|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Právě mi přišla sms
3 kila 25 deka živý váhy, 48 cm od hlavy až k patě. Čas 21:16 . Jmeno Jakub. Čus !
Není tady
Dezy,
přeji vše nej..
hlavně hodně mlíčka, prospané noci, spokojené miminko, spokojenou maminku a hlavně hoooodně zdravíčka celé rodině
Není tady

Dezy...tak konečně :si se taky dočkala
Obrovská gratulace ke Kubíčkovi a at jste moc šťastný a spokojený 
Upravil(a) Lucka 1 (13. 8. 2008 8:20)
Není tady
Moc gratuluju 
Není tady
Milá Dezynko, moc moc moc gratulujeme k narození Kubíčka. Přejeme hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti vám oběma. 

Není tady
Dezy, velká gratulace. Přejeme Jakoubkovi hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky do života. Tobě hodně mlíčka a ať jsi brzo fit 
PS: už se těším na slohovku o porodu
Není tady
Dezynko jsi to tedy vzala hopem:) tak snad i ten porod byl rychly. Preji hlavne prospane noci a hodne miminko.
Není tady
Dezynko, taky mooc s Kubíčken gratulujeme ke Kubíčkovi

Není tady
Dezy, tak jsem tě nakonec nepředběhla, ale jsem ráda. Moc se těším na slohovku a další zprávičky.
S Matýskem přejeme hlavně hodné a spokojené miminko, hodně mlíčka a ať tě 6ti nedělní hormony moc nezlobí.
Není tady
Není tady
Dezinko,šikulko,moc gratulujeme ke chlapečkovi Jakoubkovi,hlavně ať jste oba v pořádku,zdraví a spokojení.Moc moc všeho njelepšího přejí Iva a rodina.

Není tady
Ahojky Dezynko, moc a moc gratuluju a přeju hodné miminko a ať jsou s bráchou v pohodě a mají se rádi.
Jakoubku vítám tě na svět a přeju ti hlavně zdraví, štěstí, spousty, spousty lásky a ať tě mamka s taťkou moc nezlobí :-)
gratuluji k narození Kubíčka a přejeme celé rodince hromadu štěstí 

Není tady
Dezinko, moc gratuluji ke Kubíčkovi, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky! 

Není tady
Gratuluji k mimískovi, ať dělá jen samou radost. 
Není tady