29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
prosím o radu Nemáme doma kabelovku a já bych ráda sledovala ČT24 a ČT4, jenže mi není jasné jak na to
Vím, že se to dá zařídit přes UPC, ale raději bych nějakou levnější variantu, můžete mi poradit jaké jsou možnosti? Moc díky!
Není tady
Třeba přes normální anténu, ne? ČT24 je součástí digitálního vysílání (zdarma).
Kabelovka je drahá, taky bych jí nechtěl. Ještě to teoreticky může nabízet tvůj poskytovatel internetu, ale to už je individuální.
Není tady
Nechce se mi čekat 2 roky, než tu budeme mít digitální vysílání..
Není tady
Nepíšeš odkud si, jestli tam máte dobré pokrytí signálem. Jinak Ti k tomu stačí set-top-box, buď volně koupený nebo integrovaný + anténku. A můžeš se dívat.
Není tady
a vy nemáte digitátlní pokrytí..pak by stačil je Set top Box..
Není tady
aha koukám ,že Ota už to psal
Není tady
Z Olomouce
Není tady
Tak vysílač Radíkov a neměl by být problém, ty set-topy nestojí tolik.
Není tady
Díky moc za radu, podívám se po nich
Není tady
D. napsal(a):
Díky moc za radu, podívám se po nich
Mám jich pár vyzkoušených, Pošlu Ti odkaz do SZ
Není tady
Tak hlavně abyste si byli jisti, že ten Radíkov vysílá digitálně a že na něj D. dosáhne. Protože pokud vím, tak většina olomouckého kraje opravdu přejde na digitál až někdy za dva roky.
Není tady
Mělo by to být ještě letos, což by samozřejmě měli v prodejnách vědět.
http://www.ceskatelevize.cz/ct/technika/obr/200911.gif
Není tady
Ahojky D. , poslala jsem ti SZ ohledně příjmu ČT4 a ČT24
Není tady