29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamchinka napsal(a):
hana15 napsal(a):
No to ja v tomhle problem nemam, vis hlavni je,aby ty jsi sama urcovala tempo a hloubku a polohu ktera se ti nejvic libi,to me to nejvic slo kdyz jsme delali "na konicka" . U tohohle se dokazu udelat za par vterin. Urcite se to brzy povede
zkousime furt nejake polohy, ruzne, zezade, ja nahore, on nahore, z boku, vsechno mozne,a vse je takove stejne.... je prijemne, ale do orgasmu to ma daleko....
Asi tak nějak....
Není tady
NO, tak co se da delat, asi jen cekat.....
Není tady
Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše
Není tady
Eva36 napsal(a):
Někdo radí zkusit si ten vaginální orgasmus přivodit sama...nevím, mně to samotné neříkalo nic. .... tak jsem si z toho nic nedělala a sexovala dál s tím mým orgasmem klitoridálním. ... no a najednou přišel i ten vaginální! Bomba, holky! Přišlo to samo od sebe a já myslím, že s tím fakt nějak souvisí věk (bylo to poprvé, když mi bylo 30). Teď někdy je vaginální orgasmus, někdy není. Hlavně to nijak neřešte, myslím, že důležitý je uspokojení jako celek. Aby se to líbilo mně i partnerovi. A je jedno, jestli orgasmus mám, nebo nemám nebo jestli mám klitoridální nebo vaginální...to je fuk...když mi s ním je dobře a jemu se mnou...tak co řešit?
naprostý souhlas, úplně přesně to mám já!!!!!
sice ten vaginální jsem zažila jen párkrát...ale jinak jako bych to psala já do posledního písmenka:-))))!!!!!!
Není tady
Já myslím, že je nejdůležitější ta fantazie. Lidé, co nemají sexuální fantazii, budou mít problémy i s orgasmem.
Není tady
Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.
Není tady
jo to mám taky takhle ráda:-))))))ale ne třít klitoris - to bych mohla "vyschnout" ale pěkně dráždit a laskat....
Upravil(a) adra (9. 8. 2006 9:28)
Není tady
adra: Kde mám tu SZ?
Není tady
dzahila napsal(a):
Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.
Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.
Není tady
Já zase nepoznala chlapa, kterej s ním zacházet neuměl. Tak mu to musíš říct, přece...ty nejlíp víš, co má dělat....
Není tady
Přesně, když si ženská neřekne, tak se pak nemůže divit. Ty ženský si pořád myslí, že chlap musí být telepat
Já si to taky udělám tisíckrát líp než ženská, ale přesto sex s ženou miluji. Čím to asi bude?
Není tady
Asi to bude tím, že se znáš nejlíp, že?
Není tady
choysie, teďs na to kápla
Není tady
enndi napsal(a):
Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše
Já mám taky jen ten vaginální,přijde mi to divný,mělo by to být opačně.
Není tady
Není na tom nic divnýho
Při pohlavním styku tě dráždí vevnitř, tlačí ti jako by na břišní stěnu, takže to tak je správně.
Není tady
ale prdlajs na břišní stěnu...to jsme někdě mezi dětma ve škole??
tlačí na bod G
Ivana*M a jinak na tom není vůbec nic divnýho to si bud jistá:-))))
kde je psáno jak TO mám být??? hlavně když jsi....no nééé??
Není tady
Jéééé, adro, nech toho
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně? ) !!!!!!
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel.
Příště to asi nakreslím, bo co........
Není tady
choysia napsal(a):
Jéééé, adro, nech toho
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně?) !!!!!!
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel.
Příště to asi nakreslím, bo co........
Ale to neni blbej napad, nakreslit!!
Není tady
no, tak jo....až půjdeš na sraz v Praze, ti to načmárnu...
...
Není tady
jakej bod...Grapefruitův....???to jsou věci
Není tady
choysia napsal(a):
no, tak jo....až půjdeš na sraz v Praze, ti to načmárnu...
...
OK"""""!!!
Není tady
adra napsal(a):
jakej bod...Grapefruitův....???to jsou věci
![]()
![]()
ty ty ty..............
Není tady
aúúúúú...ta jsi sadomaso....či co??ale já ti ani nevěděla že se to tak jmenuje:-(((( prostě to byl bod "G" do nedávna....:-))))))vlastně do teď
Není tady
Příště se mě zeptej
Hele, znáš to, ne? Mám toho v hlavě dost....ale jen v hlavě
Není tady
choysia napsal(a):
No o tom to právě je, že pokud je ten konec společnej, tak je to právě tenhle orgasmus ....Protože se dráždí uvnitř.....tím správným nástrojem
![]()
Ja som mala aj s nesprávnym nástrojom a vôbec to nebolo zlé... Ibaže nečakané a skôr ma to vyľakalo, také intenzívne... zvláštne, ale netrvám na tom, že zaakždým takto, to by ma stálo snáď aj hodne síl...
Není tady