29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vrrr, Jess, ja zasadne nekecam
Není tady
neprobíhá mí aktualizace příspěvků na jednotlivých vláknech... vidím jen příspěvky cca 3 hodiny staré
podívat se na aktuální mohu na hlavním rozcestníku, ale jen na vlákno, kam někdo naposledy zapsal ?
už jsem se odhlásila, přihlásila a nic
co sa tím?
Není tady
Nastaveni - Zobrazeni - zaskrtnut Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší.
to pomoze, sice to nieje nic moc, ale ucinne
Není tady
Oxi napsal(a):
Nastaveni - Zobrazeni - zaskrtnut Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší.
to pomoze, sice to nieje nic moc, ale ucinne
to mám, udělala jsem si profil , abych nemusela lozit pořád na konec...
Není tady
jojo, tohle mě taky zajímá, vlezla jsem sem abych to tu napsala teď momentálně vidím přízpěvky na Miminka a batolátka - jarňátka 2008 ze včerejška 16.45. Zvláštní že se mi to vždycky stává jen tam
Upravil(a) Petruša (11. 7. 2008 10:43)
Není tady
mně nakonec pomohlo, když jsem v internet exploreru vymazala celou historii , cookiis, tempy atd...
Není tady
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
to pomoze, sice to nieje nic moc, ale ucinneto mám, udělala jsem si profil , abych nemusela lozit pořád na konec...
tak tohle mi nakonec pomohlo. Jessiko jestli když to máš, by nepomohlo to udělat naopak
Není tady
Mám své téma odpustit či ne a jsem už na straně 7, ale dnes všechno co jsem poslala a dostala odpovědi zmizelo nevíte proč? Lze to obnovit? Nebo to je max. mám udělat nové téma třeba odpustit či ne 2.?
Není tady
Chci se zeptat..jak je možný,že pokaždé se musím na babinet přihlašovat..Stává se mě to teď poslední tři dny...přitom se neodhlašuji!!!
Není tady
Chci zeptat,,
.Od čtvrtka babinet zlobí ..stránky se špatně načítaj ,nelze odeslat příspěvek a najednou se objeví třeba 3x ...Nebo se nedá na tu stránku vůbec dostat je bílá.....Myslela jsem,že je to u mě,ale zjistila jsem ,že je to na více vláknech ..Takže bude chyba někde tady,, sííííím dá se stím něco dělat..
dííííky..
Není tady
Pomóóc! Nevidím posledné príspevky, a to aj na relatívne mladom vlákne, kde je cca 180 príspevkov! Nevidím ani svoj vlastný po odoslaní...
Není tady
Mně se příspěvky zobrazují 2x :-( vlastní příspěvky. a ten druhý nejde smazat
Není tady
Koneckonců vždyť to vidíte :-) Asi jsem duplikovaná :-)
Není tady
Martinko1, jsi 2x přihlášená, proto ta duplicita.
Není tady
Děkuju, tak snad už jsem tu jenom jednou :-)
Není tady
prosím, proč mi nejde se odhlásit? potřebovala bych se přepnout do letňat a přehodit nástěnku
Proč se mi při citaci v SZ zkopíruje jen nějaké číslo?
Není tady
Kaliku, to co popisuješ, se mi dělá už hodně dlouho, takže citaci ani nepoužívám, vždy dám odpověděť ...vidíš, mě ani nějak nedošlo, že to je špatně
Není tady
dotaz nováčka: když kliknu na Zpráva pod jménem a odešlu, kde se to zobrazí? jenom dotyčnému nebo veřejně?
Není tady
nello, v tom okamžiku napíšeš dotyčnému soukromou zprávu, kterou uvidí jen on.... uvidí to nahoře v liště
Není tady
Juraj napsal(a):
A jak dlouho asi?
Juraji, tak mě osobně už celkem dost dlouho, minimálně měsíc, co jsem na to přišla, jak dlouho ve skutečnosti, to netuším, citaci jsem dříve nepoužívala.
Není tady
Já se vždy musím přihlásit na 2x...už si i docela zvykám
Není tady
Ota napsal(a):
Vanda napsal(a):
....stále bliká, že mám novou zprávu....
Vando, nahlásil jsem to adminovi.
... stále bliká, potvora...