Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 8. 2006 18:20

BEBEA
♥------

Liposukce tumescenční nebo laserová-co je lepší?

gloxinie napsal(a):

Uvažuji o liposukci, ale nevím, jaký druh zvolit. Prosím o ženy, které podstoupily jednu nebo druhou, aby napsaly svoje postřehy. Zejména mě zajímá, zda by znovu volily stejnou metodu.   Také mě zajímá pracoviště, kterému se vyhnout nebo naopak, kde jsou profesionálové- zejména Ostrava, Olomouc, Brno. Díky za jakoukoliv radu.

Nevím,co myslíš laserovou liposukcí.Já jsem byla na tumescntní liposukci před 5 lety-odsávali mi rajtky a kolena.Výkon byl v lokálním umvení,před tim mi to ledovali.Odsáli mi skolo 2litry tuku,vše jsem videla.Jsem spokojena,absolvovala jsem to v dubnu takže v koncem května už jsem byla fit i do plavek.Vím že existuje ultrazvuková a vibraní metoda ale o laserové nevím.Byla jem v Praze,o Moavě nevím

Není tady

#2 8. 8. 2006 19:33

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Liposukce tumescenční nebo laserová-co je lepší?

Bebeo, a nedorostlo ti to zpátky? Já jsem slyšela, že to prý dorůstá. vissla

Není tady

#3 8. 8. 2006 22:29

Renča2
♥♥♥----

Já byla taky na tumescenční před rokem a půl a jsem spokojená. Absolvovala jsem to také v dubnu. Jinak jsem byla také v Praze,tak ti s tou Moravou neporadím. Mrkni ale na DOKTORKU, tam jsou na diskuzi liposukce většinou holky z Ostravy a tak co na lipce byly.

Není tady

#4 12. 8. 2006 9:42

BEBEA
♥------

Leilo,nemám pocit,že by mi něco dorůstalo.Vzala mi to,co bylo navíc a teď jsem rovnoměrná,o to mi šlo.Vše jsem absolvovala za 14tis.Bylo to před 5 lety,třeba je to dražší.

Není tady

#5 21. 8. 2006 14:27

erika
♥------

Ahojky
jsem z Prahy a chtela bych na bricho na tumescentni..Mate nejake zkusenosti. Bricha se docela bojim..Na jake klinice jste byly?

Diky za odpovedi

Není tady

#6 21. 8. 2006 22:57

BEBEA
♥------

erika napsal(a):

Ahojky
jsem z Prahy a chtela bych na bricho na tumescentni..Mate nejake zkusenosti. Bricha se docela bojim..Na jake klinice jste byly?

Diky za odpovedi

Já jsem byla na tumescentní liposukci v Praze u dok.Točíkové,spokojnost.

Není tady

#7 22. 8. 2006 0:16

Ivik
♥♥♥----

BEBEA napsal(a):

erika napsal(a):

Ahojky

Diky za odpovedi

Já jsem byla na tumescentní liposukci v Praze u dok.Točíkové,spokojnost.

Prosím trochu podrobněji-kde přesně jsi v Praze byla,jestli můžeš cenu a jestli to bolelo atd.dík..

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#8 22. 8. 2006 9:58

BEBEA
♥------

Iviku,tuším jsem to tady už psala,byla jsem na malé priv,klinice na Vinohradech Moravské ul.Měla jsem  vnější stehna a kolena za 14tis a prádlo asi 8OO.Přišla jsem ,ochladdili mi místa takovými ledovými polštářemi pul hodiny,potom mě dali na op. sál,natřeli vestoje dezinfekcí,potom jsem ležela na břiše,napustili stehna roztokem s umrtvením  začali odsávat stehna,ruzně jsem se točila a zapínala svaly,potom to končilo kolenama,ty byla hned,dírky-bylo jich 6 mi zašili stehem.Potom jsem se podívala do zrcadla-hned byl vidět efekt,ve flaškách bylo skolo dva litry žlutého tuku a bud ním tekutina-můj celoživotní mindrák byl za dvě hodky pryč.Potom mne stáhli odsátá místa takovým perovacím naplastí přes vatové polštářky-do těch vytékal zbylý roztok.to jsem měla 3dny do převazu,potom už jen lepení a kalhoty .Lepenky  šly dolů za 10dní-modráky jsem neměla vůbec,potom jsem měla už  jen kalhoty.Zahojila jsem se bez prolému.Co se týká bolesti-no nepříjemné bylo napoustení a strhávání te náplasti,citlivější byla kolena-hlavně potom to masírování.Byla jsem ve čtvrtek,do práce jsem šla v pondělí,měla jsem nohy na židli.Po měsíci jsem směla všechno.To je moje zkušenost s tumescentní liposukcí.Kontakt na  dr.Točíkovou je na www.plastickachirurgie.net

Není tady

#9 22. 8. 2006 18:32

Ivik
♥♥♥----

BEBEA napsal(a):

Iviku,tuším jsem to tady už psala,byla jsem na malé priv,klinice na Vinohradech Moravské ul.Měla jsem  vnější stehna a kolena za 14tis a prádlo asi 8OO.Přišla jsem ,ochladdili mi místa takovými ledovými polštářemi pul hodiny,potom mě dali na op. sál,natřeli vestoje dezinfekcí,potom jsem ležela na břiše,napustili stehna roztokem s umrtvením  začali odsávat stehna,ruzně jsem se točila a zapínala svaly,potom to končilo kolenama,ty byla hned,dírky-bylo jich 6 mi zašili stehem.Potom jsem se podívala do zrcadla-hned byl vidět efekt,ve flaškách bylo skolo dva litry žlutého tuku a bud ním tekutina-můj celoživotní mindrák byl za dvě hodky pryč.Potom mne stáhli odsátá místa takovým perovacím naplastí přes vatové polštářky-do těch vytékal zbylý roztok.to jsem měla 3dny do převazu,potom už jen lepení a kalhoty .Lepenky  šly dolů za 10dní-modráky jsem neměla vůbec,potom jsem měla už  jen kalhoty.Zahojila jsem se bez prolému.Co se týká bolesti-no nepříjemné bylo napoustení a strhávání te náplasti,citlivější byla kolena-hlavně potom to masírování.Byla jsem ve čtvrtek,do práce jsem šla v pondělí,měla jsem nohy na židli.Po měsíci jsem směla všechno.To je moje zkušenost s tumescentní liposukcí.Kontakt na  dr.Točíkovou je na www.plastickachirurgie.net

Bebeo,moc děkuji za vyčerpávající odpovědpussaPůjdu do toho!! Naco se zbytečně trápit:supr:

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí