29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, od vcerejska me poboliva v podbrisku (uz se mi to stalo nekolikrat behem sestinedeli) a zacala jsem krvacet, jako bych mela menzes. Ale to bych prece nemela, ne? Jsem ted necelych osm tydnu po porodu, krvacela jsem asi pet tydnu a doted mela takovy nazloutly vytok, jenze pak jsem ze dne na den zacala krvacet. Kdyz jsem byla na prohlidce mesic po porodu, doktor rikal, ze kdybych zacala zase cervene krvacet (v te dobe jsem mela hnedavy krvavy vytok), ze mam prijit. Ale nevim, treba to nic neni. Co myslite, ze to je? Mela bych s tim zajit tedy k doktorovi?
Není tady
já už od šestinedělí špinila dvakrát, vždycky tak tři dny. Včera jsem to dostala už naplno. Ach jo :-( S doktorem jsem to neřešila, vím od holek mamin, že taky takhle chvíli špinily než se prostě tělo znovu najde.
Není tady
Já jsem bez několika dnů (kdy jsem měla taky žlutý výtok) krvácela skoro 8 týdnů v kuse při plném kojení. V podbřišku mě pobolívá občas taky. Řešila jsem to s doktorem, dělal mi krevní testy a cytologii. Krevní testy jsem měla v pořádku - tedy sedimentaci a krevní obraz. Cytologii ještě nevím. Měla jsem tam jít dneska na nějakou zastavovací injekci, ale od včereješka už nekrvácím, jen mám opět žlutý výtok. Takže jsem to zrušila a doufám, že se vše časem upraví... Těhotenství je pro tělo fuška, tak to asi trvá déle, než se vzpamatuje...
Není tady
Ahojte! Kludne mozes mat menzes. Ja som mala uz dvakrat od porodu a mam 2 mesiace po porode. Aj ked plne kojis mozes dostat menzes (to je aj moj pripad).
Prestala krvacat asi po 3 tyzdnoch po porode, potom som mala asi tyzden pauzu a potom som zacala zase - najprv slabucko potom silnejsie, ako pri menstruacii pred tehotenstvom. Trvalo to asi 12 dni. Tiez som sa vylakala a isla k lekarovi - ten povedal, ze tam nic zvlastne nevidi, a ze je to teda pravdepodobne uz prva menstruacia. Nie je to vraj vobec neobvykle. Presne za 28 dni som dostala dalsiu, takze je to asi dost jasne.
Pre pokoj na dusi by som ale zasla k lekarovi, nech Ti pre istotu spravi ultrazvuk. Ale myslim, ze bude vsetko v poriadku. Pekny den!
Není tady