Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 16. 1. 2008 20:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Chat- Dakotino energetické depo VII

Kukačka napsal(a):

prosím tě, nemůžeš začít psát už teď? Abych to měla jako večerníček :-)

Brita je príliš čerstvá, ale Linda... to by možno šlo. Asi založím najpr vlákienko na Zvieratách "Chlpatá Pani Profesorka" a pošlem vás tam smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 16. 1. 2008 20:54

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Tak to je možný, že mi ty ponožky celá léta žrali psi, ale kdo mi je bere teď , to bych ráda věděla. Byla jsem si v místní hospodě pro cigára a byla tam sousedka, tak mám v sobě 4 deci vína, místo večeře. usch

Není tady

#28 16. 1. 2008 21:03

majkafa
Host

A kdo je žere mně, když jsem nikdy neměla psa? Zeby kočky? Ty už taky nemám. Tak jedině syn. big_smile

#29 16. 1. 2008 21:10

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Pračka majky,pračka smile
Mě se zatím neztrácej,nebo jsem ztratila asi jednu,od tý doby co "vedu domácnost" lol To zní honosně,vedu to od desíti k pěti lol

Není tady

#30 16. 1. 2008 21:11

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

No, moje cuba uz je prestala zrat a stejne se mi porad ztraceji, takze to na ni taky uz nemuzu svadet...Nejvic me pobavi, kdyz do pracky nahazim VSECHNY ponozky, co jsem ten tyden nosila a vzdkycky mi zbydou minimalne tri nesparovne va va.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#31 16. 1. 2008 21:24

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Husarským kouskem Dakoty bylo, když jsme byly se ségrou na chatě. Wartburgem. Ten měl řazení pod volantem, tedy mezi řidičem a spolujezdcem nebyla přepážka na podlaze.
Těsně před odjezdem si Dakotka vyběhla do lesa . Když jsme se dořvaly jejího návratu , tvářila se zkroušeně a páchlo jí z kušny. Nalezly jsme do auta, já jako spolujezdec, Dakotu v nohách. Projely jsme lesem, vjely na státní silnici a asi po třech kilometrech se Dakotce neudělalo...a velkou rychlostí , nám na nohy ,z ní vylítnul obsah žaludku včetně poslední pochoutky, lidského exkrementu i s papírem . V tu ránu se neudělalo mě i ségře a bylo to o fous a Wartburg by byl plně na odpis. Jó, já furt říkám, že jsou to drahoušci !!
A takovejch příhod mám na hodinový vyprávění... Dakota byla fakt jen jedna !!

Ponožky u nás žere pračka.. vissla

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#32 16. 1. 2008 21:29

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

lollollollollollollollollollolgodlike Napiš knížku,nebo bys nám mohla dávat každý večer k dobru nějakou historku místo večerníčka lol Todle je fakt síla dumbom

Není tady

#33 16. 1. 2008 21:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tak jo, zase zejtra, jo ?? wink

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#34 16. 1. 2008 21:43

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

tak já jsem ukorálkovaná a jdu do postele...tentokrát spát.
Všem krásné sny!

Není tady

#35 16. 1. 2008 21:44

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Jednou jsme měli na hlídání kamarádovu dobrmanku, nechali jsme jí v autě a ona ukousaka všechny bezp. pásy. Asi  měla pocit, že jí to svazuje.

Daky, to mě ale rozesmálo s tím exkrementem. godlike

Není tady

#36 16. 1. 2008 21:51

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

My jednou hlídali strejdovu rotvajlerku,vycvičená hodná,ale když jsme chodili ven,tak měla vždycky košík,co kdyby jí ruplo v kouli... A já starej dobrák,kdž jdu s nějakym pejskem ven,tak ho nechám všechno vočuchat,každej "dopísek" si přečíst,prostě ho neškubu,pokud nežere mrtvolu.
A tak si psík zalezl do křoví a čuchal a čuchal,když už tam byla dlouho,tak jsem jí teda zatáhla,že půjdem. Pes vylezl,doslovo od ucha k uchu rozesmátej a  céélej umatlanej od hovňouse,hezky mezi těma mřížema od košíku,no supr. Tak jsem jí ho se staženou prdkou sundala a domu jsme šly "naostro". A nastala etapa jak jí to dostat z obličeje-samozřejmě to měla všude,no výborný,honili jsme jí s hadrem po celým bytě a ta sviňucha si z nás normálně dělala prču a dělala,jakože se chystá lehnout do postele nebo jít si čuchnout k bráchovi,kterýmu byly tenkrát asi dva lol Fekál story.

Není tady

#37 16. 1. 2008 21:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Luizi s košíkem jsem zažila to samé akorát tam za ním vlál ještě ten toaletní papír. bleee.
A o vyválení v mrvě od hlavy až k patě (40 kg..) nemluvím...
Tak krásnou voňavou noc:)

Tátomámo: dobrá dieta, po bílým se hubne!

