29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Santalo mě to taky přijde celkem hloupý mazat po sobě příspěvky, ono to totiž pak vypadá že se máš za co stydět pokud nééé proč by si nenechala toho dotyčného nahlídnout když si za ti stojíš a nemáš se za to stydět že???
Víš dobře že mě tady taky někdo vyhmátnul, a k mému překvapení se mi před 1,5 měsícem ozval i BM že zas o něm písmenkuju na netu co???? kupodivu jsem to ani jednou nesmazala, a řekla jsem mu že pokud mě špehuje je to jeho problém, neb já si za tím co píši stojím.....ve finále se ani nenaštval
Ale je to každého věc
Není tady
Celý důvod, proč jsem sem začala psát je, že jsem chtěla nezávislý názor na věc od lidí, co mají podobnou zkušenost, problém..atd..a hlavně co, mě neznají, - proto máme koneckonců všíchni nějaký nick - že
Ve chvíli, kdy se vytratí anonymita, můžu řešit své problémy s lidma s očí do očí - pokud o to stojím - a o to právě nestojím.
Dohadování a zpětné vysvětlování někomu, proč jsem minulý rok napsala, tu a tu větu někam na diskuzní forum, mě fakt nebaví.
Ztrácí to pro mne smysl, nehodlám se už k těm věcem vracet.
Diskutovat s lidmi co znám můžu u piva a ne anonymě přes net
Upravil(a) Santala (18. 7. 2007 11:03)
Není tady
Taky názor
Není tady
taky bych nechtěla, aby to někdo četl... takže Santalu docela chápu
Marikoo, jak se máš?
Není tady
Spino, když už jsem si udělala tak fantastickej nic tak co vid??? no mě to neva, nemám se za co stydět a když nebudu chtít nikomu nic vysvětlovat nebudu.....pro mě je babinet už trochu real
né jen písmenka.
Mám se fajn, min víkend jsem byla s holkama s "duchovní" na Pandořině škole v přírodě, a musím říct že mi to moc a moc pomohlo, a jdu dál a věřím že "vyhraju" sama nad sebou
od září jdu na VŠ, nyní sháním brigošky či podnájemnici ještě nevím, a v září jedu s holkama s babinetu na dovču k moři....takže super.
Není tady
Ahoooj Marikoo !
Jak se daří ?
Rozumová, nebo citová ?
Není tady