6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky, jenom jsem vám chtěla napsat, že moje dilema je vyřešeno, jela jsem do Brány a všechno ozkoušela a nakonec pořidila ergo. Je fajn, tatinek bude určitě spokojenej, Terezka je taky spokojená a já zůstanu u šátku
Byla jsem poměrně přijemně překvapená z nositka od liliputi - pro nás je teda ještě velký, ale jinak myslim na větši děti by nemuselo bejt vůbec špatný. A cena je taky přijemná Akorát teda neni pro hubený lidi..
Tak a takhle si tam Teri dneska vegetila:
Jo a ještě, odky jste nosily na zádech? Pišou až od 6ti měsiců...
Není tady
Luli-ja nosim na zadech od ukonc.5.mesice, zatim jen na doma, venku stale KsK uvnitr. Filda drzel hlavicku uz dlouho, ja sem se nahozeni nahoru nebala, takze jsem zkusila a super, hlavne kdyz varim, vetsinou mi na zadech usne.
Není tady
Takl se holky pochlubte, jak vám jde nošení? Maty pořád šátky zbožňuje a usíná sotva jí stihnu uvázat No a já propadla mánii a obávám se že než dovršíme půl roku, tak se doma pro samý šátky nebudeme moc hnout Takže... nemáte některá na prodej nějakou Zaru?
Není tady
Ahoj, potrebuju poradit. Mam skoro 8 mesicu starou holcicku, vazi kolem 7 kg a hledam satek. Mame zatim klokanku babybjorn. Vim ze neni idealni. Moc jsem chtela manducu, ale mala v ni nechtela vubec byt, Kdyz jsme ji dali do kolkanky, pohoda, vysmate slunicko, v manduce rev. Satek bych chtela na nejake vylety a drobne nakupy, postu..... Mam v merku didymos indio ledove modre http://www.didymos.cz/nabidka/satky-na- … edice.html a nebo storch Inka. Bude mi stacit delka 4,2, kdyz mam 155 cm a konf. velikost tak 38?
hlavne bych chtela aby byl satek mekoucky a neskrabal, nesnasim vlnu a hlavne neklouzaly uvazy
Není tady
Ahoj Hanysku
Tak s takovouhle velkou slečnou už budeš vázat asi nejvíc na záda, ne? Tak by se uplatnil dokonce ještě kratší šátek. Ale za prvé se delší dá vždycky omotat okolo těla a za druhé, se při nejhorším dá zkrátit (Nebo prodat či vyměnit)
4,2 ti podle mě bude stačit s přehledem. Já mám 168, velikost cca 38 a s touhle dýlkou uvážu KsK v pohodě (ale používám na něj většinou 4,7, protože mám radši uzel an břiše, než na zádech ).
Uzel na Indiu klouzat nebude, zvlášť když je bez příměsy. Já mám čoko elipsy a uzel drží jak přikovanej. Co se týče měkkosti šátku, no to je jiná. Nemůžu mluvit za tuhle limitku (neměla jsem jí v ruce), ale klasika je poměrně hutný, nosný šátek. Třeba Vatanai Kipawa je oproti tomu průsvitný peříčko Ale přesto nošením moc hezky změkne.... jak to sakra vystihnout...No, prostě je hutnej
Není tady
Def potřebuju prosím poradit..
Mě se strašně líbí z limitky od Didy stříbrní gekoni, ale mají jenom velikost 4 - 3,7m. To je pro mě asi krátký viď? Mám 168cm a asi 52kg, konf.velikost asi 36, ale těžko říct, jsem si megadlouho nic nekoupila....
