29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
choysia napsal(a):
Jéééé, adro, nech toho
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně?) !!!!!!
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel.
Příště to asi nakreslím, bo co........
Já mám ty body asi dva, jeden G a ještě jeden,ale nevím co má za písmeno.
Není tady
A čo bod A? Análny orgazmus???? nechytáte sa?
Není tady
A co kdybysme to vzali podle abecedy rovnou?
Bod A, bod G, bod K atd...atd.....
Není tady
choysia napsal(a):
závidím chlapům tu jejich jednoduchost - mají jen bod P
Není tady
choysia napsal(a):
Ćo by bol napr. bod X? Alebo bod Q...?
Není tady
Me napsal(a):
choysia napsal(a):
Bod A, bod G, bod K atd...atd.....závidím chlapům tu jejich jednoduchost - mají jen bod P
Neé, oni majú síce hmatové tykadielka na tom bode P, ale veľa bodov majú aj v hlave(niekedy bohužiaľ )
Není tady
Holky hoj. Já takový problém nemám, doufám že jsem klubové společenstvo nenaštvala:)) Ale měla jsem ho v minulosti taky a teď je to naopak. Ale jen u některých poloh, musíte to zkoušet, která poloha je na to nejlepší a pak vytrvat. Já osobně preferuji "na koníčkovi" to mám orgasmus pokaždé. Jde o to, že je zároveň drážděn poštěváček o partnerův podbřišek. Vaginálního orgasmu se většinou nedosahuje, když do sebe partneři nezapadají (jak já tomu ráda říkám), tj. dáma má pochvu příliš velkou- a to je většinou jediný problém, a chlap ho nemusí mít ani malého. Dámy nezapomeňta, že pochva ženy se dá natáhnout až na jeden metr. A to že už cítíte, že to možná přichází, hlavně se na to moc nezaměřujte jinak to mozek utne. Lépe, když řeknete partnerovi, aby si na chvíli odpočinul (tedy proto aby nevyvrcholil) a pak budete pokračovat dál. Nebo lze použít Venu. kuličky. Je důležité mít alespoň první orgasmus vaginální, pak už to jde samo a postupem času přijdete na to, co a jak aby byl. Hodně sil a velkou frekvenci milování.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká technika jak dosáhnout vag. orgasmu?Nějak se nemůžu smířit s tím, že někdo ho má a já ne....
Přesně tak. Já mívám většinou ani envím jaký, ale ne vaginální vaginální mám v těchto momentech - když má partner max erekci a dobře se to načasuje, že jsem pěkně načatá,a le není to pravidlem. A pak mám vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace. Asi je to tam nějak upravené uvnitř nebo co
Ne fakt, já si nedělám regraci
Ale musím říct, že jak ten, tak onen a v neposlední řadě ten při orálu - každý zcela jiný a jeden bych za druhý envyměnila. jsouvšechny super. takže i když někdo nedosahuje vaginálního, a takových žen bude spousta, tak nemusí plakat. všechno má dost co do sebe.
tak a už mám na TO zase chu´t, to vám pěkně děkuju
Není tady
Nety napsal(a):
vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace.
tak já jsem sice orgasmus při milování s partnerem ještě nezažila /viz.výše/,ale fakt je ten, že nejlepší sex, který jsem kdy zažila, byl v době menstruace, to jsem do toho neměla daleko, myslím, že kdyby partner vydržel dýl,tak to mohlo přijít ..
Není tady
Me napsal(a):
choysia napsal(a):
Bod A, bod G, bod K atd...atd.....závidím chlapům tu jejich jednoduchost - mají jen bod P
Jo a někteří maj špatný období a maj bod H.
Není tady
tak mě napadá....kde to děláte, když to děláte v době menstruace....dokáži si to představit tak max. ve sprše....ale např. v posteli s igelitem nebo něčím jiným pod sebou
no, to sem teda zvědavá jestli někdo odpoví ???
Není tady
Me napsal(a):
Nety napsal(a):
vaginální takřka pravidelně při sexu během menstruace.
tak já jsem sice orgasmus při milování s partnerem ještě nezažila /viz.výše/,ale fakt je ten, že nejlepší sex, který jsem kdy zažila, byl v době menstruace, to jsem do toho neměla daleko, myslím, že kdyby partner vydržel dýl,tak to mohlo přijít ..
![]()
tak pak je dobrý nechat ho ať se udělá rychleji a hned repete a to budeš koukat
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
tak mě napadá....kde to děláte, když to děláte v době menstruace....dokáži si to představit tak max. ve sprše....ale např. v posteli s igelitem nebo něčím jiným pod sebou
no, to sem teda zvědavá jestli někdo odpoví???
Všude
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
No, já používám při menzes tampony, takže vyměním, případně dám nový, aby pobral, co to jde - když na to chceme hupnout. normálně ho vyjmu, vpluji na lože, ideální je poloha dole, když jsi na koníčka, je to kvůli orgasmu nesrovnatelně lepší, ale nesmíš mít outlocitnýho chlapa. heleď, při tom je to v pohodě, problém nastává "po" než ho pán vyndá. Tam většinou mám nachystaný kapesníček a radši si ho tam připlácnu. když je to první nebo druhý den, tak to ještě jistím ručníkem pod sebou a raději se moc nehrnu na koníčka. Děláme si z toho legraci, vždycky oba křičíme "já to nechci vidět, já budu blinkat". A pak partner z koupelny : proboha, já mám taky asi menzes Ne, fakt je to jen o tom, ajk moc vám to přijde trapné a o studu, nic víc. A mimochodem, jde dělat báječně i orální sex, děkuji bohu za "tamponovou" éru
Takže žádný igelit a sprcha až po. ve sprše té krve vidíš nepoměrně vícero, to mi věř.
Není tady
to je počteníčko :-))))))))))))))))
Není tady
lulu24 napsal(a):
dzahila napsal(a):
Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.
Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.
to bude asi tím že mu neporadíš
holt si to pak neužíješ
Není tady
vašek napsal(a):
lulu24 napsal(a):
dzahila napsal(a):
Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.
Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.
to bude asi tím že mu neporadíš
holt si to pak neužíješ
Ale poradím, ale ta věcička mi přijde tak citlivá, že si to stejně nejlíp udělám sama.Ale to asi každej, já vím. Já si taky nestěžuju;)
Není tady
Nety napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
No, já používám při menzes tampony, takže vyměním, případně dám nový, aby pobral, co to jde - když na to chceme hupnout. normálně ho vyjmu, vpluji na lože, ideální je poloha dole, když jsi na koníčka, je to kvůli orgasmu nesrovnatelně lepší, ale nesmíš mít outlocitnýho chlapa. heleď, při tom je to v pohodě, problém nastává "po" než ho pán vyndá. Tam většinou mám nachystaný kapesníček a radši si ho tam připlácnu. když je to první nebo druhý den, tak to ještě jistím ručníkem pod sebou a raději se moc nehrnu na koníčka. Děláme si z toho legraci, vždycky oba křičíme "já to nechci vidět, já budu blinkat". A pak partner z koupelny : proboha, já mám taky asi menzes
Ne, fakt je to jen o tom, ajk moc vám to přijde trapné a o studu, nic víc. A mimochodem, jde dělat báječně i orální sex, děkuji bohu za "tamponovou" éru
Takže žádný igelit a sprcha až po. ve sprše té krve vidíš nepoměrně vícero, to mi věř.
Já asi taky tak nějak. Bohatě stačí ručník, té krve vážně není tolik. A musím přiznat, že ten sex je při tom fakt lepší.
Není tady
Ten ručník, to je fakt extrém, ve vyjímečných případech, když jsem jako průtokáč.
Jo a nepamatuji si, že bysme kdy zašpinili prostěradlo.
Není tady
ani mne sa to nikdy nestalo. mám pocit, že vtedy to snáď ani nejde. akurát semeno je potom také pekné romantické ružové ale inak je to lepšie než v normále, to súhlasím. ja dnes začínam
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 14:24)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ani mne sa to nikdy nestalo. mám pocit, že vtedy to snáď ani nejde. akurát semeno je potom také pekné romantické ružové
ale inak je to lepšie než v normále, to súhlasím. ja dnes začínam
![]()
Adrianko líp jsi den začít nemohla
Není tady
fakt jo.... hmmmm...já jsem to v době menstr. nikdy nedělala, pač jsem měla v hlavě nějak zafixovaný KRVAVÝ SPORT .... E-E
...a taky sem si představovala jak u toho pomalu div nevykrvácím
asi jsem sto let za opicema...ale když píšete, že je to lepší.... hmmm zkusit se má všechno.... jen si ted budu muset ještě aspon 14 dní počkat
Není tady
enndi napsal(a):
Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše
Když se nechám dráždit na poštěváčku stejně mám vaginální orgasmus.Nedávno jsme přišla na to, že ten klitoriální mám taky a to pouze ve sprše.Je to takové škubání, cukání až nucení na stříkání, ale jaksi z jiného místa(to budu muset prozkoumat:)), než z močové trubice, je to zvláštní, ale je to NIC proti vaginálnímu, takže to skoro nestojí za to, tedy mně to nestojí za to , protože vim o lepším...
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 14:24)
Není tady