29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj potřebolvala bych poradit jsem 4dny čerstvě vdaná a ted musím oblítat uřady ohledně zmněny příjmení.Tak jsem se chtěla zeptat kam se všude musí nahlásit zmněna příjmení například třeba na zdravotní pojištivně jdemi kvuli i nemocenské.Děkuji předem za odpověd Káta
Není tady
Ahoj Káťo, dodatečně gratuluju k titulu PANÍ :-) Jinak já obíhala pojišťovnu, trvalý bydliště, banku a asi ještě něco, ale teď mám výpadek
Není tady
No jak co. V bance, pojišťovně atd. Ti to udělaj namístě...akorát zavedou změny do počítače. Na občanku a pas jsme čekali měsíc
Není tady
Na občanku to Vím ale jdemi o tu pojištovnu Víš ani né tak o banku.Ale asi mám zase silný zánět vaječníku mam z toho až horečku a to zítra jedu pryč,tak kvuli neschopence.A co ty máš nějaký dlouhý metřík??
Není tady
Káťo, neboj na pojišťovně mi to udělali hned jak jsem přišla...akorát zadaj změny, podepíšeš nějaký formuláře a pak mi dali náhradní kartičku než mi přišla taková tak klasická. Asi i záleží u jaký pojišťovně jsi. Jinak doufám, že se Ti uleví a brzy se uzdravíš. Jinak jojo já mám těhu potvrzené a ve čtvrtek jdu na ult tak doufám, že všechno bude v poho
Není tady
Děkujuuuu :-) Jinak tam nevim jak to chodí...ale myslim, že to nebude zdlouhavé. Ale to víš..to papírování je někdy na hlavu, ale pak už si budeš zvykat jenom na to přijmení...já se ještě za půl roku od svatby podepsala v práci starým jménem. Bylo to docela sranda.
Není tady
Jo tak to já když jsem obědnávala pizzu 2dny po svatbě tak jsem řekla mé staré příjmní a manžílek mě málem propíchl očima.
Není tady
Jojo chlapi jsou teď hrdý, že nesem jejich příjmení :-)))))
Jinak Káťo, doufám, že všechno v pohodě zařídíš a bude Ti brzy lépe.
Já jdu do peřinek tak dobrou a zatím pááá
Není tady
Ahoj 2Káťo. Já jsem taky u Ministerstva a změnili mě to na počkání, prostě jsem dostala i novou kartičku-takovou hezčí-fakt jsem čuměla, jak to tam funguje rychle. Jinak občanka a pas mě trval měsíc-dnes pro to jdu. Řidičák 14 dní. Já mám i živnostenský list, takže jsem musela na Živnostenský úřad, Finanční úřad, sociálku.
Teď stavíme barák, takže budu muset asi na stavební úřad, ale to taky vůbec nevím. Do konce roku budeme kolaudovat, tak aby nebyli nějaké nepříjemnosti. Do banky půjdu později, protože po mě budou chtít nový podpisový vzor a to bude průšvih-ještě to moc neumím No a pak mám stavební spoření a penzijní fond, ale to zařídí doufám manžel, protože jsem to uzavírala u něho
Ale tohle podle mě až zas tak nespěchá. U gynekologa už jsem to nahlásila, ale u obvoďáka to nahlásím až tam prostě půjdu.
Není tady
Ahojky taky už to pomalinku koumu, za měsíc a kousek je to tu : zdravotka, pojišťovna, banka, řidičák, občanka, Aduš-rodný list, sociálka-výplata rodičáku, stavebko, pojištění,
Nic jiného mě už nenapadlo, kdyby někoho ještě něco trklo ať napíše-dík
Není tady