|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Kukačka napsal(a):
prosím tě, nemůžeš začít psát už teď? Abych to měla jako večerníček :-)
Brita je príliš čerstvá, ale Linda... to by možno šlo. Asi založím najpr vlákienko na Zvieratách "Chlpatá Pani Profesorka" a pošlem vás tam 
Není tady
Tak to je možný, že mi ty ponožky celá léta žrali psi, ale kdo mi je bere teď , to bych ráda věděla. Byla jsem si v místní hospodě pro cigára a byla tam sousedka, tak mám v sobě 4 deci vína, místo večeře. 
Není tady
A kdo je žere mně, když jsem nikdy neměla psa? Zeby kočky? Ty už taky nemám. Tak jedině syn. 
Pračka majky,pračka 
Mě se zatím neztrácej,nebo jsem ztratila asi jednu,od tý doby co "vedu domácnost"
To zní honosně,vedu to od desíti k pěti 
Není tady

No, moje cuba uz je prestala zrat a stejne se mi porad ztraceji, takze to na ni taky uz nemuzu svadet...Nejvic me pobavi, kdyz do pracky nahazim VSECHNY ponozky, co jsem ten tyden nosila a vzdkycky mi zbydou minimalne tri nesparovne
.
Není tady
Husarským kouskem Dakoty bylo, když jsme byly se ségrou na chatě. Wartburgem. Ten měl řazení pod volantem, tedy mezi řidičem a spolujezdcem nebyla přepážka na podlaze.
Těsně před odjezdem si Dakotka vyběhla do lesa . Když jsme se dořvaly jejího návratu , tvářila se zkroušeně a páchlo jí z kušny. Nalezly jsme do auta, já jako spolujezdec, Dakotu v nohách. Projely jsme lesem, vjely na státní silnici a asi po třech kilometrech se Dakotce neudělalo...a velkou rychlostí , nám na nohy ,z ní vylítnul obsah žaludku včetně poslední pochoutky, lidského exkrementu i s papírem . V tu ránu se neudělalo mě i ségře a bylo to o fous a Wartburg by byl plně na odpis. Jó, já furt říkám, že jsou to drahoušci !!
A takovejch příhod mám na hodinový vyprávění... Dakota byla fakt jen jedna !!
Ponožky u nás žere pračka.. 
Není tady

Napiš knížku,nebo bys nám mohla dávat každý večer k dobru nějakou historku místo večerníčka
Todle je fakt síla 
Není tady
Tak jo, zase zejtra, jo ?? 
Není tady
Jednou jsme měli na hlídání kamarádovu dobrmanku, nechali jsme jí v autě a ona ukousaka všechny bezp. pásy. Asi měla pocit, že jí to svazuje.
Daky, to mě ale rozesmálo s tím exkrementem. 
Není tady
My jednou hlídali strejdovu rotvajlerku,vycvičená hodná,ale když jsme chodili ven,tak měla vždycky košík,co kdyby jí ruplo v kouli... A já starej dobrák,kdž jdu s nějakym pejskem ven,tak ho nechám všechno vočuchat,každej "dopísek" si přečíst,prostě ho neškubu,pokud nežere mrtvolu.
A tak si psík zalezl do křoví a čuchal a čuchal,když už tam byla dlouho,tak jsem jí teda zatáhla,že půjdem. Pes vylezl,doslovo od ucha k uchu rozesmátej a céélej umatlanej od hovňouse,hezky mezi těma mřížema od košíku,no supr. Tak jsem jí ho se staženou prdkou sundala a domu jsme šly "naostro". A nastala etapa jak jí to dostat z obličeje-samozřejmě to měla všude,no výborný,honili jsme jí s hadrem po celým bytě a ta sviňucha si z nás normálně dělala prču a dělala,jakože se chystá lehnout do postele nebo jít si čuchnout k bráchovi,kterýmu byly tenkrát asi dva
Fekál story.
Není tady
Luizi s košíkem jsem zažila to samé akorát tam za ním vlál ještě ten toaletní papír. bleee.
A o vyválení v mrvě od hlavy až k patě (40 kg..) nemluvím...
Tak krásnou voňavou noc:)
Tátomámo: dobrá dieta, po bílým se hubne!
Není tady

