|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

fotky? Kde?
V hLučíně
¨Jinak o str. dál je myšleno, když vyjedeš na Těhotenství, tak na druhé str. 

Není tady
Tak ted jsem z toho uplne v haji ,ja kdyz kliknu na tehotenstvi tak se mi zobrazi od str 1 az po 45 ,ale to jsou stare prispevky
pockej tohle tema dlouhodobky je v tehulich ze? ted jsem z toho m.g.o.r
jinak na Jani mrkni ,tehotenska cukrovka ma tam prispevek a webu ma fotecky
Není tady

ještě že nejsi někde jinde
neřeš, to jsou malé věci, nějaký chlív na víc, však ony ho holky smáznou
Jdu na chvilinku ven, páčko!!!!

Není tady
Sádě - já jsem truhla
to mě teda vůbec nenapadlo
tak fofrem vykecáme tenhle a přelezem do toho původního, kterej nám Janička nachystala
třeba si toho nikdo nevšimmne 
Není tady
Ahoj,
ale nikdo tu nejni:grater:

Není tady

Defi, nejsi truhla, jen pod vlivem TD 

Není tady
Sádě . TD? tudum, tudum, tudum
čéče, já si nepřijdu že bych nějak extra zdebilněla
ale je fakt, že podívat se na chlív mě ani nenapadlo, navíc jak jsem holky vyhnala, pak si všimla, že je tedy plno, tak jsem ani nic nehledala a rovnou založila novej aby měli prostor
a navíc ten staren nefungoval, tak jsem spěchala...no, ruce byly asi rychlejší než mozek 
Není tady
hezký večer. tak jsem se vrátli z dovči. bylo skvěle a moc jsme si to užili. jdu vás těhulky zkontrolovat jestli tu moc nezlobíte a co nového? 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Defi ty jsi truhlík
, nevadí, můžu nějak opravit název ? že bych tu svoji 28 přejmenovala na 29 ? nebo poprosím moderátorky ? Leni ?
Není tady

ahoj Jani!!! Kde jsi koupila toho pěkného skřítka, že bych si tam taky hupsla
Co se týče toho chlívu, tak věř tomu, že se na to zase zapomenu
Jedině, že bychom začaly kecat trochu svižněji a ty ubrebentěné těhule, které to rozjíždí ve smažilkách se konečně přestěhovaly sem 

Není tady
Sádě huš ty prdíku

Není tady

no vida! Potvůrky se chytají na lep
Hoj!!!! Už blindíš

Není tady
Ještě ne, jen dneska žaludek na vodě, hele prdíku, ty jsi blindila? 

Není tady

Peti, já patřím mezi ty šťastné a pyšné ženy, které neměly hlavu v míse ani jednou
Mě teda bývalo nedobře, když jsme měla hlad, pak jsem přišla na to, že mnohem jednudušní, je do sebe hned ráno něco narvat a pak jsem měla klid.

Není tady
já mám dneska jen tu !pachuť" v hubě
třeba u toho jen zůstane
No a co ty vše o.k.?

Není tady

tak si vyčisti zuby
Já zatím OK a doufám, že to tak i vydrží. Sem tam mě přepadne splín, ale snažím se ovládat.
No strašně špatně se mi spí, jsem totiž zvyklá spát na břiše a to už jaksik nejde a kolikrát se v noci probudím a ne a ne usnout 

Není tady
taky se mi spí na prd a to ještě nemám pupek, mám zase blbý sny
Bude to dobrý uvidíš
a kdyby byl problém, dojedu dát do huby doktrrům tam u vás 
Tak já jdu uklízet svinčík po víkendu zatím 

Není tady

tak utíkej, svinčík už jsem zmákla po ránu 

Není tady

Ahojky,
petul - jak vidím, tak kontrola se blíží... a jak jinak je?
Četla jsem na snažkách, že vymýšlíš náhradní verzi dovolené, kdyby neklaplo to Chorvatsko.
My jsme nakonec zrušili i ten týden v Třeboni, měla jsem nahnáno a trčet v autě půl dne... 
Ale v neděli vyrážíme do Jeseníků - do lázní. Už se těším. Hlavně, že vypadnu.
Sádi - jak je? Se splíny neporadím. Ač není důvod, tak se mě, sem tam, nějaká mrcha chytne. Jsem náladová jako hrom. Prostě na zabití. 
Opatrujte se. 
Není tady

ahoj Annie, a kdy ty máš další KO?!?!? Já jdu teď v pátek. S těmi splíny si musím e poradit každá sama, s tím nám nikdo nepomůže. Já moc náladová nejsem, ale nesmím moc přemýšlet, to mě pak napadají pěkné blbiny 

Není tady

Sádi - taky v pátek.
Trochu bojím. Jsem se těšila, jak uvidím píďu na ultrazvuku, ale prý se ultrazvuk dělá až někdy ve 20. týdnu. 
Co nadělám, že?
PS: mám to ale starosti, že. 
Ještě že má manža dovolenou a někam vypadneme, jinak by mi doma hráblo. 
A Ty se chystáš někam vypadnout? Nebo bude odpočinek v pohodlí domova?
Není tady

no to mě minule taky elice mrzelo, ale teď pevně věřím, že když se d CARu vracím zpět, že mi ten UTZ udělá
Jsem se dívala do knihy, tak v 16tt, by měl mít prcek kolem 16 cm, na posl. UTZ měl 5cm, to je růstový fofr
mi budou nabírat i krev na triply 

Není tady