Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 8. 8. 2006 7:38

71maja
♥♥♥----

MÁ TO CENU?Vztah s bývalým manželem.

Moc vás zdravím.Snažím se najít odpověď na moji otázku ve všech příspěvcích, ale nedaří se mi to.Opět tápu a nějak nevím jak dál.Týká se to bývalého manžela.Odešel od nás (já+dva kluci 15a17) po 15ti letém manželství za hlasem svého srdce (mladičká slovenka) před více než 2 lety, před rokem jsme se na jeho žádost rozvedli.Stále s ní žije,děti vídá ikdyž ona o ně moc nestojí a spolu jsme začali vycházet velice slušně.Já měla roční vztah,který ikdyž byl pěkný,tak neslavně před pár měsíci skončil.BM se poté začal chovat velice mile až starostlivě.Dokázali jsme spolu s dětmi oslavit jejich úspěchy a bylo nám čtyřem dohromady moc hezky.Taková malá hra na rodinu.Ale pokračovalo to dál,začali jsme se sbližovat,mluvit o nás dvou až to došlo tak daleko,že jsem se dozvěděla,že mě stále miluje,nikdy nepřestal a že by se chtěl vrátit - ale potřebuje k tomu čas. Pak přišlo i na intimní chvilky a ty neměli chybu.Jenomže to má háček,on přiznává,že neví jak ze svého vztahu vycouvat - že je vlastně srab.Má nás rád obě.Já si tak nějak myslela,že jim to neklape a proto se chce vrátit domů.....Neví kolik času bude potřebovat,kdy se dokáže rozhodnout.....a já sedím a přemýšlím,že je vlastně vše obráceně a já jsem momentálně milenkou svého BM.K té jeho slečně výčitky svědomí necítím,já mám jen strach,že když jsem si uvědomila jak moc ho i já mám stále ráda a chci ho zpět,tak to přeci jenom může zůstat v rovině v jaké to je nyní.Myslíte, že má cenu poskytnout mu nějaký čas a věřit tomu,že jednou budeme mít opět společný domov?Děkuji za vaše názory.

Není tady

#2 8. 8. 2006 7:56

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Re: MÁ TO CENU?Vztah s bývalým manželem.

Mám kamaráda, který se rozvedl, po pár letech, kdy oba měli jiné partnery, se k sobě vrátili a klape jim to líp než dřív. Jsou oba tolerantnější a spokojenější. Myslím, že to může vyjít. Jejich dnes dospělé děti jsou taky v pohodě. Jsou sice stále rozvedeni , ale on říká , že bydlí u své kámošky - bývalé manželky. hjarta

Není tady

#3 8. 8. 2006 8:00

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

71maja: Já bych tedy život v čekárně strávit nechtěla...

Není tady

#4 8. 8. 2006 8:06

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Evi, proč v čekárně ? Beru to tak, že se chce vrátit a vztah s milenkou skončit. Jinat taky ne. To je jasný.
Já jsem totiž dnes zase hotová, protože se mi celou noc zdálo o manželovi. Nejsem normální, nejsem , nejsem. A to mi zmetek k narozkám poslal jen stupidní sms. Napsal nějakou kravinu , jako : vše se v dobré obrátí, nic se nejí tak horké....bla. Zuřila jsem jako správný lev smile Co na takové kecy říct.

Není tady

#5 8. 8. 2006 8:44

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ja bych "nalila" cisteho vina i mladicke milence, ze spolu spite. Pak si bude muset vybrat rychle...Tohle heslo "dej mi cas" totiz muze trvat taky treba rok. - Vlastni zkusenost. Budes se trapit a nekonecne dlouho cekat. Kdyz to bude vedet i ona, co se deje, bude se muset rozhodnout rychle. Natlak z obou stran nevydrzi dlouho.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#6 8. 8. 2006 9:03

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

"Dej mi čas" může opravdu trvat i rok, popř. to BM může využít  k tomu, že bude si v klidu užívat 2 paralelní vztahy, no takže záleží na tom, co zvládneš ty, co  očekáváš. Píšeš, že ho stále miluješ, fajn, tím  relat.lépe pro tebe, ale je fakt tady ta možnost, že se bude rozhodovat dlouho - no, nakonec tobě tedy neuteče, ale v tom případě bych se 100 % nespolehala jen na jeho přítomnost a nadále tzv "hledala" jiný vztah, jiné podněty, kamarády a zážitky....

Nalití čistého vína milence nepovažuji za nejlepší řešení - resp. bylo by to možná řešení, že by se ona naštvala a vše se rozseklo, ale ona naopak může udělat psí oči, plakat a trávit se a BM se bude tvářit, že ji musí ochraňovat, takže opět žádné řešení - těžko říct, každý se chová jinak, ovšem jestli ji aspoň trochu znáš, možná bys mohla usoudit její reakci...

Takže já bych řekla, že vztah s BM - proč ne, ale nesmíš připustit , aby tě to případně srazilo na kolena, takže buď v každém případě za potvoru!

Není tady

#7 8. 8. 2006 9:13

uzlík
♥♥♥♥♥--

Netlačit na pilu.Já bych si asi užívala toho hezkého, co mi dává. Pokud by se sám rozhodl a vrátil, tak nevím  asi bych se bála, že ona se stane opět tou milenkou, která ho bude zase více přitahovat. Určitě to chce čas a hlídat city na uzdě, aby tě to nezraňovalo. A taj jak píše Michaela, nespoléhat ne něho a být za potvoru.

Není tady

#8 8. 8. 2006 9:16

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jo, hlídat city na uzdě a být nad věcí....
My to přeci dokážeme, nás už podruhé nesrazí!!!
Znáš-li hru na kočku a myš, pak ty jsi ta kočka, nezapomeň!

Není tady

#9 8. 8. 2006 9:22

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

aeva1: No jo, vrátit. Ale jako kdy se chce vrátit? Za měsíc, za rok, za pět let? ... když už by mi řekl, že se chce vrátit a že momentálně neví, jak se rozhodnout a já bych ho zpátky brala, aspoň bych chtěla slyšet, aby si řekl, do kdy tak asi se rozhodne...já taky mám přítele, nevím, jak moc vážné to je. On to vážně bere a ptá se na můj názor. A já mu řekla, že se musím rozhodnout (není mi 16 a pomatení ze zamilovanosti mám za sebou)...a on na to (logicky podle mě), že jasně, že chápe, ale že by nerad, abych se rozhodovala deset let...a já pak (zase logicky) řekla, že já myslím, že tak do roka se rozhodnu...a on to bere a když se nerozhodnu, tak asi bude konec. S tím počítám já i on....

Ze svých houpaček si nic nedělej. Ono se to zlepší, až ti nebude pořád na očích....asi jsi ztratila něco, co pro tebe bylo cenné, za sny buď ráda, zdá se tak to, co by jinak zůstávalo v nás a škodilo (třeba).  A opravdu se nejí nic tak horké, ten tvůj mrzák měl pravdu. Ani tvoje bolest nebude tak horká, za čas. Teď to jen nějak ustát. A já myslím, že ty to zvládáš...jseš hodně aktivní, zaměstnáš si tělo i mozek a myslet na uplynulý vztah nemůžeš tak často. Víš, že některý lidi přicházejí a zůstávají? Někteří dlouho, někteří krátce, někteří jen na moment. Někteří odejdou až se svou smrtí, někteří dřív. A naopak my takhle vstupujeme do životů druhých. Vzájemně se obohacujeme a když už není z čeho čerpat, tak se naše cesty rozcházejí...můžeme být rády za ty chvíle, které byly hezké, ale dál už jdeme samy. Zvykla jsem si uvažovat v té rovině, že sama jsem se narodila, sama i umřu. (Jistě že to neberu tak doslovně, ale v podstatě je to pravda.) A taky, když něco vyzařuju, nejsem utrápená, lidi ke mně přijdou...lidi...tedy i muži...možná jako přátelé, možná jako milenci a možná jako partneři...možná na delší dobu, možná na krátko....

Santala: Proč dráždit milenku? Aby ho vyhodila? Jako odpad, který si já mám sebrat? ... nic pro mě

Není tady

#10 8. 8. 2006 9:42

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Santala napsal(a):

Ja bych "nalila" cisteho vina i mladicke milence, ze spolu spite. Pak si bude muset vybrat rychle...Tohle heslo "dej mi cas" totiz muze trvat taky treba rok. - Vlastni zkusenost. Budes se trapit a nekonecne dlouho cekat. Kdyz to bude vedet i ona, co se deje, bude se muset rozhodnout rychle. Natlak z obou stran nevydrzi dlouho.

No - tak to je úplně super.... Jasně, přitlačte na něj, on bude strašně rád... Přivažte ho k matraci a zmlaťte ho, on se už umoudří, hajzlík jeden.. A bude vás milovat a bude a bude a bude. Dupy dupy dup!! Ať už bude chtít nebo ne, co?? wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#11 8. 8. 2006 9:48

lvice
Host

Klokane, fákt dobrý lol

#12 8. 8. 2006 9:57

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Majo, nech to plynout. To je bohužel to nejtěžší, co můžeš v současné době udělat, ale nikdo ti nedá razítko na to, že milenku opustí a vrátí se k tobě. S tím počítej i nepočítej. Spoléhej na to i nespoléhej. Tahle životní dualita je prevít - my bychom totiž ta razítka chtěli a to nejlépe předem.

Tvůj muž se možná rozhodovat bude, ale ty žij nezávisle na jeho rozhodování. Může se stát, že se k tobě vrátí a vše se vrátí do zajetých kolejí (nikoli tedy dokonalých jako když si ho teď po chviličkách ukrádáš a užíváš s vědomím, že "vracíš" milence její nevěru). A možná až se to vrátí do starých kolejí, začneš na něj žárlit, protože už mu nebudeš věřit - že ti znovu neodejde.

Taky se může vrátit a můžete spolu být šťastní až do smrti.

A taky se vrátit nemusí.

Podtrženo a sečteno - nikdo neví, jak co dopadne, takže nespoléhej na nikoho jiného než sama na sebe. Manžela si užívej, ale NIC OD TOHO NEČEKEJ. Když něco přijde, můžeš být jen příjemně překvapená smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#13 8. 8. 2006 10:21

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ano, hezky trpelive cekej, nic nepodnikej, bud mila, vzdy pripravena a modli se, at to netrva 3 roky, jako u mne yikes(((( Dekuji, uz nikdy vice ! Hlavne na nej netlac, at ma "chudacek" dost casu zjistit, se kterou se mu vlastne soulozi lip ! Vsichni jsou stejny !

Není tady

#14 8. 8. 2006 10:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Santala napsal(a):

Ano, hezky trpelive cekej, nic nepodnikej, bud mila, vzdy pripravena a modli se, at to netrva 3 roky, jako u mne yikes(((( Dekuji, uz nikdy vice ! Hlavne na nej netlac, at ma "chudacek" dost casu zjistit, se kterou se mu vlastne soulozi lip ! Vsichni jsou stejny !

Rekla bych, ze jsi nepochopila, co Av pise....uniklo ti to jeji "Tvůj muž se možná rozhodovat bude, ale ty žij nezávisle na jeho rozhodování"
ZIJ NEZAVISLE NA JEHO ROZHODOVANI!
Tedy svuj vlastni zivot. On do neho muze, ale taky vubec NEMUSI patrit! Vsak ono mu to pak hodne rychle dojde, to se neboj smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#15 8. 8. 2006 10:32

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Tak to jsem si prave myslela taky yikes(( A dost dlouho.Prave, ze mi neuniklo, ze ho prad miluje, tak si umim predstavit, jak se v te dobe "nez to jemu dojde" bude trapit.

Není tady

#16 8. 8. 2006 10:34

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Nemuze zit nezavisle na jeho rozhodovani, prave proto, ze ho miluje ! To nejde !

Není tady

#17 8. 8. 2006 10:41

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Santalo, neřekla jsem "čekej", řekla jsem "žij nezávisle" - a to je opak čekání wink

Není tady

#18 8. 8. 2006 10:41

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Santala napsal(a):

..... at ma "chudacek" dost casu zjistit, se kterou se mu vlastne soulozi lip !

Nevěděl jsem, že jsme tu na fóru o sexuologii.. wink Nějak mi teď nedochází, proč tu píšeš o souložení, co to s tím má co společného.. A když už - co když se mu souloží dobře s oběma??? smile A jestli nemůže žít nezávisle na jeho rozhodování, protože ho miluje - to je taky podivná formulace: nepatřilo by tam spíš napsat, že jej vlastní v inventáři a má jej v soupisce hmotného majetku, spíše než že jej miluje?? Nějak to z Tvých slov cítím.. smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#19 8. 8. 2006 10:45

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Nemuze zit nezavisle na jeho rozhodovani, prave proto, ze ho miluje ! To nejde !

Ty si pleteš pojmy, Santalo. Žít nezávisle a milovat - to je pravé umění života. Žít závisle a říkat tomu láska, to je ale bohužel mnohem častější realita.

Pro Maju to bude hrozně těžké. Pojí jí s manželem mnoho prožitých let a silný cit. To je fakt. Na druhou stranu ona nemůže čekat jak se její muž rozhodne. Z toho by se zbláznila, to máš pravdu. A on se nakonec třeba ani nerozhodne. Takže já hlasuju pro žít a nikoli čekat. Žít i s vědomím, že nevím, jak to dopadne. To je móc těžký. Sama se to teprve pomaloučku učím. A měli bychom všichni... hjarta

Upravil(a) avalonka (8. 8. 2006 10:46)

Není tady

#20 8. 8. 2006 10:46

lvice
Host

Dámy, máme tady Marťana..... Av, moc hezky napsáno. par

#21 8. 8. 2006 10:47

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Dámy, máme tady Marťana..... Av, moc hezky napsáno. par

hjarta

Není tady

#22 8. 8. 2006 10:51

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Majo,
ale sama bych už do toho starého vztahu asi taky nešla. Když už nás ten život šoupl dál, nevím. Taky jsem o tom přemýšlela, jestli jo nebo ne, ale vždycky mě rozhovor s m. utvrdí v tom, že teda ne. Zrovna dnes jsme se tak bavili a v něm pořád přetrvává pocit, že on nic, on má taky pocit, že je ten , kdo se rozhoduje. Haha, ta domýšlivost.

Není tady

#23 8. 8. 2006 11:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Santala napsal(a):

Tohle nemyslis vazen, ze ne???
Vzdyt se jen nad tim zamysli.....
Nekoho miluji, tedy na nem ZAVISIM???
Milovat = zaviset.... tedy vlastne VISET na nekom jak balvan???
Cekat na jeho rozhodnuti jak na verdikt soudu? A snazit se ho ovlivnit ve svuj prospech jako nejaky lisak pravnik???
Budu jen s tebou = huraaaaa!!!!
Budu s nekym jinym = umiram????
Tak to snad ne....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#24 8. 8. 2006 11:05

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Lvice: Nevim, kdo je Martan. Je to tad yo diskuzi a ja jen na zaklade sve " skoro " identicke zkusenosti rikam svuj nazor. V rubrice urazky mozna najdes sve uplatneni - damo yikes)

Není tady

#25 8. 8. 2006 11:09

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

No, tak každý si tu řekne svůj názor....zase není nejhůř, ne?

souhlasím s Pan

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí