|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
Jani, já myslím, že t bereš perfektně, na smutnění je vždycky času dost až po tom, cos e něco stane, ne? a moc t držíme všechny pěsti co máme (a vypadá to, že jich máme hodně
)
u nás to vypadá, že mimčo fakt bude...teda dr mě hned od začátku strašila, prottože na utz nic vidět stále nebylo, hcg bylo 1268, tak mě vzala na oddělení, kde je utz lepší a tam už dutinka byla ...uff!!! takže je to faaaakt začátek, ale aspoň, že nemusím do nemocnice...
Není tady

Holky? Tak mě tak napadlo, jak to že už tu takovou dobu není Dina? Já s ní občas kecala na Fit pro miminko a už sem jí tu hrozně dlouho neviděla...? 
Není tady

Jani to sem nevěděla tak dík za info!
Hlavně že je vpořádku, počítač se zpraví
.
Á Dudlka myslím, že sem od víte čeho vůbec moc nechodila. Asi to prostě chce čas, určitě to pro ní byla tenkrát velká rána
.
Ale sluníčko a Lusyl tedy nevím, tak snad je jí líp a třeba jen nestíhá
.
Není tady
Ahojky, tak jsem se konečně taky dostala ke komplu.
Včera jsem byla na monitoru miminka a vše je ok, žádný kontrakce tam ještě nebyly, tak to ještě chvíli asi vydržíme.
Sluníčko, tak tichá gratulace k dutince, to byly ale nervy. No jen tak dál.
SluniJani, držím palečky, ať ten optimismus pokračuje dalších 9 měsíců. Ono spousta lidí IUI podceňuje, ale myslím, že teď zrovna je někdo ve snažilkách těhu po 1.IUI - abych nekecala, ale myslím, že pajtašek.
S Dadulkou si občas vyměníme mailík, nakukuje sem, ale psát se jí zatím nechce. Možná časem.
Dina myslím po někom vzkazovala, že bude mít delší dobu počítač na opravě, ale potom se hned přihlásí.
U nás je dnes hic, to se nedá. Ležím v ložnici a normálně se potím. 
Manža byl dnes na výletě s klukama z práce, tak jsme šli s malou na oběd k babičce. Takže to mám dneska bez práce.
Jo a včera jsme si úžasně pošmákli - manža udělal kapra na bylinkách, tak jsme se o to večer rvali. Normálně i Alička snědla skoro celou čtvrtku ryby a to to do ní jindy tlačím na silu.
Ještě s tím Utrošem - Sluni, já ho teda polykala, ale byl to fakt uspávač. Měla jsem ho původně od 17dc do MS. Ale potom jsem zjistila, že může negativně ovlivňovat ovulaci, tak jsem si ho ordinovalal až po ovu. Ale v případě IUI to samozřejmě nehraje roli. V těhu jsem ho pak brala až do 15tt - jsem byla jak spící pana. 
Není tady
verynka napsal(a):
Tak Dadu prý po potratu nedělá dobře sem chodit.
Dina má zavirovaný PC
Lusyl na nás asi kakinká.
A zbytek je buď těhotný, nebo to vzdal.
No teda na mne si jako zapomněla a to jsem chodím 
no nic odpouštím.
Ivko moc zdravím
Jo Lusyl mi tu teda chybí , snad je opravdu v pořádku. Lusyl ozvi se.
Není tady
Lusyl, nevím, proč by ti to mělo být divné, píše sem spousta těhulek a nikomu to nevadí, já sama se chodím dívat na holky do těhulí a klidně si s nima o tom povídám, tak nevím, proč bys tady nemohla podporovat zbylé snažilky. 
Vzpomínám, jak si mi říkala, že už asi další dítko mít nebudeš a je to tu,..........., já za sebe to vzdávám, nechci s tím už cokoliv dělat, nehodlám do sebe cpát clostylbegyt, blbnout si organismus, když to k ničemu není. Bude jenom Kika a dál nic, samotné se mi to nelíbí je mi to proti srsti, ale časem se s tím určitě smířím. 
Upravil(a) verynka (2. 5. 2009 16:18)
Není tady
AHoj holky , sorry, že tu lezu
ale Verynko já doufám a věřím , že ikdyž boj o další miminko vzdáváš, tak přijde nečekaně - tak jako se to tu už tolikrát stalo, že v době , kdy to nebudeš čekat se nejen objeví // , ale bude to vše zdárně probíhat až do konce a Kika bude mít sourozence
Není tady
Verynko, můžu ti dát zářný příklad, já vždycky otěhotněla, když jsem se na prášky vyprdla.
Já vím, že ty to máš složitější kvůli těm opakovaným //. Moc mě to mrzí. Ale stále doufám, že se ti tělo nakonec umoudří a
se dočkáš. Každý má jednou za čas takovou velkou krizi, ale ono to zase přejde a bude líp. Jak jsi psala v dlouhodobkách - zkus pracovat na tom, co můžeš ovlivnit a možná to bude mít pozitivní vliv i na to, co ovlivnit moc nemůžeš. 
Lusyl, ty nevolnosti ti teda nezávidím. Mě bylo celkem dobře, nevolnosti byly, ale ne tak hrozný. Ale jak jsem ležela ve špitále, tak tam byla kočka a ta musela na kapačky, protože neudržela ani vodu. Bohužel, někomu je blbě až do porodu - doufám, že to nebude tvůj připad. No má to jednu výhodu - rozhodně moc nepřibereš
Nic moc povzbudivého, ale člověk si něco musí najít, ne. 
Není tady
Ahojky holky, musím na vás kuknout, už je mně po vás smutno....
jste hezky návykové.
Jsem ráda, že tě tu vidím Lusylko,....a klidně chod dál, protože jsme spolu začaly, tak to spolu i skončíme, ne? 
Díky za palčáky...věřím, že to vyjde....
jsem pořád ko, spinkám jako mimi (nevím, jak přežiju zase 4 dny v práci) a je mně pořád jako před ms, teda pocit v břichu...
ale pořád si říkám, jsem zdravá, čekám mimi
to je metoda Tajemství a doufám, že bude fungovat 
připadám si jako pako, ale člověk něčemu věřit musí, ne?
holky, jste hodné, že na mě myslíte....
jako samo na všechny, ale ted jsem na řadě JÁ 
užívejte si volna...
já vyvařuju, manža si šmakuje...no prostě jako svátky obžerství 
Není tady