|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já vím že jsem s tím už otravná, hold takhle se ale chová zakomplexovaná holka. Mám jeden problém... Po třech letech mám konečně kluka, je milionkrát zkušenější než já, on se už totiž líbal, já ne. Strašně moc jsem se o něj snažila a nerada bych si to pokazila tím, že nebudu vědět jak na to 
jak jsem slyšela s keců kamarádek, některé slintaly jak psi, některé kluka málem udávily.. bojím se...

Není tady
Tak děkuji že jste mi pomohli..je po všem protořže když jsem s ním, nedokážu ze sebe dostat to, co k němu cítím ... a problém je, že on na to čeká.... jsem srab a vždycky jím budu.. 
Není tady
ježiš, líbání je to nejpřirozenější na světě.
zkusím to popsat technicky- přitiskneš mu rty na rty, ne jako když se dává pusa mámě, nešpul tak pusu, pak pusu trochu pootevři a zase zavři. nevim sakra jak to napsat. hele, ale on by tě měl políbit, copak je nějaká bačkora?co já vim, byla jsme prvně líbáná i jsme prvně líbala a vím, že ten zkušenější naučí toho nováčka svoji techniku. protože každý líbá jinak, to není jedno univerzální líbání, to se musíte sladit vy dva.
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Tak děkuji že jste mi pomohli..je po všem protořže když jsem s ním, nedokážu ze sebe dostat to, co k němu cítím ... a problém je, že on na to čeká.... jsem srab a vždycky jím budu..
Ženská neblázni
Nic nehroť. Když neumíš říct co cítíš, tak to prostě jen dej najevo, a až se sama přestaneš bát svých citů, tak ti to půjde samo
A není nutný říkat "miluju tě", nebo "mám tě ráda", ale obyčejný a pravdivý "je mi s tebou fajn", "jsem ráda, že tě mám", "víš co se mi na tobě líbí? Je s tebou legrace,..." a podobný milý větičky rozumnýmu klukovi řeknou skoro víc 
A k tomu líbání? Netřeba se stresovat
Ze začátku pusu na tvář (ale nééé tu babičkovskou), pak třeba jen obyčejnou hubičku na pusu, a ono se to zvrhne samo, neboj 
Jen malá rada - každý člověk (i každý kluk) líbá trochu jinak a každému se to jinak líbí - já mám třeba ráda jen ty normální pusy a co se francouzáků týče, tak jen spíš takový hrátky jen špičkama jazyků 
Není tady
No jasny,prostě se vubec neboj,dej mu pusu a pak ji nech trochu pootevřenou,on tě začne líbat a pak už uvidíš,nic na tom není 
Není tady
Noooo tak myslím že jsem s tím neměla dělat takové cavyky, šlo to hladce, krásný zážitek jen co je pravda.... No a teď jiný problém... ne jen můj, ale přemýšlím nad tím už dlouho..Ne žeby jsem se s ním chtěla hned vyspat, ale co si myslíte o holení? Někteří kluci podle kamarádek to nesnáší, jiní to vyžadují..nevím.. 
Není tady
myslim, že by ses měla zeptata jeho, co se mu líbí, k čemu ti bude když ti tu několik lidí řekne, jak se holí?
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Noooo tak myslím že jsem s tím neměla dělat takové cavyky, šlo to hladce, krásný zážitek jen co je pravda.... No a teď jiný problém... ne jen můj, ale přemýšlím nad tím už dlouho..Ne žeby jsem se s ním chtěla hned vyspat, ale co si myslíte o holení? Někteří kluci podle kamarádek to nesnáší, jiní to vyžadují..nevím..
Jo, tak to je asi věčné dilema 
Když to vezmeme logicky a prakticky, je dobrá nějaká úprava - už i kvůli plavkám 
Takže zastřihnout, a oholit třísla, aby to odnikud nelezlo, a pak uvidíš - jak ti to bude vyhovovat
Stejně je to vždycky nakonec o tvém pohodlí 
Není tady
Neboj se a nech tomu volný průběh, čím více se budeš stresovat a připravovat, tím více to můžeš pokazit. Buď v klidu a uvidíš jaké je to nádherné se líbat se svým klukem
.
Není tady
No výborně, dnes jsem si ještě musela vyposlechnout od mamky, že můžeme mít sex až od mých 16-ti let, že v patnácti jsem ještě pod zákonem...Teda nevím jestli si vymýšlí, nebo je to pravda, ale mě se to zdá divné..

Není tady

BoNbONEk napsal(a):
No výborně, dnes jsem si ještě musela vyposlechnout od mamky, že můžeme mít sex až od mých 16-ti let, že v patnácti jsem ještě pod zákonem...Teda nevím jestli si vymýšlí, nebo je to pravda, ale mě se to zdá divné..
![]()
No, myslím, že není kam spěchat
Ale jestli Ti je už 15 tak už můžeš....
Není tady
hhanca napsal(a):
BoNbONEk napsal(a):
![]()
Já nikam nespěchám, nechci to..zatím ;-) ale je dobré to vědět.. 
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
hhanca napsal(a):
BoNbONEk napsal(a):
![]()
Já nikam nespěchám, nechci to..zatím ;-) ale je dobré to vědět..
V zákoně je od 15 let, ale opravdu je to ještě brzy - většinou - ale pokud bude kluk fajn, a ty fakt zamilovaná....
Ale dej na dobrou rady, a zajisti si antikoncepci (což teda obnáší návštěvu gynekologie) radši o rok dřív, než o měsíc později 
Není tady