Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 2. 2009 13:23

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Re: jak vymazat reklamy?

Ale neeee, holky, ne že vás nikdo nepochválí..... Já vás pochválím - jste moooooc šikovné par smile
Každý den se člověk učí něčemu novému wink

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#27 11. 2. 2009 13:25

x56325
Host

Děkuji godlike , děkuji rodna

#28 11. 2. 2009 15:03

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem tu reklamu umístil na pevno za každý první příspěvek na stránce (už by neměla nikam uskakovat). Zkuste se mrknout, jestli je to ok, prosím...
Jo a jinak jste holky hned po moderátorkách ty nejšikovnější na světě! big_smile

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#29 11. 2. 2009 16:01

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

jirkooooo, áááá, co mi to děláš? grater úplně jsem se tý reklamy za prvním příspěvkem lekla skurt

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#30 11. 2. 2009 16:11

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jirka napsal(a):

Jo a jinak jste holky hned po moderátorkách ty nejšikovnější na světě! big_smile

lol ještěže nejsem tak moc soutěživá

jinak už to nikam neskáče, nicméně to trochu trhá diskuzi, asi se i někdo ozve vissla , někde nakonci, tak aby nejlépe vůbec  nebyla vidět by to bylo nejlepší, ale chápu, to se reklamám nedělá. big_smile

Není tady

#31 11. 2. 2009 16:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

nainstalujte si Mozillu Firefox a k nemu Adblock Plus a zbohom akakolvek reklama wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 11. 2. 2009 18:13

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

nainstalujte si Mozillu Firefox a k nemu Adblock Plus a zbohom akakolvek reklama wink

Pokud by k tomu takhle přistupoval každý, nebo většina, na internetu by za chvilku byly všechny diskuse tohoto typu přístupné jenom pro předplatitele. Mě by se to jako provozovateli líbilo, ale pro většinu uživatelů by se stal internet velmi luxusním a tedy nedostupným zdrojem informací či zábavy. Takže radši pěkně klikejte na reklamy. smile

Není tady

#33 11. 2. 2009 18:14

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

leny.wood napsal(a):

jirkooooo, áááá, co mi to děláš? grater úplně jsem se tý reklamy za prvním příspěvkem lekla skurt

Slibuju, že nejmíň týden na reklamy už nesáhnu. vissla

Není tady

#34 11. 2. 2009 19:07

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Jirka napsal(a):

Tak jsem tu reklamu umístil na pevno za každý první příspěvek na stránce (už by neměla nikam uskakovat). Zkuste se mrknout, jestli je to ok, prosím...

Ne, není to OK grater grater grater proč nemůže být dole? Jedna masivní banner RD nahoře, pak lišta, jeden příspěvek a další banner na Lovelu. proč nemůže být umístěn v zápatí? dojdu k ní tak jako tak, při čtení diskuse. Já s reklamou taky dělám a ještě se mi nestalo, že by mi poskytovatel vyšel až tak vstříc, že by rozbil zavedený layout kvůli zrovna našemu banneru...
Čekám, že za chvíli přejdete na pop-up reklamy sad

Promiň, vím že to je náročný se o to tady starat a nemáš náladu číst nevděčný reakce, ale  já bych teda raději platila členský poplatek, než koukala na tenhle blikací cirkus a hledala v něm příspěvky... sad

Není tady

#35 11. 2. 2009 19:57

x56325
Host

Jirka napsal(a):

Jiříku, neměla, ale stejně uskakuje... Teď jsem s ní měla zaplácnutej komplet celej první příspěvek na stránce,
pak mezera, pak druhý příspěvek...  grater
Já vím, zabít je, baby mizerný... roll

#36 11. 2. 2009 20:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jirko, to je strašné, ty asi na babinetu moc nečteš. Jsem byla zvyklá, narazím na reklamu jdu o stranu dál. Takový malý psychologický trik a rituál. A ted je k H.vnu a abych furt dávala pozor na formu nikoli obsah příspěvků.... Za prvním příspěvkem v diskuzi nebrat. Eee

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#37 11. 2. 2009 20:12

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jirko mrzí mě to ale zase se musím přidat k remcalům. Okno rozbíjející vlákno a oddělující první přípsěvek od zbytku vlákna to dělá nepřehledné a bere mi chuť číst cokoli.