Jakou velikost bych si měla pořídit? Asi aspoň 4,2m nebo lépe 4,7m?? Co myslíš? A co ta Zara? myslela jsem, že je spíš na léto a teď v tý legendě čtu, že je spíš teplejší.... Mě se strašně líbí tadle http://www.isatky.cz/zara-novinka/jade-mauve.html asi si jí objednám, ale jakou teda tu velikost? Ještě se mi líbí z limitky od Didy Millefiori s kapokem, ale ten bude asi taky spíš do zimy.. Já přes zimu nosím převážně doma, tak nepotřebuju nic extra teplýho... Já v tom dneska ležím celej den a už mi z toho jde zase hlava kolem. Já už nějakej chci.. A potřebuju.. A to nutně, nosím furt v Mobym a ta naše kobliha má už 7,5kilo, tak to už se fakt skoro nedá
Děkuju
Není tady
Lu tak gekoni nemají chybu, ještě, že jsou jen v délce 3,7 - jinak bych váhala
ještě se mi líbí vločky, ale ty jsou zase s vlnou a tu my nemůžem - takže taky nic
já dnes po dlouhé době vytáhla šátek - manduca je vypraná a je to změna, ale je to příjemné, ale fakt s elastikem 8 kg mimčo moc nejde
Upravil(a) janabas (7. 1. 2010 18:28)
Není tady
no právě, strašně krátký jsou
Není tady
luli - myslím že delší Gekony má didymos.de ještě na skaldě, takže kdyžtak objednat rovnou z Německa.
3,7 šátek.... no, záleží na tom, co chceš vázat? KsK s tžím podle mě nedáš, ani kdybys vázala uzel na zádech. Jsi sice drobek,a le myslím, že by se to nedalo.... Já se 4,2 uvážu ťip ťop Ksk a mám uzel na cípech an zádech.
Mám 168 cm a 55 kg (zato ňadra asi pětky )
Jinak černí Gekoni jsou se lnem ve zvláštní nabídce http://www.didymos.cz/nabidka/zvlastni-nabidka.html
Jinak Zaru samo schvaluju je nádherná a Mauve už tuším do budoucna nebude Jen se koukni na jejich stránky, nabízejí i jiné délky a možná tě to vyjde levněji já mám zálusk an Candy a Lemongrass No a ještě další Kdyby ses rozhodla objednat z Norska, tak se můžem domluvit a ušetřit na poštovným
Upravil(a) Definitiv (8. 1. 2010 10:34)
Není tady
ježíš Luli, Na Nd je zrovna v bazaru Mauve, nechceš? http://www.nosenideti.cz/bazar.php
Upravil(a) Definitiv (8. 1. 2010 12:22)
Není tady
Def, moooooc moc děkuju, jsi zlato
Pani jsem hned napsala.. Budu věřit, že úchyláků na růžovou tolik nejni a že ho ještě neprodala
Koukala jsem teda i na něm.didymos a tam už stříbrný gekony nemají žádný Ale jesli seženu, tak klidně koupím i ty
Jestli se sejdeme na tom megasrazu, tak musíš určitě přivést všechny šátky a uděláme si takovou mini šátkovací seanci, jo? A taky bych tě požádala (už opakovaně), abys mi darovala aspoň 2 čísla ze svých obřích kozenek Já mám ho.vno
Není tady
Ahoj Lu koukni sem, mají gekony vel. 6 tady http://ditevsatku.cz/shop/didymos-limit … -stribrni/
Není tady
Jůůůůů, jani děkuju
Hned jsme po nich skočila Doufám, že nabídka je aktuální a že mi teď nenapíšou, že už je nemají, když už jsem se tak natěšila Jsme včera jako alternativu s tatínkem vybrali listy přírodní, ale gekoni se nám líbili stejnak nejvíc, to bude mít radost
Tak a prozatím končím, mám už i tu růžovou zaru
Není tady
Luli - musíš pak dát vědět, ajk se v Zaře nosí (i když je to teda Jade ). Já pořád ještě žádnou nemám Ale vybranejch jich mám ujž několik. Vždycky se pro jednu rozhodnu, pak koukám na fota a říkám si "nebo že by tuhle?!" No a jsem zas na začátku
Není tady
Jasně, dám vědět
No to já znám, taky jsem se nemohla rozhodnout.. Kor v případě tý růžový zary Přece jen, není to málo peněz a kluka nosit v růžovce se mi 2x chtít nebude, ale třeba budeme mít samý holčičky a nebo ho pošlu do světa Třeba se někdo najde, kor když už se nemají dělat
Už se nemůžu dočkat, až dorazí a doufám, že vyjdou i ty gekoni
Prosim tě, co máš všechno za šátky kromě těch čoko elips a vatanaie? Četla jsem, že už jich máš 5?
Není tady
Ahoj holky
muzete mi prosim poradit s tou velikosti satku?Pred tehu jsem byla 36 ,ted tak 38 ,stacila by mi teda ta 4,2m ? Nebo radeji 4,7m?
diky
Není tady
Zuzi, docela hezká tabulka je tady na didymosu:
http://www.didymos.cz/nabidka/satky-na- … kosti.html
Záleží hlavně, co chceš vázat, já jsem si radši koupila ten delší - 4,7m, protože mám stejně jako def radši uzel na břiše - jsem tak zvyklá z 5,5m dlouhýho mobyho
Není tady
Luli diky moc taky asi pujdu do tehle delky
Uz ti odpovedeli na ty Gekony? Je krasny Ja premyslim nad liliema ,ale nevim jestli na ne nejsem moc velke cune i ti Gekoni jsou dobri
Upravil(a) Zuzanka007 (9. 1. 2010 11:47)
Není tady
Pokud bych chtela vazat KSK ,stacil by i 4,2 m ,ale byl by zavazany na zadech?
Není tady
Napsali, že objednávka přijata a vyřizuje se, tak jsem zvědavá, ale zaru už mám jasnou Tak aspoň že tak
Mě se z tý limitky od didy líbějí skoro všechny, lilie, vločky, millefiori nebo nautilus - ale v ruce by se mi teda prát nechtělo, takže ten musel z výběru pryč.. Teď jsem si psala s tou paní, co od ní mám tu zaru, zajímalo mě, proč se jí zbavuje, jestli se jí nelíbí.. Psala mi, že je hrozná, že si vždycky pořídí nějakej a pak se zamiluje do další barvy a je vymalováno, ale že každopádně co je jasný, že zůstane už vždycky u ellevilů, že jsou prostě super. Tak jsem fakt hodně zvědavá..
Takže tě zase zlákaly šátky?
Není tady
Zuzi, já nevím, těžko říct, ale myslím, že Defi psala, že KsK s toudle délkou záváže s odřenýma ušima, ale s uzlem na zádech na cípech..
Není tady
No jo ,kdyz me se libi ti gekoni ,ale uz jsem je nasla jen v 4,2 ale lilie jeste v 4,7 .. Takze je asi jasno Jen se bojim toho jak jsou svetle...
Jasne , manduca je fajn ,ale satek je vic na paradu
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Ahoj holky
muzete mi prosim poradit s tou velikosti satku?Pred tehu jsem byla 36 ,ted tak 38 ,stacila by mi teda ta 4,2m ? Nebo radeji 4,7m?
diky
Zuzi, ja mam satky 4,2m a myslim, ze to bohate staci
ted jsem si poridila na hammock jeden 4,5 a zoufale se s nim peru....
doufam ze se mate se Sofinkou dobre
Není tady
Zuzi - já se 4,2 uvážu a uzel od Ksk nám na zádech. Když vážu se 4,7 tak mám na zádech jen jednoduchej uzel (přes který pak dotahuju) a pak vedu cípy ještě na břicho, kde vlastně pod pr... Maty udělám uzek ještě jeden
Takže se 4,2 se klidne dá, jen já mám prostě nějakou fobii, když mám ten uzel na zádech, že ho jako mám málo dotáhlej a mohlo by se mi to povolit No magor jsem
Není tady
Jo jinak jeste k tem delkam - s vel. 4 u Didy tj. 3,7m uvazu v pohode dvojity kriz a to je dle meho nejpohodlnejsi uvaz + s touto delkou jde hrave batoh na zada. S kratsimi satky pak uz jen na bok nebo zada.
Janabas - a proc nemuzes vlnu ? Skrabe te ?
Není tady