29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Nám na koupání paní doktorka napsla Linolu - je to moc fajn na tělíčko i vlásky a nepotřebovaly jsme nikdy ani žádný olej nebo krém na mazání - tělíčka. A slušný pediatr to normálně předepisuje. Na pr... nám v porodnici dali celý kelímek, něco jako Rybelka, po vypotřebování jsem koupila krém od Nivea, dobrý. Ubrousky používám Pampers senzitiv. A jinaka jsem neměla nic, žádnou borovou vodu ani líh, Pupíček byl v pořádku, doma jsme ho ničím neošetřivali a třeba na očička je stejně nejlepší mateřské mléko, když je potřeba. Pak jsem měla ještě Bepanthen na bradavky, ale skončil v lednici, nikdy jsem ho nepotřebovala /kojím dodnes/Jé a ješt ty kojící podprdy, jsou k dostání i pěkné, značka myslím Anika, nebo tak nějak, už si to nepamatuju, ceny kolem 1000,- Obecně k té kosmetice pro mimi, vážně, čím méně toho budete mít tím lépe!
Není tady
Stránky: 1 2