Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 8. 2006 15:41

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: vaginální orgasmus

choysia napsal(a):

Jéééé, adro, nech toho dumbom
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně? hmm ) !!!!!! rollrollroll
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel. lolloltongue

Příště to asi nakreslím, bo co........usch

Já mám ty body asi dva, jeden G a ještě jeden,ale nevím co má za písmeno.

Není tady

#52 9. 8. 2006 15:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A čo bod A? Análny orgazmus???? nechytáte sa?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 9. 8. 2006 15:59

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

A co kdybysme to vzali podle abecedy rovnou? tongue
Bod A, bod G, bod K atd...atd.....vissla

Není tady

#54 9. 8. 2006 16:23

Me
♥♥♥♥♥♥-

choysia napsal(a):

závidím chlapům tu jejich jednoduchost - mají jen bod P wink

Není tady

#55 9. 8. 2006 16:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Ćo by bol napr. bod X? Alebo bod Q...? usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 9. 8. 2006 16:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

choysia napsal(a):

Neé, oni majú síce hmatové tykadielka na tom bode P, ale veľa bodov majú aj v hlave(niekedy bohužiaľ sad )

Brita

Není tady

#57 9. 8. 2006 18:01

Lenka2
♥♥-----
Místo: Z. u Brna

Holky hoj. Já takový problém nemám, doufám že jsem klubové společenstvo nenaštvala:)) Ale měla jsem ho v minulosti taky a teď je to naopak. Ale jen u některých poloh, musíte to zkoušet, která poloha je na to nejlepší a pak vytrvat. Já osobně preferuji "na koníčkovi" to mám orgasmus pokaždé. Jde o to, že je zároveň drážděn poštěváček o partnerův podbřišek. Vaginálního orgasmu se většinou nedosahuje, když do sebe partneři nezapadají (jak já tomu ráda říkám), tj. dáma má pochvu příliš velkou- a to je většinou jediný problém, a chlap ho nemusí mít ani malého. Dámy nezapomeňta, že pochva ženy se dá natáhnout až na jeden metr. A to že už cítíte, že to možná přichází, hlavně se na to moc nezaměřujte jinak to mozek utne. Lépe, když řeknete partnerovi, aby si na chvíli odpočinul (tedy proto aby nevyvrcholil) a pak budete pokračovat dál. Nebo lze použít Venu. kuličky. Je důležité mít alespoň první orgasmus vaginální, pak už to jde samo a postupem času přijdete na to, co a jak aby byl. Hodně sil a velkou frekvenci milování.

Není tady

#58 9. 8. 2006 19:33

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

lulu24 napsal(a):

Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká technika jak dosáhnout vag. orgasmu?Nějak se nemůžu smířit s tím, že někdo ho má a já ne....

Přesně tak. Já mívám většinou ani envím jaký, ale ne vaginální lol  vaginální mám v těchto momentech - když má partner max erekci a dobře se to načasuje, že jsem pěkně načatá,a le není to pravidlem. A pak mám vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace. Asi je to tam nějak upravené uvnitř nebo co lol Ne fakt, já si nedělám regraci wink Ale musím říct, že jak ten, tak onen a v neposlední řadě ten při orálu - každý zcela jiný a jeden bych za druhý envyměnila. jsouvšechny super. takže i když někdo nedosahuje vaginálního, a takových žen bude spousta, tak nemusí plakat. všechno má dost co do sebe.
tak a už mám na TO zase chu´t, to vám pěkně děkuju gratergloria

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#59 9. 8. 2006 19:46

Me
♥♥♥♥♥♥-

Nety napsal(a):

vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace.

tak já jsem sice orgasmus při milování s partnerem ještě nezažila /viz.výše/,ale fakt je ten, že nejlepší sex, který jsem kdy zažila, byl v době menstruace, to jsem do toho neměla daleko, myslím, že kdyby partner vydržel dýl,tak to mohlo přijít .. gloria hjarta

Není tady

#60 9. 8. 2006 19:56

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

choysia napsal(a):

Jo a někteří maj špatný období a maj bod H. usch

Není tady

#61 9. 8. 2006 19:57

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

tak mě napadá....kde to děláte, když to děláte v době menstruace....dokáži si to představit tak max. ve sprše....ale např. v posteli s igelitem nebo něčím jiným pod sebou usch
no, to sem teda zvědavá jestli někdo odpoví big_smile ???

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#62 9. 8. 2006 20:01

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

Nety napsal(a):

vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace.

tak já jsem sice orgasmus při milování s partnerem ještě nezažila /viz.výše/,ale fakt je ten, že nejlepší sex, který jsem kdy zažila, byl v době menstruace, to jsem do toho neměla daleko, myslím, že kdyby partner vydržel dýl,tak to mohlo přijít .. gloria hjarta

tak pak je dobrý nechat ho ať se udělá rychleji a hned repete a to budeš koukat vissla

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#63 9. 8. 2006 20:03

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

ESKYMKA napsal(a):

tak mě napadá....kde to děláte, když to děláte v době menstruace....dokáži si to představit tak max. ve sprše....ale např. v posteli s igelitem nebo něčím jiným pod sebou usch

Všude loltonguetongue

Není tady

#64 9. 8. 2006 20:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

ESKYMKA napsal(a):

No, já používám při menzes tampony, takže vyměním, případně dám nový, aby pobral, co to jde - když na to chceme hupnout. normálně ho vyjmu, vpluji na lože, ideální je poloha dole, když jsi na koníčka, je to kvůli orgasmu nesrovnatelně lepší, ale nesmíš mít outlocitnýho chlapa. heleď, při tom je to v pohodě, problém nastává "po" než ho pán vyndá. Tam většinou mám nachystaný kapesníček a radši si ho tam připlácnu. když je to první nebo druhý den, tak to ještě jistím ručníkem pod sebou a raději se moc nehrnu na koníčka. Děláme si z toho legraci, vždycky oba křičíme "já to nechci vidět, já budu blinkat". A pak partner z koupelny : proboha, já mám taky asi menzes lol Ne, fakt je to jen o tom, ajk moc vám to přijde trapné a o studu, nic víc. A mimochodem, jde dělat báječně i orální sex, děkuji bohu za "tamponovou" éru big_smilelol Takže žádný igelit a sprcha až po. ve sprše té krve vidíš nepoměrně vícero, to mi věř. wink

Není tady

#65 9. 8. 2006 21:30

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

to je počteníčko :-))))))))))))))))

Není tady

#66 9. 8. 2006 21:34

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

lulu24 napsal(a):

dzahila napsal(a):

Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.

Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.

lollollol to bude asi tím že mu neporadíš dumbom holt si to pak neužíješ

Není tady

#67 10. 8. 2006 7:36

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

vašek napsal(a):

lulu24 napsal(a):

dzahila napsal(a):

Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.

Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.

lollollol to bude asi tím že mu neporadíš dumbom holt si to pak neužíješ

Ale poradím, ale ta věcička mi přijde tak citlivá, že si to stejně nejlíp udělám sama.Ale to asi každej, já vím. Já si taky nestěžuju;)

Není tady

#68 10. 8. 2006 7:40

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nety napsal(a):

ESKYMKA napsal(a):

No, já používám při menzes tampony, takže vyměním, případně dám nový, aby pobral, co to jde - když na to chceme hupnout. normálně ho vyjmu, vpluji na lože, ideální je poloha dole, když jsi na koníčka, je to kvůli orgasmu nesrovnatelně lepší, ale nesmíš mít outlocitnýho chlapa. heleď, při tom je to v pohodě, problém nastává "po" než ho pán vyndá. Tam většinou mám nachystaný kapesníček a radši si ho tam připlácnu. když je to první nebo druhý den, tak to ještě jistím ručníkem pod sebou a raději se moc nehrnu na koníčka. Děláme si z toho legraci, vždycky oba křičíme "já to nechci vidět, já budu blinkat". A pak partner z koupelny : proboha, já mám taky asi menzes lol Ne, fakt je to jen o tom, ajk moc vám to přijde trapné a o studu, nic víc. A mimochodem, jde dělat báječně i orální sex, děkuji bohu za "tamponovou" éru big_smilelol Takže žádný igelit a sprcha až po. ve sprše té krve vidíš nepoměrně vícero, to mi věř. wink

Já asi taky tak nějak. Bohatě stačí ručník, té krve vážně není tolik. A musím přiznat, že ten sex je při tom fakt lepší.

Není tady

#69 10. 8. 2006 7:49

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Ten ručník, to je fakt extrém, ve vyjímečných případech, když jsem jako průtokáč.
Jo a nepamatuji si, že bysme kdy zašpinili prostěradlo.vissla

Není tady

#70 10. 8. 2006 7:55

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ani mne sa to nikdy nestalo. mám pocit, že vtedy to snáď ani nejde. akurát semeno je potom také pekné romantické ružové big_smile ale inak je to lepšie než v normále, to súhlasím. ja dnes začínam big_smile tummenupp

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#71 10. 8. 2006 8:39

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 14:24)

Není tady

#72 10. 8. 2006 8:43

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

ADRIANA 1 napsal(a):

ani mne sa to nikdy nestalo. mám pocit, že vtedy to snáď ani nejde. akurát semeno je potom také pekné romantické ružové big_smile ale inak je to lepšie než v normále, to súhlasím. ja dnes začínam big_smile tummenupp

Adrianko hjarta líp jsi den začít nemohla tummenupptummenupp

Není tady

#73 10. 8. 2006 9:38

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

fakt jo.... hmm hmmmm...já jsem to v době menstr. nikdy nedělala, pač jsem měla v hlavě nějak zafixovaný KRVAVÝ SPORT .... E-E usch...a taky sem si představovala jak u toho pomalu div nevykrvácím lol
asi jsem sto let za opicema...ale když píšete, že je to lepší.... hmmm roll zkusit se má všechno.... jen si ted budu muset ještě  aspon 14 dní počkat big_smile

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#74 10. 8. 2006 12:20

jsemzena
♥♥♥----

enndi napsal(a):

Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše

Když se nechám dráždit na poštěváčku stejně mám vaginální orgasmus.Nedávno jsme přišla na to, že ten klitoriální mám taky a to pouze ve sprše.Je to takové škubání, cukání až nucení na stříkání, ale jaksi z jiného místa(to budu muset prozkoumat:)), než z močové trubice, je to zvláštní, ale je to NIC proti vaginálnímu, takže to skoro nestojí za to, tedy mně to nestojí za to smile, protože vim o lepším...

Není tady

#75 10. 8. 2006 12:21

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 14:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí