Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 8. 2006 15:58

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: vaginální orgasmus

Kamchinka napsal(a):

hana15 napsal(a):

No to ja v tomhle problem nemam, vis hlavni je,aby ty jsi sama urcovala tempo a hloubku a polohu ktera se ti nejvic libi,to me to nejvic slo kdyz jsme delali "na konicka" . U tohohle se dokazu udelat za par vterin. Urcite se to brzy povede

zkousime furt nejake polohy, ruzne, zezade, ja nahore, on nahore, z boku, vsechno mozne,a vse je takove stejne.... je prijemne, ale do orgasmu to ma daleko....

Asi tak nějak....sad

Není tady

#27 8. 8. 2006 16:01

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

NO, tak co se da delat, asi jen cekat.....

Není tady

#28 8. 8. 2006 18:17

enndi
♥♥-----

Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše

Není tady

#29 9. 8. 2006 7:13

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Eva36 napsal(a):

Někdo radí zkusit si ten vaginální orgasmus přivodit sama...nevím, mně to samotné neříkalo nic. .... tak jsem si z toho nic nedělala a sexovala dál s tím mým orgasmem klitoridálním. ... no a najednou přišel i ten vaginální! Bomba, holky! Přišlo to samo od sebe a já myslím, že s tím fakt nějak souvisí věk (bylo to poprvé, když mi bylo 30). Teď někdy je vaginální orgasmus, někdy není. Hlavně to nijak neřešte, myslím, že důležitý je uspokojení jako celek. Aby se to líbilo mně i partnerovi. A je jedno, jestli orgasmus mám, nebo nemám nebo jestli mám klitoridální nebo vaginální...to je fuk...když mi s ním je dobře a jemu se mnou...tak co řešit?

naprostý souhlas, úplně přesně to mám já!!!!!
sice ten vaginální jsem zažila jen párkrát...ale jinak jako bych to psala já do posledního písmenka:-))))!!!!!!

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#30 9. 8. 2006 7:16

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já myslím, že je nejdůležitější ta fantazie. Lidé, co nemají sexuální fantazii, budou mít problémy i s orgasmem.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#31 9. 8. 2006 9:09

dzahila
♥♥♥♥---

Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.

Není tady

#32 9. 8. 2006 9:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo to  mám taky takhle ráda:-))))))ale ne třít  klitoris - to bych mohla "vyschnout" ale pěkně dráždit a laskat....retareta

Upravil(a) adra (9. 8. 2006 9:28)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#33 9. 8. 2006 9:35

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

adra: pussa Kde mám tu SZ?   dumbom  rodnarodna

Není tady

#34 9. 8. 2006 9:55

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

dzahila napsal(a):

Kaliku,to si nemyslím,dřív jsem to dělala taky tak,musela jsem myslet na sex,který jsem v reálu někdy viděla.Pak jsem ale začala soustředit mysl jen na nás dva s partnerem a orgasmus se dostavil taky.Někde jsem psala,že jsem orgasmus měla poprvé ve 24 letech,což je před rokem.Nejprve jsem měla klitoris.orgasmus a pak i vaginální,s odstupem několika měsíců.Ale nikdy to není ferdou,musí mi to přítel uvnitř dělat jen jedním prstem a přitom třít i klitoris,pak se dostaví oba orgasmi najednou.

Já jsem ještě nepoznala chlapa, kterej by uměl zacházet s klitorisem. Bud to mudlají moc nebo málo, to já musím jedině sama.

Není tady

#35 9. 8. 2006 9:56

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Já zase nepoznala chlapa, kterej s ním zacházet neuměl. Tak mu to musíš říct, přece...ty nejlíp víš, co má dělat....vissla

Není tady

#36 9. 8. 2006 10:03

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně, když si ženská neřekne, tak se pak nemůže divit. Ty ženský si pořád myslí, že chlap musí být telepat big_smile
Já si to taky udělám tisíckrát líp než ženská, ale přesto sex s ženou miluji. Čím to asi bude? smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 9. 8. 2006 10:21

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Asi to bude tím, že se znáš nejlíp, že? gloria rodna

Není tady

#38 9. 8. 2006 10:37

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

choysie, teďs na to kápla wink pussa

Není tady

#39 9. 8. 2006 12:27

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

enndi napsal(a):

Ahojky, to já jsem asi divná, ve většině případů mám vaginální orgasmus, ale když mě přítel dráždí na klitorisu jakkoliv, tak se neudělám. A musím se přiznat, že si to ani sama nedělám, asi bych si sama před sebou připadala divně, ale láká mě to. Už jsem to párkrát zkoušela, hodně velký vzrušení ale nic.... není divný, že se asi nedokážu uvolnit sama před sebou? Stávalo se vám to taky? Připadám si nějak ochuzená, kdybych nezašla na babinet, asi by mě vůbec nenapadlo, že si to tolik holek dělá samo, ona chlapská masturbace je brána jako samozřejmost o holkách se toho tak moc nepíše

Já mám taky jen ten vaginální,přijde mi to divný,mělo by to být opačně.

Není tady

#40 9. 8. 2006 12:48

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Není na tom nic divnýho rollroll
Při pohlavním styku tě dráždí vevnitř, tlačí ti jako by na břišní stěnu, takže to tak je správně. gloria

Není tady

#41 9. 8. 2006 12:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ale prdlajs na břišní stěnu...to jsme někdě mezi dětma ve škole?? big_smile big_smile tlačí na bod G big_smile big_smile big_smile

Ivana*M a jinak na tom není vůbec nic divnýho to si bud jistá:-))))
kde je psáno jak TO mám být??? hlavně když jsi....no nééé?? lol

Není tady

#42 9. 8. 2006 12:57

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jéééé, adro, nech toho dumbom
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně? hmm ) !!!!!! rollrollroll
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel. lolloltongue

Příště to asi nakreslím, bo co........usch

Není tady

#43 9. 8. 2006 13:06

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Jéééé, adro, nech toho dumbom
Jasně, že je to bod G, neboli bod Grafenbergův ( je to správně? hmm ) !!!!!! rollrollroll
Ale je to směr tam, takže mi v tom nedělej bordel. lolloltongue

Příště to asi nakreslím, bo co........usch

Ale to neni blbej napad, nakreslit!!

Není tady

#44 9. 8. 2006 13:09

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol no, tak jo....až půjdeš na sraz v Praze, ti to načmárnu...gloria...

Není tady

#45 9. 8. 2006 13:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jakej bod...Grapefruitův....???to jsou věci big_smile big_smile big_smile

Není tady

#46 9. 8. 2006 13:13

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

lollollol no, tak jo....až půjdeš na sraz v Praze, ti to načmárnu...gloria...

OK"""""!!!tummenupp

Není tady

#47 9. 8. 2006 13:13

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

jakej bod...Grapefruitův....???to jsou věci big_smile big_smile big_smile

dumbomdumbomdumbom ty ty ty..............pussa

Není tady

#48 9. 8. 2006 13:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

aúúúúú...ta jsi sadomaso....či co??ale já ti ani nevěděla že se to tak jmenuje:-(((( prostě to byl bod "G" do nedávna....:-))))))vlastně do teď

Není tady

#49 9. 8. 2006 13:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Příště se mě zeptej rolltonguetongue
Hele, znáš to, ne? Mám toho v hlavě dost....ale jen v hlavě uschuschusch

Není tady

#50 9. 8. 2006 14:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

choysia napsal(a):

No o tom to právě je, že pokud je ten konec společnej, tak je to právě tenhle orgasmus ....Protože se dráždí uvnitř.....tím správným nástrojem gloria tummenupp

Ja som mala aj s nesprávnym nástrojom rodna a vôbec to nebolo zlé... Ibaže nečakané a skôr ma to vyľakalo, také intenzívne... zvláštne, ale netrvám na tom, že zaakždým takto, to by ma stálo snáď aj hodne síl...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí