|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dámy, nedávno jsem četla v docela moudré a taky vtipné knize (Vagina - manuál pro majitelky), že to, čemu říkáme klitoris, je jen špičkou ledovce - nervových vláken, která obepínají celou pochvu. Tudíž orgasmu vyvolaný "zevnitř" je taky výsledkem dráždění klitorisu...
ESKYMKA napsal(a):
tak mě napadá....kde to děláte, když to děláte v době menstruace....dokáži si to představit tak max. ve sprše....ale např. v posteli s igelitem nebo něčím jiným pod sebou
no, to sem teda zvědavá jestli někdo odpoví???
Někdy je to dokonce tak, že v době menstuace, když fakt moc chceš, a jsi velmi velmi vzrušená zapomene tělo menstruovat a normálně zvlhneš a normálně se pomiluješ a vše je čisté a ok...
Není tady
vašek napsal(a):
to je počteníčko :-))))))))))))))))

Není tady
Kamchinka napsal(a):
jsemzena napsal(a):
enndi napsal(a):
Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše
Když se nechám dráždit na poštěváčku stejně mám vaginální orgasmus.Nedávno jsme přišla na to, že ten klitoriální mám taky a to pouze ve sprše.Je to takové škubání, cukání až nucení na stříkání, ale jaksi z jiného místa(to budu muset prozkoumat:)), než z močové trubice, je to zvláštní, ale je to NIC proti vaginálnímu, takže to skoro nestojí za to, tedy mně to nestojí za to
, protože vim o lepším...
tak ja nemam srovnani.... me nejde o to, jestli ten je lepsi, nebo ten je lepsi,ale chtela bych u normalniho pohlavn.styku, sexu, milovani nebo jak nazvat zazit orgasmus aniz by me musel pritel drazdit na klitorisu, nebo proste pri predehre.... to bych chtela...
Jde to.Jen nějak nevim jak Ti poradit, každá je jiná.Mně např když začne muž, protože nevi, dráždit poštěváka, když skoro dospívám k vag.orgasmu, tak všechno zruší.Je to rušivý element.Já si fakt jen ležim na zádech, na boku, klečim si na muži nebo před mužem a muž se ani nemusí pohybovat, zpracuju ho sama, chci ho cítit po svém sama si to kočíruju... Najednou jsem u jistého bodu, který se nejdřív objeví v hlavě pak se rozlije do celého těla, můj přítel říká, že i oči otevřu a že(což vůbec nevim, vim, že je mám zavřený!) a pak je nutno všechny pohyby zastavit a asi vteřinu počkat, ono to přijde samo, jsou to velmi silné stahy, které cítím jako velkou vlnu až ze dna pochvy, která putuje až k hrázi pochvy, tam se stahne nejvíc(já nevim asi jako vakuum:-)), ale to už o sobě nevim, to mi jen vypráví můj přítel, většinou se mu tak nadupe, že by se raz dva pomiloval, ale on ví, že chci ještě další a další, když už sem v tom. A pak, když už je hotovo, pak mu dovolim:-) aby to udělal taky a to mám další orgasmus, ale úplně jiný, to je ten jeho, co cítím a pak mu ještě dlouho stojí, a já s tím semenem jeho v sobě... ta představa...proč toho nevyužít že?
Není tady

jsemzena napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
jsemzena napsal(a):
Když se nechám dráždit na poštěváčku stejně mám vaginální orgasmus.Nedávno jsme přišla na to, že ten klitoriální mám taky a to pouze ve sprše.Je to takové škubání, cukání až nucení na stříkání, ale jaksi z jiného místa(to budu muset prozkoumat:)), než z močové trubice, je to zvláštní, ale je to NIC proti vaginálnímu, takže to skoro nestojí za to, tedy mně to nestojí za to, protože vim o lepším...
tak ja nemam srovnani.... me nejde o to, jestli ten je lepsi, nebo ten je lepsi,ale chtela bych u normalniho pohlavn.styku, sexu, milovani nebo jak nazvat zazit orgasmus aniz by me musel pritel drazdit na klitorisu, nebo proste pri predehre.... to bych chtela...
Jde to.Jen nějak nevim jak Ti poradit, každá je jiná.Mně např když začne muž, protože nevi, dráždit poštěváka, když skoro dospívám k vag.orgasmu, tak všechno zruší.Je to rušivý element.Já si fakt jen ležim na zádech, na boku, klečim si na muži nebo před mužem a muž se ani nemusí pohybovat, zpracuju ho sama, chci ho cítit po svém sama si to kočíruju... Najednou jsem u jistého bodu, který se nejdřív objeví v hlavě pak se rozlije do celého těla, můj přítel říká, že i oči otevřu a že(což vůbec nevim, vim, že je mám zavřený!) a pak je nutno všechny pohyby zastavit a asi vteřinu počkat, ono to přijde samo, jsou to velmi silné stahy, které cítím jako velkou vlnu až ze dna pochvy, která putuje až k hrázi pochvy, tam se stahne nejvíc(já nevim asi jako vakuum:-)), ale to už o sobě nevim, to mi jen vypráví můj přítel, většinou se mu tak nadupe, že by se raz dva pomiloval, ale on ví, že chci ještě další a další, když už sem v tom. A pak, když už je hotovo, pak mu dovolim:-) aby to udělal taky a to mám další orgasmus, ale úplně jiný, to je ten jeho, co cítím a pak mu ještě dlouho stojí, a já s tím semenem jeho v sobě... ta představa...proč toho nevyužít že?
JÁ CHCI TAKYYYYYYYYYYYYYY.....to je tak nespravedlivý, že někdo má a někdo nemá 

Není tady
Neplač a jdi trénovat 

..................................
Není tady
Tak toto si budem musiet vytlacit a dat doma nad postel ako manual... a pravidelne pred spanim citat. az sa to naucim naspamat a budem praktizovat.... juchuuuu
Není tady
choysia napsal(a):
Neplač a jdi trénovat
..................................
no kdyby to aspon bylo tak jednoduchý jak se zdá.... 

Není tady
co tak si na zaciatok kupit venusine gulicky?
aj tie by mali v podstate drazdit bod G, nie?
rada sa necham poucit 
Není tady
sunny2 napsal(a):
rada sa necham poucit
Holky, to neni v technice, to je v hlavě
, nevim, nedokážu posoudit, ale představa, že si tam strčim kuličky a budu čekat co to bude dělat, to určitě nebude dělat nic, ani to nějaké dýchání, nebo co to psala ta jedna slečna tady, že zkoušeli, na co se tedy soustředila na dýchání?Absolutní psychické uvolnění je nutností, neřešit jak vypadaj prsa, jak vypadám já, jak se tvářim, jak vzdychám, jestli je vidět celulitida...jesli on vydrží...jestli se mu to líbí, nic neřešit.K fyzickému absolutnímu uvolnění nelze při milování dospět, to bysme přece byly jak mrtvoly...ženská musí zkoušet a být aktivní, střídavě muže nechat a vést...já už nevim jak bych poradila.Ale přeju vám to zažít, moc vám to přeju a jestli některá k tomu tímto způsobem dospějě
, tak to pošlete dál...
Není tady

Myslím si naprosto to samé co jsemzena 
Není tady
jsemzena: Přesně tak. Já jsem taky nikdy nepotřebovala něco, co by mi k tomu pomáhalo. Je to hodně o psychice a taky o důvěře. Pokud se před NÍM budu stydět, nikdy to nedojde až TAM. Moc na to nemyslet, uvolnit se.
A hodně moc je to o tý komunikaci. Musím ho navést, říct , co se mi líbí. Pak to jde 

Taky se ale může stát, že s někým to prostě nejde...
Není tady
jsemzena, prave ta predstava, ze tam mam tie gulicky, pri kazdom pohybe na to myslim a citim, tak to by ma vedelo dohnat k orgazmu.... cize mas pravdu - je to vsetko v hlave....
asi idem dnes do sexshopu a nejake "pomocky" si kupim....

Není tady
sunny2 napsal(a):
rada sa necham poucit
Podotýkám, že nějak vůbec nevim kde mám bod G a jestli to neni nějaká konina s tím bodem, nikdy sem to nezkoumala ani nebylo nutno...v mém případě je má pochva asi jedním velkým bodem G 

Není tady
choysia napsal(a):
jsemzena: Přesně tak. Já jsem taky nikdy nepotřebovala něco, co by mi k tomu pomáhalo. Je to hodně o psychice a taky o důvěře. Pokud se před NÍM budu stydět, nikdy to nedojde až TAM. Moc na to nemyslet, uvolnit se.
A hodně moc je to o tý komunikaci. Musím ho navést, říct , co se mi líbí. Pak to jde
Taky se ale může stát, že s někým to prostě nejde...

to je asi možný, ale nestalo se mi, že by mi to s někým nešlo:), asi jsem si uměla vybrat hned.Nějak to poznám, že ten chlap bude dobrej..., že mi bude stačit a že to bude mít rád tak jak já.
Není tady
jsemzena napsal(a):
enndi napsal(a):
Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše
Když se nechám dráždit na poštěváčku stejně mám vaginální orgasmus.Nedávno jsme přišla na to, že ten klitoriální mám taky a to pouze ve sprše.Je to takové škubání, cukání až nucení na stříkání, ale jaksi z jiného místa(to budu muset prozkoumat:)), než z močové trubice, je to zvláštní, ale je to NIC proti vaginálnímu, takže to skoro nestojí za to, tedy mně to nestojí za to
Tak tomu ted nerozumím, když ti dráždí poštěváček, přesto máš orgasmus vaginální?Já myslela, že orgasmus, kterej je vyvolanej přez poštěváček je orgasmus klitoriální?Ted jsem z toho nějak zmatená

Není tady

lulu24 napsal(a):
jsemzena napsal(a):
enndi napsal(a):
Tak tomu ted nerozumím, když ti dráždí poštěváček, přesto máš orgasmus vaginální?Já myslela, že orgasmus, kterej je vyvolanej přez poštěváček je orgasmus klitoriální?Ted jsem z toho nějak zmatená

Upravil(a) jsemzena (12. 8. 2006 10:15)
Není tady

Není na tom nic divnýho. A't máš ten, nebo ten, tak se ti stahujou svaly. Amen.
Není tady
Musím se taky přidat. Myslím, že jsem orgasmus také nikdy nezažila. Párkrát už jsem cítila, že něco přichází, ale pak to najednou ve vteřině bylo pryč...mě by to snad ani nevadilo, milování s přítelem se mi líbí i tak, ale on to na mě pozná, že orgasmus nemám a trápí ho to. Dokonce mám strach, že mu to i vadí, protože všechny jeho přítelkyně předem mnou ho měly a tak trošku viní mě, že se nesnažím se sebou něco dělat a najít si sama to co se mi líbí???
ale tohle je něco tak citlivého, že si myslím, že je to spíš záležitost hlavy než nějakého hledání... tak se snažím dělat psí kusy, aby to vypadalo, že orgasmus prožívám a měla klid. Jsem ráda, že mám přítele, kterému není jedno, co při sexu prožívám a také se snaží mi vyhovět po všech stránkách. Ale na druhou stranu bych orgasmu nepřisuzovala takovou důležitost, hlavně, že se mi to líbí i tak...:-)) Ale doufám, že jednou JEDNOU to příjde:lol:
Není tady
ahojte
ja som 6rokov co zijem sexualnym zivotom nezazila ziadny orgazmus...uz som bola z toho na nervy, vadil mi kazdy dotyk na klitorise...asi pred 3 mesiacmi som sa doma pekne zavrela, uvolnila a skusala...a podarilo sa mi dosiahnut klitorialny orgazmus..teraz s tym nemam nikdy problem...este by to chcelo ten vaginalny a bola by som najstastnejsia na svete :-))
Není tady

zacarovana, 
Není tady
Kalik píše, jako by vaginální orgasmus zažil ?! 
Co tu děláš po ránu na sexuologický, ty šťuně! 
Není tady

Jasně že jsem vaginální zažil 
Já jsem tu doma. Co tady děláš ty, šťuně? 
Není tady

Čtu si na sexuologický, jak TO vypadá a jak se TO dělá. Než mi za týden se vrátí, všecičko zapomenu 
Doprčic, já bych na TO vlítla, až bych brečela 
Není tady
tak breč :-)))))))))))))))))))))))
Není tady