|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pandorraa napsal(a):
... mohu se domnívat, že ty bys mohl mít problémy i s práškováním polí a lesů, kdyby se to nedělalo už desetiletí...
No jo, s tím mám problém, protože už se cca 18 let nepráškují/nevápní naše lesy-monokultury, které založii a v dobré víře udržovali naši předkové. Půdy se tím pádem značně okyselují - a nejen ty lesní, ale třeba i louky a pastviny ... otázka je, jestli to řešit, nebo nechat jednu dvě tři generace bez lesů ... ikdyž on to možná rozhodne kůrovec a různí kyrillové za nás ... každopádně díky tomu naše uměle udržovaná krásná česká krajina dozná asi dost podstatných změn ... ale to je 
No rozhodně mě to trápí víc jak chemtrails 
Upravil(a) Míša Kulička (10. 7. 2008 11:31)
Není tady
Jasně, že tě chápeme Jendo, o peníze jde přeci vždycky až v první řadě
Oslovi stačí zamávat mrkví před čumáčkem a táhne jak zběsilej, tam kam je potřeba
To je moudro staré jak lidstvo samo.....
Už ve starém Římě platilo zlaté pravidlo : "dát prostým lidem chléb a hry" a pak si může vládnoucí elita dělat co se jí zlíbí.... 
Vůbec nic se od těch dob nezměnilo a obávám se,že v brzké době ani nezmění, hlavně že všichni makáme jak dobře naolejované šroubky v soukolí a hlavně přitom moc svobodně NEMYSLET!!!

Upravil(a) Somaia (10. 7. 2008 11:32)
Somaia napsal(a):
Jasně, že tě chápeme Jendo, o peníze jde přeci vždycky až v první řadě
![]()
Dyk já to nikomu přece nevnucuju......... vy tady sledujte vyšší cíle a já se mrknu po Evropě, jsem jen prostej člověk a ke štěstí mi stačí málo.
Mimochodem jak myslíš že se nejlíp přesvědčím o chemtrails? No přece že do toho letadla vlezu a tajně odeberu vzorky paliva...... musim to teda ještě promyslet jak na to. 
Samozřejmě pak dám vědět a třeba vstoupim do klubu.
Není tady
Máš právo dělat, co je ti libo a já ti to právo ani neupírám ani tě nekritizuji. Stejně v samotném finále je každý zodpovědný jen sám za sebe... a ten náklad si odvleče sám... každý svého štěstí strojvůdcem 
Somaia napsal(a):
Máš právo dělat, co je ti libo a já ti to právo ani neupírám ani tě nekritizuji.
Inu jsi lepší než já.......... odcházím se stydět do hloubky své ztracené duše. 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Tak proč tomu dáváš tolik své energie?
Pandorro to se opravdu jen zdá že tomu dávám nějakou energii.
Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Už mám Londýn, Paříž, Řím a ještě zkouším Atény.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne?
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět.
Ale di ty brepto

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Tak proč tomu dáváš tolik své energie?
Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne?
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět.Ale di ty brepto
![]()
![]()
![]()
![]()
Víš co by bylo zajímavý ale bohužel je to nemožný zjistit? Kolik zdejších zastánkyň konspirativních teorií kliknulo na stránky Skyeurope aby si zajistilo taky ty letenky. Ono podívat se do Paříže levnějš než MHD po Praze zase není tak špatný. Ráno sedneš do éra, chvilku práškuješ a pak jdeš do Latinský čtvrti nebo na Montmartre. Večer zase hodinku zapráškuješ a jdeš do svý postele. 
Letenky lze ale samozřejmě koupit i na víc dní........ 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Víš co by bylo zajímavý ale bohužel je to nemožný zjistit? Kolik zdejších zastánkyň konspirativních teorií kliknulo na stránky Skyeurope aby si zajistilo taky ty letenky. Ono podívat se do Paříže levnějš než MHD po Praze zase není tak špatný. Ráno sedneš do éra, chvilku práškuješ a pak jdeš do Latinský čtvrti nebo na Montmartre. Večer zase hodinku zapráškuješ a jdeš do svý postele.
No to máš hooodně zkreslený pohled na věc. Nevím, jak to mají s práškováním, ale ráno sedneš do letadla a než se pařížskou dopravou dostaneš do té Latinské čtvrti, tak ti zpáteční letadlo tuto uletí 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No to máš hooodně zkreslený pohled na věc. Nevím, jak to mají s práškováním, ale ráno sedneš do letadla a než se pařížskou dopravou dostaneš do té Latinské čtvrti, tak ti zpáteční letadlo tuto uletí
Ale nemám, to jedno kafe se tam stihnout dá. 
Já to mám ale na pět dní, tak snad stihnu i víc. 
Znám ale člověka kterej už takhle za pár kaček obletěl Evropu a ani nevylez z letiště. Může ale říkat že všude byl. 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost....
No to mě taky ... esi to nemá něco společnýho s tím ... zrcadlením ...
Obávám se, že právě má ....
(Bohužel vlastní zkušenost
)
Upravil(a) dodo (10. 7. 2008 14:07)
Není tady
dodo napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost....
No to mě taky ... esi to nemá něco společnýho s tím ... zrcadlením ...
Obávám se, že právě má ....
(Bohužel vlastní zkušenost
)
Ty ego jedno.,ty ty ty!
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět.Ale di ty brepto
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono by stálo za to nejprve vůbec pořádně zjistit, jestli tu na Babi jsou nějaké TY "zástánkyně konspirativních teorií"
jak je pěkně tituluješ.... 
Upravil(a) Somaia (10. 7. 2008 17:15)
Somaia napsal(a):
Ono by stálo za to nejprve vůbec pořádně zjistit, jestli tu na Babi jsou nějaké TY "zástánkyně konspirativních teorií"
jak je pěkně tituluješ....
Taky bych to tak tak viděla 
Není tady
Tak já myslim že stačí projet tohle vlákno ale třeba i "politiku" a hned člověk zjistí kdo tady co šíří a z jakých zdrojů.
Já nikoho samozřejmě jmenovat nebudu neb bych byl od dotyčného či dotyčné patřičně zjebán, že on(a) přece žádné konspirační teorie o různých spiknutích atd. nešíří ale "pouze" nabízí pohled odjinud. 
Není tady
Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě, tak jsem NIKDE!!! ani v jednom příspěvku nenapsala, že jsem oficiální a přesvědčený zastánce verze o chemtrailsování a věcí s tím souvisejících ,případně že mi i jiné konspirativní teorie nedají spát...
Od začátku však píšu, že se NIČEMU, žádné teorii ani myšlence ze zásady posmívat nebudu a nechci a důvody už tu opakovat znovu taky nechci. Od Pandory jsem se dočetla totéž a taky to zopakovala na více místech.
Takže mi, prosím, vysvětli proč mi stále podsouváš jen svoje domněnky. Protože nečteš pozorně? Protože jsi předpojatý? Tak si to nejdřív urovnej v myšlenkách sám než začneš prstíkem na někoho ukazovat a dělat to samé, co tě trápí u páně Maška.
Na Babinetu totiž ,mám ten dojem , jsi tvůrcem konspirativních teorií (především o obsazení Babinetu nepřátelskými živly z duchovních dimenzí
) právě ty 
Somaia napsal(a):
Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě........
No vidíš a zrovna tebe jsem na mysli neměl. Ono je to ale jedno kdo a jak si to vezme. Opravdu stačí projít pár vláken a zjistit kdo tady šíří myšlenky že "všechno je jinak"......... že Američani si Japonce do Pearl Harbouru pozvali sami, že EU je pokračováním Třetí říše, že WTC si shodili Američani sami a že za vším děním na světě stojí pár zbohatlíků tzv, Bilderbergů.
Prostě věřit nesmíš nikdy ničemu a nikomu...... protože všechno je jen divadlo k manipulaci s lidma. 
Já samozřejmě taky nevěřím že to co nám předkládají naše média je vše "křišťálově" čistá pravda a nic než pravda. Tak blbej snad ještě taky nejsem. Pozorovat ale nebe jestli na mě náhodou něco nepadá z letadel a dávat kvůli tomu dohromady nějaký okapový roury.......... tomu se budu fakt jen vysmívat.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Somaia napsal(a):
Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě........
No vidíš a zrovna tebe jsem na mysli neměl. Ono je to ale jedno kdo a jak si to vezme. Opravdu stačí projít pár vláken a zjistit kdo tady šíří myšlenky že "všechno je jinak"......... že Američani si Japonce do Pearl Harbouru pozvali sami, že EU je pokračováním Třetí říše, že WTC si shodili Američani sami a že za vším děním na světě stojí pár zbohatlíků tzv, Bilderbergů.
Prostě věřit nesmíš nikdy ničemu a nikomu...... protože všechno je jen divadlo k manipulaci s lidma.
Já samozřejmě taky nevěřím že to co nám předkládají naše média je vše "křišťálově" čistá pravda a nic než pravda. Tak blbej snad ještě taky nejsem. Pozorovat ale nebe jestli na mě náhodou něco nepadá z letadel a dávat kvůli tomu dohromady nějaký okapový roury.......... tomu se budu fakt jen vysmívat.
Nechci rejpat, ale chlápkům, co tvrdili, že je to právě Země, co se otáčí kolem Slunce, se taky smáli... 

Není tady

Todle je aspoň pořádnej chemtrails:
Ty rovný čáry byly už fakt nudný 
Není tady
To aby sis nechala poslat velkou zásobu trubiček,jen nevím ,jak je budeš točit do spirály:D , provokatérko 
Tak například včera se mi podvečerní obloha u nás vůbec nelíbila. Jako by se někdo učit kreslit mřížky.
No nic, to jen , že jsem názor nezměnila, i když vlákno podřimuje.
Není tady

Heluška napsal(a):
To aby sis nechala poslat velkou zásobu trubiček,jen nevím ,jak je budeš točit do spirály:D , provokatérko
No to né, hořickejma trubičkama bych tu krásnou spirálku zničila ... to je jen taková malá inšpírace pro piloty
... ikdyž doufám, že ten, co nás bude přepravovat přes velkó lóžu sem nechodí a mých dobrých rad nedbá 
Heluška napsal(a):
Tak například včera se mi podvečerní obloha u nás vůbec nelíbila. Jako by se někdo učit kreslit mřížky.
No nic, to jen , že jsem názor nezměnila, i když vlákno podřimuje.
Vidiš to? To bude tím, že ti za oknem nestojí hořický trubičky ... 
Není tady
Sakra!!!!!!!
Fakt nevim kam to dát aby jste si toho všimnuli a já vás mohl varovat!!!!!!!!! Dám to sem!!!! Je to podobně děsivé a ze stejného zdroje!!!!!!!!! Tak snad si toho všimnete!!!!!!!!
DÁVEJTE SI POZOR NA ZUBY!!!!!!! (Pro jistotu sem zkopíruju celej článek, to kdyby byl třeba časem zpoplatněn)
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=8268
18.11.2008 - jiří mašek - Transformace - jak to vidím já
Bolí mě také zuby jak prase, píše čtenář
Na mou zmínku o zubech reaguje jeden ze čtenářů... Ano mně bolí pořád, výhradně vepředu a pravá strana. Skutečně se mi zdá, jako kdyby se roztahovaly, mezírky mezi nimi se zužovaly.. neuvěřitelné věci. Lze totiž očekávat, že podobným zůsobem začnou pracovat všechny kosti, mozek, všechno... Zajímavé však je, že jsem včera vnímal zhruba kolem 22. hodiny, jako kdyby to někdo na hodinu a půl "vypnul". A pak to zase najelo... domnívám se, že je předimenzovaná nervová síť v zubech a dásních, chvílemi vnímám i tepání. Prostě nás postupně zapojují..
Už jsem prošel za těch 14 let lecos, ale tohle je nářez.. 
Dobrý den,pane Mašek!
Po přečtení článku o plynových výbuších a zřícených mostech mám najednou jasno.Bolí mě zuby s bílými výplněmi a to už 14 dní.A bolí jako prase,i když s přestávkami,potvory.A hádejte na které straně.Bingo,uhodl jste.Samozřejmě na pravé.Zubařka si se mnou neví rady.Na rentgenu žádný nález,na povrchu žádný viditelný kaz.Prostě nic.Jediné,co by mi udělala,je,že by mi propláchla kanálky a vytáhla nerv.No do souvislosti s transformací mně to vůbec nenapadlo dávat.Že to bude rozpínat a smršťovat výplně.A teď koukám,že máte tentýž problém.O brzkém ranním buzení ani nemluvě.Dobrou hoďku a půl nebo dvě pak nezaberu.Noc co noc to samé.Pěkná otrava.Přiznám se,že už mně to nebaví.A věřím Vám,že je to teprv začátek.Teď to samozřejmě ještě není žádná tragédie a bude dobře,pokud zůstane jen u toho.Ale nejspíš ne,že?
Zdraví Tomáš
K tomu píše další čtenář v diskusi:
Zuby? Bolest zubů? Zrovna dnes jsem to popisoval svojí přítelkyni. Měl jsem 3 amalgámové plomby a jednu korunku. Během dvou tří dnů vylítaly plomby ven a opravované zuby se rozdrolily až k dásním - jako při řízené demolici byráku - hroznej fofr. No a teď čekám, že mi zuby dorostou. Nevím proč, ale čekám.
Tady ještě foto jednoho z předplatitelů Osudu........... ach bože co nás to všechny čeká. 
Upravil(a) Jeňýk (18. 11. 2008 14:08)
Není tady
Jeňýku, když mě bolí zub vlevo, znamená to , že mě obešli v tom přeprogramovávání?
Ty jsi takový odborník, se obracím na Tebe.
Možná najdeš správné informace u pana Maška, jsi tam docela furt.Ne?
Nepíšou tam nic o tom, že v rámci transformace narostou i třetí zuby? To by byl důkaz!!!
Zatím se nic neděje.
Není tady
Heluška napsal(a):
Jeňýku, když mě bolí zub vlevo, znamená to , že mě obešli v tom přeprogramovávání?
Ty jsi takový odborník, se obracím na Tebe.
Heluško já jsem jen prostý surfer po internetu. Považoval jsem to za svoji občanskou povinnost vás tady varovat.
Takže se zubama musíš za tím pánem co spravuje ty stránky.
Jo a neříkej že by jsi to tam nečetla i bez mýho odkazu. 
Není tady
Asi Tě to překvapí, ale podle Tvých odkazů na Osud tam nechodím tak často jako Ty.
Možná to na mě působí zhoubněji, než na Tebe a já bych ráda požila trochu v klidu.
Jako zasloužilá matka tří dětí , včetně syna- věčného průšviháře, jsem si¨hektiky a starostí užila až dost.
Takže - fakt nečetla:dumbom:
Není tady
Tak pozor. Bábince narostly i ty třetí zuby, to teda znamená, že přetransformovávání máme v rodině. Su klidná.
P.S. Doktoři neuvědomnělí jí je ovšem vytrhli.... 
Není tady