29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě k tomu menzesu .... vyrůstala jsem v době plánované bolševické neinformovanosti a nepřístupnosti antikoncepce a tak jsme si tupě vydedukovali, že když ženská neotěhotní těsně před a po menzesu ( viz oblíbené plodné a neplodné dny :-((( ) tak ani při něm. No, vyšlo to hned na poprvé
Není tady
Holky, ja jsem na vrcholu blaha když se přítel právě do mě dělá, ale nedosáhnu orgasmu, k orgasmu chybí jeste chvilka a to pritel uz nemuze, nebot po vyvrcholeni mu pali zalud a nemuze pokracovat v soulozi.
Není tady
holky, sice nepatřím do Vašeho klubu, protože co se týče jakéhokoli orgasmu, tak nemám absolutně žádný problém.
Teď Vás opravdu nechci naštvat, ale dosáhnout při jedné souloži 3 vaginální orgasmy... to je zcela normální.
Ale taky jsem měla období, že to nešlo. Zlomilo se to, když mi bylo asi tak 22.
Dostali jsme se k tomu vytouženému orgasmu touhle polohou.
ležela jsem na zádech, tzv. přes postel.... Při souloži jsem si stimulovala klitoris... a tak nějak to časem přišlo.
Myslíte si, že jsem 100% spokojená??? Z 99% joo, ale taky bych chtěla zažít orgasmus jinak než jen v klasické poloze, bohužel nebo vlastně bohudík???? Ono to prostě jinak nejde. )))
Tak holky hodně štěstí.
Není tady
annemarie napsal(a):
holky, sice nepatřím do Vašeho klubu, protože co se týče jakéhokoli orgasmu, tak nemám absolutně žádný problém.
Teď Vás opravdu nechci naštvat, ale dosáhnout při jedné souloži 3 vaginální orgasmy... to je zcela normální.
Ale taky jsem měla období, že to nešlo. Zlomilo se to, když mi bylo asi tak 22.
Dostali jsme se k tomu vytouženému orgasmu touhle polohou.
ležela jsem na zádech, tzv. přes postel.... Při souloži jsem si stimulovala klitoris... a tak nějak to časem přišlo.
Myslíte si, že jsem 100% spokojená??? Z 99% joo, ale taky bych chtěla zažít orgasmus jinak než jen v klasické poloze, bohužel nebo vlastně bohudík???? Ono to prostě jinak nejde.)))
Tak holky hodně štěstí.
Nejsilnější orgasmy mám při poloze zezadu.Klečím na kolenou, hoodně se vystrčí zadeček, tím, že se hoodně hlavou a prsy položim na postel, tím mám volné ruce, pak popadnu(jemně)toho svého za kuličky on zasune, pomalu to dělá, žádný buchar, žádná robota to neni!!!Chlapi mívaj utkvělou potřebu si myslet, že podle toho jak do toho bušej se pozná pořádnej samec...BRRR.Při takové rycholsti ta ženská ani nepostřehne, co se děje, prostě se to nedostane do hlavy, jak je to rychle.Pěkně pomalu, to si musíte umět usměrnit.pomalé smyslné, velmi smyslné milování a důležité vidím, umět používat ty svaly tam v ní, abyste si ho mohly pěkně ohmatat, to pak při výstřiku cítíte i to jak to stříká, to je velmi vzrušující! Takové orgasmy jsou nej nej a je jich několik a často každý následující je lepší a silnější...:-)
Není tady
annemarie napsal(a):
Myslíte si, že jsem 100% spokojená??? Z 99% joo, ale taky bych chtěla zažít orgasmus jinak než jen v klasické poloze, bohužel nebo vlastně bohudík???? Ono to prostě jinak nejde.)))
Tak holky hodně štěstí.
Absolutně žádný problém při jakýmkoliv orgasmu, ale nejde to jinak než při klasický poloze? No, tak tomu nerozumím.
A ještě 2 najednou? No, to musí bejt něco? auuu.....
Ne, že bych tomu rozuměla, ale tohle je takový zmatený....
Není tady
asi mám štěstí že (asi) znám oba, ale radši mám ten "ruční"... je to taková rychlá smrt..
Není tady
to není zmatený... prostě v klasický poloze mě to nejlíp stimuluje... to je celý.... líp stáhnu poševní svalstvo.
To je realita!
každá jsme přece originál.
Není tady