29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale neeee, holky, ne že vás nikdo nepochválí..... Já vás pochválím - jste moooooc šikovné
Každý den se člověk učí něčemu novému
Není tady
Děkuji , děkuji
Tak jsem tu reklamu umístil na pevno za každý první příspěvek na stránce (už by neměla nikam uskakovat). Zkuste se mrknout, jestli je to ok, prosím...
Jo a jinak jste holky hned po moderátorkách ty nejšikovnější na světě!
Není tady
Jirka napsal(a):
ještěže nejsem tak moc soutěživá
jinak už to nikam neskáče, nicméně to trochu trhá diskuzi, asi se i někdo ozve , někde nakonci, tak aby nejlépe vůbec nebyla vidět by to bylo nejlepší, ale chápu, to se reklamám nedělá.
Není tady
nainstalujte si Mozillu Firefox a k nemu Adblock Plus a zbohom akakolvek reklama
Není tady
Oxi napsal(a):
nainstalujte si Mozillu Firefox a k nemu Adblock Plus a zbohom akakolvek reklama
Pokud by k tomu takhle přistupoval každý, nebo většina, na internetu by za chvilku byly všechny diskuse tohoto typu přístupné jenom pro předplatitele. Mě by se to jako provozovateli líbilo, ale pro většinu uživatelů by se stal internet velmi luxusním a tedy nedostupným zdrojem informací či zábavy. Takže radši pěkně klikejte na reklamy.
Není tady
leny.wood napsal(a):
jirkooooo, áááá, co mi to děláš?
úplně jsem se tý reklamy za prvním příspěvkem lekla
Slibuju, že nejmíň týden na reklamy už nesáhnu.
Není tady
Jirka napsal(a):
Tak jsem tu reklamu umístil na pevno za každý první příspěvek na stránce (už by neměla nikam uskakovat). Zkuste se mrknout, jestli je to ok, prosím...
Ne, není to OK
proč nemůže být dole? Jedna masivní banner RD nahoře, pak lišta, jeden příspěvek a další banner na Lovelu. proč nemůže být umístěn v zápatí? dojdu k ní tak jako tak, při čtení diskuse. Já s reklamou taky dělám a ještě se mi nestalo, že by mi poskytovatel vyšel až tak vstříc, že by rozbil zavedený layout kvůli zrovna našemu banneru...
Čekám, že za chvíli přejdete na pop-up reklamy
Promiň, vím že to je náročný se o to tady starat a nemáš náladu číst nevděčný reakce, ale já bych teda raději platila členský poplatek, než koukala na tenhle blikací cirkus a hledala v něm příspěvky...
Není tady
Jirka napsal(a):
Jiříku, neměla, ale stejně uskakuje... Teď jsem s ní měla zaplácnutej komplet celej první příspěvek na stránce,
pak mezera, pak druhý příspěvek...
Já vím, zabít je, baby mizerný...
Jirko, to je strašné, ty asi na babinetu moc nečteš. Jsem byla zvyklá, narazím na reklamu jdu o stranu dál. Takový malý psychologický trik a rituál. A ted je k H.vnu a abych furt dávala pozor na formu nikoli obsah příspěvků.... Za prvním příspěvkem v diskuzi nebrat. Eee
Není tady
Jirko mrzí mě to ale zase se musím přidat k remcalům. Okno rozbíjející vlákno a oddělující první přípsěvek od zbytku vlákna to dělá nepřehledné a bere mi chuť číst cokoli.
RG i reklamy googlu zkousnu (i když třeba reklama na sex chat mi na foru navštěvovavém převážně dámami, notabene maminkami malých dětí, přijde mírně nevkusná), ale tahle Lovela mě opravdu irituje. Omluvám se že remcám, ale radši si zaremcám než to tu zabalit rovnou
Není tady
Jirko ,,to néé,to je strašný.. Tam se reklama vůbec nehodíííí!!!!!!
Není tady
Jirka napsal(a):
leny.wood napsal(a):
jirkooooo, áááá, co mi to děláš?
úplně jsem se tý reklamy za prvním příspěvkem lekla
Slibuju, že nejmíň týden na reklamy už nesáhnu.
jen na ní šáhni -> šoupni jí tam, kam patří - na konec stránky
Není tady
Jo, je to strašný. Kdesi kdysi jsem četla, že by snad ty reklamy mohly být po straně, (zřejmě naboku vpravo), tak to bývalo předtim, ne? Nebo bývá, na jiných stránkách, to tolik nevadí, jako tenhle "výplod"...
Není tady
holky, Oxi vám radí dobře........... možnost je i Opera /mně maximálně vyhovuje/ ... v obou se dá blokovat reklamní obsah...... není vůbec vidět.... ale pššššt, Jirkovi ani muk, kdyby to tak udělali všichni, asi by efekt takové reklamy byl nula nula nic
Není tady
ta reklama je brutalni a hlasuju za jeji sejmuti.. aspon ta lovela mezi prispevkem.... Reader´s Digest... co mi nabizi vyhrat auto jsem uz vydejchala ale lovelu nedavam
Není tady
Drahé dámy, nutíte mě prozradit tajemství, které jsem vám chtěl prozradit co nejpozději. Ale holt to prozradím dříve... Ještě dnes večer, nejpozději zítra, vám na novém blogu Novinky na Babinet.cz prozradím možné řešení, jak se zbavit reklamy a přesto udržet diskusní fóra při životě...
Není tady
verynka napsal(a):
Tak to by bylo fajn, pač ta reklama pod prvním příspěvkem je otřesná. Kdyby tam byl alespoň pěkný chlap.
no..to už by bylo jiný kafe ,ale to né
..to nám sem nacpou LOvelu
Není tady
Jiříku, už Tě baby udolaly...?
Ja znesiem veľa, ale čo je moč, je moč... neviem sa orientovať v príspevkoch, som skrátka zmätená ako grónska fčela... Prosím pekne, nedá sa to dať niekam inam...?
Není tady
Jirko, Jirko, to je sice chvályhodné, že jsi tady mimo jiné tak krásně pochválil šikovné moderátorky , ale holt i já se přidávám k remcalům, ta reklama je prostě STRAŠNÁ, já měla šok, jak jsem se začetla a buch, najednou jiné okno....a už mlčím, nebo ještě dostanu výpověď
Není tady
Selimko, klíd, koukni o pár příspěvků výš... už prý se na tom pracuje...
Upravil(a) surikata (11. 2. 2009 21:30)
Už to tam je. Doufám, že mě nezklamete a bude jako vždy konstruktivní! Těším se na vaše názory.
Není tady