Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 4. 2009 0:22

BoNbONEk
♥♥-----

Líbání, aneb jak na trapas

Já vím že jsem s tím už otravná, hold takhle se ale chová zakomplexovaná holka. Mám jeden problém... Po třech letech mám konečně kluka, je milionkrát zkušenější než já, on se už totiž líbal, já ne. Strašně moc jsem se o něj snažila a nerada bych si to pokazila tím, že nebudu vědět jak na to offtopicofftopic jak jsem slyšela s keců kamarádek, některé slintaly jak psi, některé kluka málem udávily.. bojím se...graterbig_smiletummenuppva

Není tady

#2 11. 4. 2009 21:06

BoNbONEk
♥♥-----

Re: Líbání, aneb jak na trapas

Tak děkuji že jste mi pomohli..je po všem protořže  když jsem s ním, nedokážu ze sebe dostat to, co k němu cítím ... a problém je, že on na to čeká.... jsem srab a vždycky jím budu.. sad

Není tady

#3 12. 4. 2009 10:25

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

ježiš, líbání je to nejpřirozenější na světě.
zkusím to popsat technicky- přitiskneš mu rty na rty, ne jako když se dává pusa mámě, nešpul tak pusu, pak pusu trochu pootevři a zase zavři. nevim sakra jak to napsat. hele, ale on by tě měl políbit, copak je nějaká bačkora?co já vim, byla jsme prvně líbáná i jsme prvně líbala a vím, že ten zkušenější naučí toho nováčka svoji techniku. protože každý líbá jinak, to není jedno univerzální líbání, to se musíte sladit vy dva.

Není tady

#4 13. 4. 2009 17:10

Selene
♥♥♥----

BoNbONEk napsal(a):

Tak děkuji že jste mi pomohli..je po všem protořže  když jsem s ním, nedokážu ze sebe dostat to, co k němu cítím ... a problém je, že on na to čeká.... jsem srab a vždycky jím budu.. sad

Ženská neblázni smile Nic nehroť. Když neumíš říct co cítíš, tak to prostě jen dej najevo, a až se sama přestaneš bát svých citů, tak ti to půjde samo wink  A není nutný říkat "miluju tě", nebo "mám tě ráda", ale obyčejný a pravdivý "je mi s tebou fajn", "jsem ráda, že tě mám", "víš co se mi na tobě líbí? Je s tebou legrace,..." a podobný milý větičky rozumnýmu klukovi řeknou skoro víc hjarta

A k tomu líbání? Netřeba se stresovat wink Ze začátku pusu na tvář (ale nééé tu babičkovskou), pak třeba jen obyčejnou hubičku na pusu, a ono se to zvrhne samo, neboj big_smile
Jen malá rada - každý člověk (i každý kluk) líbá trochu jinak a každému se to jinak líbí - já mám třeba ráda jen ty normální pusy a co se francouzáků týče, tak jen spíš takový hrátky jen špičkama jazyků wink

Není tady

#5 13. 4. 2009 21:02

monísek8
♥♥-----

No jasny,prostě se vubec neboj,dej mu pusu a pak ji nech trochu pootevřenou,on tě začne líbat a pak už uvidíš,nic na tom není smile

Není tady

#6 16. 4. 2009 20:50

BoNbONEk
♥♥-----

Noooo tak myslím že jsem s tím neměla dělat takové cavyky, šlo to hladce, krásný zážitek jen co je pravda.... No a teď jiný problém... ne jen můj, ale přemýšlím nad tím už dlouho..Ne žeby jsem se s ním chtěla hned vyspat, ale co si myslíte o holení? Někteří kluci podle kamarádek to nesnáší, jiní to vyžadují..nevím.. big_smile

Není tady

#7 16. 4. 2009 21:36

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

myslim, že by ses měla zeptata jeho, co se mu líbí, k čemu ti bude když ti tu několik lidí řekne, jak se holí?

Není tady

#8 17. 4. 2009 17:16

Selene
♥♥♥----

BoNbONEk napsal(a):

Noooo tak myslím že jsem s tím neměla dělat takové cavyky, šlo to hladce, krásný zážitek jen co je pravda.... No a teď jiný problém... ne jen můj, ale přemýšlím nad tím už dlouho..Ne žeby jsem se s ním chtěla hned vyspat, ale co si myslíte o holení? Někteří kluci podle kamarádek to nesnáší, jiní to vyžadují..nevím.. big_smile

Jo, tak to je asi věčné dilema big_smile
Když to vezmeme logicky a prakticky, je dobrá nějaká úprava - už i kvůli plavkám smile
Takže zastřihnout, a oholit třísla, aby to odnikud nelezlo, a pak uvidíš - jak ti to bude vyhovovat smile Stejně je to vždycky nakonec o tvém pohodlí smile

Není tady

#9 18. 4. 2009 17:29

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Neboj se a nech tomu volný průběh, čím více se budeš stresovat a připravovat, tím více to můžeš pokazit. Buď v klidu a uvidíš jaké je to nádherné se líbat se svým klukem smile .

Není tady

#10 19. 4. 2009 19:40

BoNbONEk
♥♥-----

No výborně, dnes jsem si ještě musela vyposlechnout od mamky, že můžeme mít sex až od mých 16-ti let, že v patnácti jsem ještě pod zákonem...Teda nevím jestli si vymýšlí, nebo je to pravda, ale mě se to zdá divné.. big_smile big_smile

Není tady

#11 19. 4. 2009 19:57

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

BoNbONEk napsal(a):

No výborně, dnes jsem si ještě musela vyposlechnout od mamky, že můžeme mít sex až od mých 16-ti let, že v patnácti jsem ještě pod zákonem...Teda nevím jestli si vymýšlí, nebo je to pravda, ale mě se to zdá divné.. big_smile big_smile

No, myslím, že není kam spěchat smile Ale jestli Ti je už 15 tak už můžeš....

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#12 20. 4. 2009 15:17

BoNbONEk
♥♥-----

hhanca napsal(a):

BoNbONEk napsal(a):

Já nikam nespěchám, nechci to..zatím ;-) ale je dobré to vědět.. smile

Není tady

#13 22. 4. 2009 8:57

Selene
♥♥♥----

BoNbONEk napsal(a):

hhanca napsal(a):

BoNbONEk napsal(a):

Já nikam nespěchám, nechci to..zatím ;-) ale je dobré to vědět.. smile

V zákoně je od 15 let, ale opravdu je to ještě brzy - většinou - ale pokud bude kluk fajn, a ty fakt zamilovaná....tongue

Ale dej na dobrou rady, a zajisti si antikoncepci (což teda obnáší návštěvu gynekologie) radši o rok dřív, než o měsíc později wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí