29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká technika jak dosáhnout vag. orgasmu?Nějak se nemůžu smířit s tím, že někdo ho má a já ne....
Není tady
lulu24 napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká technika jak dosáhnout vag. orgasmu?Nějak se nemůžu smířit s tím, že někdo ho má a já ne....
Máme stejný problém, .... klitorální problém není... ale jinak??
Není tady
též též založíme nějaký klub ne?
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
též též
založíme nějaký klub ne?
![]()
KLUB DIVEK BEZ VAGINALNIHO ORGASMU? HM... NEBO JAK:)))
Není tady
Líbilo by se mi jenom ležet a čekat jak mi to přítel udělá bez mého vlastního přičinění. Jenomže kdybych neměla poštěváček, tak si ani neškrtnu.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
též též
založíme nějaký klub ne?
![]()
jj něco takového
na netu píšou holky tuto polohu,při níž prý dosahují vag. orgasmu: .... ty dole a nohy přitisknuty k sobě, partner na tobě ,on sevře svýma nohama tvoje, orgazmus přijde brzo!Při této poloze je drážděn G bod. no nevím nevím.....
Není tady
Myslím, že na www.zena-in.cz je dokonce rádoby manuál. Tak si to tam zkuste najít....
Není tady
Ahojky,no některé holky mají ten a některé ten....samozřejmě ty,které mohou mít oba jsou na tom nejlépe,ale většinou je to postupem času...dospětím.Ale je to dáno,takže někdo tento druhý mít zkrátka nebude.Ale můžeme být rády,že se řadíme meti ty,které orgasmus vůbec mají....
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
též též
založíme nějaký klub ne?
![]()
jj něco takového
na netu píšou holky tuto polohu,při níž prý dosahují vag. orgasmu: .... ty dole a nohy přitisknuty k sobě, partner na tobě ,on sevře svýma nohama tvoje, orgazmus přijde brzo!Při této poloze je drážděn G bod.no nevím nevím.....
zkusila jsi to?
Není tady
hana15 napsal(a):
No to ja v tomhle problem nemam, vis hlavni je,aby ty jsi sama urcovala tempo a hloubku a polohu ktera se ti nejvic libi,to me to nejvic slo kdyz jsme delali "na konicka" . U tohohle se dokazu udelat za par vterin. Urcite se to brzy povede
zkousime furt nejake polohy, ruzne, zezade, ja nahore, on nahore, z boku, vsechno mozne,a vse je takove stejne.... je prijemne, ale do orgasmu to ma daleko....
Není tady
Kamchinka napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
KLUB DIVEK BEZ VAGINALNIHO ORGASMU? HM... NEBO JAK:)))jj něco takového
na netu píšou holky tuto polohu,při níž prý dosahují vag. orgasmu: .... ty dole a nohy přitisknuty k sobě, partner na tobě ,on sevře svýma nohama tvoje, orgazmus přijde brzo!Při této poloze je drážděn G bod.no nevím nevím.....
zkusila jsi to?
ne...ted sem to tam četla...
a dále sem našla něco na http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=2415 ale nečetla jsem to ještě celé
Není tady
Tak holky...se přidávám do klubu, můžu??? Je teda pravda že už jsem ho měla ...2krát v životě ...a bylo to při podobný poloze jak tady popisujete...ale to je dva roky zpět a od tý doby ani škrt
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
jj něco takového
zkusila jsi to?
ne...ted sem to tam četla...
a dále sem našla něco na http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=2415 ale nečetla jsem to ještě celé
no z toho clanku: je pravda, ze pri poloze ze zadu jsem citlivejsi,ale orgasmus mi to neprinasi.....
Není tady
markéta napsal(a):
Tak holky...se přidávám do klubu, můžu??? Je teda pravda že už jsem ho měla ...2krát v životě ...a bylo to při podobný poloze jak tady popisujete...ale to je dva roky zpět a od tý doby ani škrt
a jaky to bylo????
Není tady
To se nedá popsat:-))) U mě podobné klitorálnímu, ale mnohem intenzivnější a pronikavější..taky ten pocit trval dýl...a nevim proč mi tekly slzy, a taky na to nikdy nezapomenu...a nejlepší na tom bylo, že jsme ho měli spolu - oba(teda on ne vaginální...to je jasný:-))
Není tady
No o tom to právě je, že pokud je ten konec společnej, tak je to právě tenhle orgasmus ....Protože se dráždí uvnitř.....tím správným nástrojem
Není tady
markéta napsal(a):
To se nedá popsat:-))) U mě podobné klitorálnímu, ale mnohem intenzivnější a pronikavější..taky ten pocit trval dýl...a nevim proč mi tekly slzy, a taky na to nikdy nezapomenu...a nejlepší na tom bylo, že jsme ho měli spolu - oba(teda on ne vaginální...to je jasný:-))
No taky bych to chtela zazit, asi je to i o case
Není tady
choysia napsal(a):
No o tom to právě je, že pokud je ten konec společnej, tak je to právě tenhle orgasmus ....Protože se dráždí uvnitř.....tím správným nástrojem
![]()
ale jak na to....
Není tady
Kamchinka napsal(a):
hana15 napsal(a):
No to ja v tomhle problem nemam, vis hlavni je,aby ty jsi sama urcovala tempo a hloubku a polohu ktera se ti nejvic libi,to me to nejvic slo kdyz jsme delali "na konicka" . U tohohle se dokazu udelat za par vterin. Urcite se to brzy povede
zkousime furt nejake polohy, ruzne, zezade, ja nahore, on nahore, z boku, vsechno mozne,a vse je takove stejne.... je prijemne, ale do orgasmu to ma daleko....
to mi to máme taky tak....ale nesmíš brát sex jako honbu za orgasmem...
já i přesto, že jsem jej nikdy neměla a mám pouze klitoriální,si sex užívám se vším všudy....a nějakej vag.org.... no co... když nechce přijít, tak s tím nic nenadělám,i když se snažím ... třeba se jednou i na nás usměje štěstí
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
hana15 napsal(a):
to mi to máme taky tak....ale nesmíš brát sex jako honbu za orgasmem...
já i přesto, že jsem jej nikdy neměla a mám pouze klitoriální,si sex užívám se vším všudy....a nějakej vag.org....no co... když nechce přijít, tak s tím nic nenadělám,i když se snažím ... třeba se jednou i na nás usměje štěstí
To ja to tak neberu, ja jsem smirena, ze ho nemam.... me se to libi i tak, jen jsem tim chtela rict, ze
i kdyz jsme zkusili ruzne polohy, tak ja jsem teda nic nepoznala.....
Jinak jsem vasniva a sexuchtiva i bez nej.....
Není tady
Kamchinka: To musíte trénovat
Ono to nejde podle manuálu. U někoho je to tak, u někoho jinak. Nevím, jestlii se to dá zrovna "nacvičit".....
Ten článek je možná zajímavej, ale pak je to trošku jiný...
Není tady
choysia napsal(a):
Kamchinka: To musíte trénovat
Ono to nejde podle manuálu. U někoho je to tak, u někoho jinak. Nevím, jestlii se to dá zrovna "nacvičit".....
Ten článek je možná zajímavej, ale pak je to trošku jiný...
Tak zase nic nevim:butter:
Není tady
Někdo radí zkusit si ten vaginální orgasmus přivodit sama...nevím, mně to samotné neříkalo nic. .... tak jsem si z toho nic nedělala a sexovala dál s tím mým orgasmem klitoridálním. ... no a najednou přišel i ten vaginální! Bomba, holky! Přišlo to samo od sebe a já myslím, že s tím fakt nějak souvisí věk (bylo to poprvé, když mi bylo 30). Teď někdy je vaginální orgasmus, někdy není. Hlavně to nijak neřešte, myslím, že důležitý je uspokojení jako celek. Aby se to líbilo mně i partnerovi. A je jedno, jestli orgasmus mám, nebo nemám nebo jestli mám klitoridální nebo vaginální...to je fuk...když mi s ním je dobře a jemu se mnou...tak co řešit?
Není tady
Já jsem párkrát cítila, že se něco blíží, ale vždycky to odešlo v okamžiku, kdy jsem se to pokusila zachytit... To je asi celý problém u spousty z nás.
já už jsem to tady někde psala:dokážu si přivodit klit.orgasmus sama, ale když jsem s partnerem, tak nedosáhnu ani jednoho..a to už to spolu zkoušíme půl roku..asi mám nějaký blok..
a co se týče toho vaginálního - je zvláštní, že třeba i když uspokojuju sama sebe, dělám to vždy přes klitoris, vůbec mě neláká dráždit se "vevnitř".používat nějaké nástroje apod.,kdybych si někdy koupila vibrátor nebo něco podobného,patrně by zůstal ležet na dně šuplíku nepoužitý..nevím,čím to je..nejspokojenější prostě jsem, když si to udělám sama přes klitoris,a jinak šmitec.. ale chtěla bych to zažít,jaké je mít orgasmus s partnerem, třeba jen ten klitoriální,a pak třeba i ten druhý
..a nemyslím si, že by to bylo tím, že to můj partner neumí, už jsme vyzkoušeli téměř vše,polohy,triky jazykem i prsty,totální uvolnění se, různé dýchání atd.
Není tady