoeným átkem/ a následně obarveným je jako rozdíl mezi vlasama oetřenýma no-name kondicionérem z Lidlu a balzámem od Redken nebo Kerastase.
Take jetě jednou díky Def a tuhle barvu fakt doporučuju. Mimochodem zrovna kombinace červ.bílý indio a slunečnice se mi líbí čím dál víc, take doufám v brzký vyaukčnění neb sehnání delího kousku, abych zvládla i wiggleproof
Btw Altrosa - to je nějakej podfuck, si aspoň myslím já. Je jich sice málo, byla to limitka, ale nic tak special, navíc odstín, kterýho se dá dosáhnout při troe ikovnosti i domácím barvením - prostě nevím v čem by spočívala tak exklusivní cena...
Upravil(a) Fidorka (7. 6. 2010 0:41)
Není tady
Fidorko výsledek parádní, já jsem napoprvé zvolila na obervení profíka- hlavně jde o vlnu , tak a koupím nějaký len nebo čistou bavlnu tak moná zkusím barvení sama
a holky praandy, chystáme se na výlet k Vám, tak bych chtěla okouknout nějaké átky do shopu - třeba zary a didy, kromě brány máte nějaký tip ? díky
Upravil(a) janabas (7. 6. 2010 13:03)
Není tady
Jani, ale V bavlnce toho moc nemaj a Dítě v átku, to je Swetlex na ND, ne? Se s ní spoj a poptej se kolik toho má, aby to nebyl zbytečnej vejlet, já toti někde četla, e nejvíc toho mají na Bráně a tam toho teda popravdě zas tolik nemaj, ale aspoň si člověk osahá od kadý značky aspoň jednoho reprezentanta
Def, přítě budu barvit stejně, jen budu míchat odstíny, chci dosáhnout tý světle tyrkysový barvy, jako je třeba na těch světlejích pruzích naeho girasolu. Nejdřív si to ale budu muset vyzkouet na plíně, aby mě nemrsklo
Není tady
Jani, teď jak o tom přemýlím, moná bude mít nejlepí, kdy poprosí mě a Fidu a sesypem ti nae chlouby an hromadu Páč Didy nemá na krámě skoro nikdo, ty se berou rovnou přas Dany a brána má moná vzorník Zary? Nevím jestli se nepletu, to střílím, úplně od boku
Ale my s Fidou máme sluný zásobičky
Není tady
no jedeme za týden, budem v pondělí v praze, ale nevím jestli stihnu si s Váma dát kafe někde, ikdy bych ráda
budeme mít frkot, doufám, e stihnem zoo
celkem jsem chtěla na ivo vidět nové modré zary, se mi o nich předevčírem zdálo
Není tady
Joooo, něco by se nalo
to je dobrej nápad, na Bráně teda maj nějaký Didy, maj i Storchy a Ellevilly, elastiky, nosítka a i ten vzorník Zary maj, i kdy nevím, jestli u v něm budou ty nový kousky, který teď VěrKa naskladnila.
Ty bys Jani přijela kdy?
Není tady
Jani, přítí pondělí? No jestli bude pěkně, tak v Praze nebudu, ale můu nechat někam dopravit komínek. Nicméně teda ty modrý Zary asi na Bráně mít nebudou, to skoro určitě ne, ale brnkni jim.
Není tady