RG i reklamy googlu zkousnu (i když třeba reklama na sex chat mi na foru navštěvovavém převážně dámami, notabene maminkami malých dětí, přijde mírně nevkusná), ale tahle Lovela mě opravdu irituje. Omluvám se že remcám, ale radši si zaremcám než to tu zabalit rovnou smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#38 11. 2. 2009 20:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jirko ,,to néé,to je strašný..grater Tam se reklama vůbec nehodíííí!!!!!! dumbomdumbomdumbom

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#39 11. 2. 2009 20:37

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Jirka napsal(a):

leny.wood napsal(a):

Slibuju, že nejmíň týden na reklamy už nesáhnu. vissla

jen na ní šáhni big_smile -> šoupni jí tam, kam patří - na konec stránky stolt

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#40 11. 2. 2009 20:43

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Jo, je to strašný. Kdesi kdysi jsem četla, že by snad ty reklamy mohly být po straně, (zřejmě naboku vpravo), tak to bývalo předtim, ne? Nebo bývá, na jiných stránkách, to tolik nevadí, jako tenhle "výplod"... skurt

Není tady

#41 11. 2. 2009 21:02

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

holky, Oxi vám radí dobře........... možnost je i Opera /mně maximálně vyhovuje/ ... v obou se dá blokovat reklamní obsah...... není vůbec vidět.... ale pššššt, Jirkovi ani muk, kdyby to tak udělali všichni, asi by efekt takové reklamy byl nula nula nic

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#42 11. 2. 2009 21:10

Lenka77
♥♥♥♥♥♥♥

ta reklama je brutalni a hlasuju za jeji sejmuti.. aspon ta lovela mezi prispevkem.... Reader´s Digest... co mi nabizi vyhrat auto jsem uz vydejchala lollollol ale lovelu nedavam dumbomdumbomdumbom

http://global.thebump.com/tickers/tt18dd58.aspx

Není tady

#43 11. 2. 2009 21:12

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Drahé dámy, nutíte mě prozradit tajemství, které jsem vám chtěl prozradit co nejpozději. Ale holt to prozradím dříve... Ještě dnes večer, nejpozději zítra, vám na novém blogu Novinky na Babinet.cz prozradím možné řešení, jak se zbavit reklamy a přesto udržet diskusní fóra při životě...

Není tady

#44 11. 2. 2009 21:22

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

Tak to by bylo fajn, pač ta reklama pod prvním příspěvkem je otřesná. Kdyby tam byl alespoň pěkný chlap. lol

Není tady

#45 11. 2. 2009 21:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

verynka napsal(a):

Tak to by bylo fajn, pač ta reklama pod prvním příspěvkem je otřesná. Kdyby tam byl alespoň pěkný chlap. lol

no..to už by bylo jiný kafe lol,ale to né lol..to nám sem nacpou LOvelu godlike

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#46 11. 2. 2009 21:25

x56325
Host

Jiříku, už Tě baby udolaly...? lol pussa

#47 11. 2. 2009 21:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

hmm Ja znesiem veľa, ale čo je moč, je moč... neviem sa orientovať v príspevkoch, som skrátka zmätená ako grónska fčela... Prosím pekne, nedá sa to dať niekam inam...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 11. 2. 2009 21:27

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Jirko, Jirko, to je sice chvályhodné, že jsi tady mimo jiné tak krásně pochválil šikovné moderátorky big_smilepussa, ale holt i já se přidávám k remcalům, ta reklama je prostě STRAŠNÁ, já měla šok, jak jsem se začetla a buch, najednou jiné okno....a už mlčím, nebo ještě dostanu výpověď big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#49 11. 2. 2009 21:28

x56325
Host

Selimko, klíd, koukni o pár příspěvků výš... už prý se na tom pracuje... stolt

Upravil(a) surikata (11. 2. 2009 21:30)

#50 11. 2. 2009 21:41

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Už to tam je. Doufám, že mě nezklamete a bude jako vždy konstruktivní! Těším se na vaše názory.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí