27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj holky
neumíte náhodou některá z vás ovládat tento vysavač????? kolik se do něj dává vody? a kam se lije a kolik prostředku na čitění koberců??? budu ráda za jakoukoliv odpověď...nikdy jsem ho nepouívala a návod k obsluze také nemám...díky
je to tento vysavač:
Upravil(a) ESKYMKA (8. 8. 2006 12:51)
Není tady
to ho váně nikdo nemáte doma????????
Není tady
Tento vysavač nemám.Ale koukni se na www.bilezbozi.cz Najdi si v kolonce "vysavače" ten svůj a dole na stránce můe zaádat o poslání návodu na mail.Někdy si na netu můe stáhnou návod sama,ale teď to nemohu najít.
Není tady
ahoj, děkuji za radu...maila jsem tam posílala jetě dřív, ne jsem semka psala,ale pak mi dolo, e bude trvat déle,ne mi odpoví, takjsem to zkusila tady...no nicméně jsem se odpovědi nedočkala, a tak jsemto zkusila sama naplnit...a v pohodě...koberce jsou vyprané...
Není tady