Lidna tiež milvoala h.o.v.n.á, la emyslím, že No.1 u nej boli niekoľkotýždňové rybie vnútornosti... Bývame pri takom mikrorybníku a rybári sú prasce, takže som ju čo chvíľa prala vo vani, v kýbli, v lavóri, voňala sovjím šampónom, kondicionérom... nakoniec parfémom... Zbytočne.
A Britu som vzala po asi týždni u nás na ten rybník... Opaľovala som sa a pochvaľovala si, akého som si v útulku vybrala skvelého psa, takže osom poľavila v ostražitosti a na chvíľu ju pustila prebehnúť sa... Vrátila sa celá od h.o.v.n.a. Vedela som, že ak sa tak vrátime domov, môžem ju dať nazad do útulku, tak som jej dala dolu obojok a dala sa prať všetko(psa, obojok, etc.). Psina radostne zavetrila a dala sa naháňať kačičky....
A ja som stála na brehu v šortkách a tričku, potom po kolená vo vode, mávala rukami a revala ako Indonézania, keď sa valilo tsunami. Britka naháňala kačky, ktoré ju provokovali, keď ich už-už mala v papuli, trošku vzlietli a popoleteli... Plávala od jendého konca jazera na druhý
Keď som sa zachrípnutá a nas.r.a.t.á rozhodla, že idem domov sama a psa nech dovezie do útulku niekto iný, Britka sa unavila a celá vysmiata priplávala akoby nič. Odvtedy som ju v obojka neodopla... 
Není tady
No, právě, tady už není nic, co bych mohla jen tak sníst, musela bych to rozmrazit a vařit. Tak piju kafe, ale je po něm hlad. Taky mám Pu-Erh čaj, prodavačka mi sice radila, že není moc chutný, abych si ho osladila, ale mě chutnal a sladit si čaj na zhubnutí, to je zhovadilost...... 
Není tady
Tak já jdu pinkat,bolí mě zoubky a jsem celá unavená z toho žehlení
Krásné sny a klidnou noc všem 

Není tady

Dobrú noc... 
Není tady
Já se jenom hlásím, že žiju...teď jsem přišla z práce. Zvládla jsem auditorku, plán na rok 2008 s říďou a jednoho šikmovokýho žluťáka, kterýho tejden přemlouvám, aby něco v programu zaonačil a on konečně zaonačil....
Pec: 23.1. ? Asivá jo, ale já jsem teďkonc nějaká přetížená nebo co....se kolikrát i zapomenu najíst a vyčůrat....
Tak dobrou.
hlásím, že do Pece bez Pece jdu a moc se na Vás těším 
jsem zabudla
hezký den všem 
Upravil(a) jája-pája (17. 1. 2008 7:29)
Není tady
Kedy a kde: 23.1.2008 od 17:00, Jeseniova 108, Praha 3, ŽR -> tu
Kto:
dakota
Vanda
Misa II
ffly
Kukačka
sisa70
Klubko
Tetamáma
jája-pája
majkafa (Možno na chlivku)
Regina (trošku později!)
Upravil(a) Oxi (17. 1. 2008 8:34)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
A dobre ranko prajem a krasny den
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
no to vypadá na super squadru!! Jen doufám, že to nedopadne jako akce, kterou jsem teď měla mít o víkendu - kámošky z celé republiky postupně ochořely, nebo jejich děcka a tak to všechno padlo...a já mám 11 lístků do divadla...
Není tady
Ahoj Kuki,
co máš za lístky? Třeba bychom mohli jít...
Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 22:08)
Kukačka napsal(a):
no to vypadá na super squadru!! Jen doufám, že to nedopadne jako akce, kterou jsem teď měla mít o víkendu - kámošky z celé republiky postupně ochořely, nebo jejich děcka a tak to všechno padlo...a já mám 11 lístků do divadla...
a jdou alespoň prodat?
Není tady
Vanda napsal(a):
Ahoj Kuki,
co máš za lístky? Třeba bychom mohli jít...nebo bych do divadla vytáhla Richarda...teda jestli ti budou zbývat.

ahoooj teď mě to napadlo 
Není tady
holky, díky za pomoc, ale já to nepotřebuju, mám je v rezervaci a jsou to místa který nestojí moc za to a nikomu je normálně nenabízím. Rozhodně s tím nebudu mít problém. Abyste tomu rozuměly - to měla být každoroční akce, ale ona nám ještě v zimě nikdy nevyšla, takže jsem se extra nevzrušovala. Prostě znám to, všichni nadšení chtějí přijet, já tu vymýšlím zábavu a program a jak se blíží stanovené datum, odpadá jeden človík za druhým.Už jsem se naučila do toho nedávat peníze a neplatit žádné rezervace předem.
Není tady