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#38 16. 1. 2008 22:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lidna tiež milvoala h.o.v.n.á, la emyslím, že No.1 u nej boli niekoľkotýždňové rybie vnútornosti... Bývame pri takom mikrorybníku a rybári sú prasce, takže som ju čo chvíľa prala vo vani, v kýbli, v lavóri, voňala sovjím šampónom, kondicionérom... nakoniec parfémom... Zbytočne. usch
A Britu som vzala po asi týždni u nás na ten rybník... Opaľovala som sa a pochvaľovala si, akého som si v útulku vybrala skvelého psa, takže osom poľavila v ostražitosti a na chvíľu ju pustila prebehnúť sa... Vrátila sa celá od h.o.v.n.a. Vedela som, že ak sa tak vrátime domov, môžem ju dať nazad do útulku, tak som jej dala dolu obojok a dala sa prať všetko(psa, obojok, etc.). Psina radostne zavetrila a dala sa naháňať kačičky.... grater A ja som stála na brehu v šortkách a tričku, potom po kolená vo vode, mávala rukami a revala ako Indonézania, keď sa valilo tsunami. Britka naháňala kačky, ktoré ju provokovali, keď ich už-už mala v papuli, trošku vzlietli a popoleteli... Plávala od jendého konca jazera na druhý styrka Keď som sa zachrípnutá a nas.r.a.t.á rozhodla, že idem domov sama a psa nech dovezie do útulku niekto iný, Britka sa unavila a celá vysmiata priplávala akoby nič. Odvtedy som ju v obojka neodopla... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 16. 1. 2008 22:13

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No, právě, tady už není nic, co bych mohla jen tak sníst, musela bych to rozmrazit a vařit. Tak piju kafe, ale je po něm hlad. Taky mám Pu-Erh čaj, prodavačka mi sice radila, že není moc chutný, abych si ho osladila, ale mě chutnal a sladit si čaj na zhubnutí, to je zhovadilost...... stolt

Není tady

#40 16. 1. 2008 22:30

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jdu pinkat,bolí mě zoubky a jsem celá unavená z toho žehlení smile
Krásné sny a klidnou noc všem pussapussa

Není tady

#41 16. 1. 2008 23:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrú noc... pussa

Brita

Není tady

#42 16. 1. 2008 23:04

x62358
Host

Já se jenom hlásím, že žiju...teď jsem přišla z práce. Zvládla jsem auditorku, plán na rok 2008 s říďou a jednoho šikmovokýho žluťáka, kterýho tejden přemlouvám, aby něco v programu zaonačil a on konečně zaonačil....

Pec: 23.1. ? Asivá jo, ale já jsem teďkonc nějaká přetížená nebo co....se kolikrát i zapomenu najíst a vyčůrat....
Tak dobrou.

#43 17. 1. 2008 7:28

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

hlásím, že do Pece bez Pece jdu a moc se na Vás těším hjarta

jsem zabudla dumbom hezký den všem hjarta

Upravil(a) jája-pája (17. 1. 2008 7:29)

Není tady

#44 17. 1. 2008 8:34

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kedy a kde: 23.1.2008 od 17:00, Jeseniova 108, Praha 3, ŽR -> tu
Kto:
dakota
Vanda
Misa II
ffly
Kukačka
sisa70
Klubko
Tetamáma
jája-pája
majkafa (Možno na chlivku)
Regina (trošku později!)

Upravil(a) Oxi (17. 1. 2008 8:34)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#45 17. 1. 2008 8:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

A dobre ranko prajem a krasny den

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#46 17. 1. 2008 8:36

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

no to vypadá na super squadru!! Jen doufám, že to nedopadne jako akce, kterou jsem teď měla mít o víkendu - kámošky z celé republiky postupně ochořely, nebo jejich děcka a tak to všechno padlo...a já mám 11 lístků do divadla...

Není tady

#47 17. 1. 2008 9:00

Vanda
Host

Ahoj Kuki,
co máš za lístky? Třeba bychom mohli jít...

Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 22:08)

#48 17. 1. 2008 9:00

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Kukačka napsal(a):

no to vypadá na super squadru!! Jen doufám, že to nedopadne jako akce, kterou jsem teď měla mít o víkendu - kámošky z celé republiky postupně ochořely, nebo jejich děcka a tak to všechno padlo...a já mám 11 lístků do divadla...

a jdou alespoň prodat?

Není tady

#49 17. 1. 2008 9:01

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Vanda napsal(a):

Ahoj Kuki,
co máš za lístky? Třeba bychom mohli jít...nebo bych do divadla vytáhla Richarda...teda jestli ti budou zbývat.

yikesyikesyikes ahoooj teď mě to napadlo yikes

Není tady

#50 17. 1. 2008 9:13

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

holky, díky za pomoc, ale já to nepotřebuju, mám je v rezervaci a  jsou to místa který nestojí moc za to a nikomu je normálně nenabízím. Rozhodně s tím nebudu mít problém. Abyste tomu rozuměly - to měla být každoroční akce, ale ona nám ještě v zimě nikdy nevyšla, takže jsem se extra nevzrušovala. Prostě znám to, všichni nadšení chtějí přijet, já tu vymýšlím zábavu a program a jak se blíží stanovené datum, odpadá jeden človík za druhým.Už jsem se naučila do toho nedávat peníze a neplatit žádné rezervace předem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí