Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 18. 7. 2007 10:40

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Re: Rozum nebo cit...?

No Santalo mě to taky přijde celkem hloupý mazat po sobě příspěvky, ono to totiž pak vypadá že se máš za co stydět wink pokud nééé proč by si nenechala toho dotyčného nahlídnout když si za ti stojíš a nemáš se za to stydět že???

Víš dobře že mě tady taky někdo vyhmátnul, a k mému překvapení se mi před 1,5 měsícem ozval i BM že zas o něm písmenkuju na netu co???? roll kupodivu jsem to ani jednou nesmazala, a řekla jsem mu že pokud mě špehuje je to jeho problém, neb já si za tím co píši stojím.....ve finále se ani nenaštval gloria

Ale je to každého věc cool

Není tady

#927 18. 7. 2007 10:49

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Celý důvod, proč jsem sem začala psát je, že jsem chtěla nezávislý názor na věc od lidí, co mají podobnou zkušenost, problém..atd..a hlavně co, mě neznají, - proto máme koneckonců všíchni nějaký nick - že vissla

Ve chvíli, kdy se vytratí anonymita, můžu řešit své problémy s lidma s očí do očí - pokud o to stojím - a o to právě nestojím.

Dohadování a zpětné vysvětlování někomu, proč jsem minulý rok napsala, tu a tu větu někam na diskuzní forum, mě fakt nebaví.
Ztrácí to pro mne smysl, nehodlám se už k těm věcem vracet.

Diskutovat s lidmi co znám můžu u piva a ne anonymě přes net  smile

Upravil(a) Santala (18. 7. 2007 11:03)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#928 18. 7. 2007 11:01

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Taky názor storstark

Není tady

#929 18. 7. 2007 12:49

Spina
♥♥♥♥♥--

taky bych nechtěla, aby to někdo četl...  takže Santalu docela chápu

Marikoo, jak se máš?

Není tady

#930 18. 7. 2007 13:25

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Spino, když už jsem si udělala tak fantastickej nic tak co vid??? dudlik no mě to neva, nemám se za co stydět a když nebudu chtít nikomu nic vysvětlovat nebudu.....pro mě je babinet už trochu real reta né jen písmenka.

Mám se fajn, min víkend jsem byla s holkama s "duchovní" na Pandořině škole v přírodě, a musím říct že mi to moc a moc pomohlo, a jdu dál a věřím že "vyhraju" sama nad sebou vatillfreds

od září jdu na VŠ, nyní sháním brigošky či podnájemnici ještě nevím, a v září jedu s holkama s babinetu na dovču k moři....takže super.

Není tady

#931 23. 5. 2008 14:14

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ahoooj Marikoo ! big_smile

Jak se daří ?

Rozumová, nebo citová ? lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí