|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, najde se nějaká fajn kamarádka? Je mi 25 let;)
Není tady
Nancy zkus napsat Luciáškovi, je z Prachatic a pracuje v ČB.
Není tady
Děkuji za Typ
si moc hodná
Já tu byla včera, tak jsem se rovnou zaregistrovala a vypadá to tu dobře
a odkudpak si Ty?
Není tady

nancy napsal(a):
Ahojky, najde se nějaká fajn kamarádka? Je mi 25 let;)
Ahoj Nancy, tak to jsem teda já Luciášek, jak psala Nikiska. Až tu zase budeš dej o sobě vědět, nebo mi napiš soukromou zprávu. 
Není tady
Ale já to už zjistila pak, když jsem se Tě ptala :-))) To víš, jsem tu druhý den, tak se tu moc nevyznám:-))
Není tady
Jsem tu pořád :-))) Tak piš klidně zatím semka, protože nám nejdou maily z netu, takže tam si ho nepřečtu.....a psát sem pracovní mailovku se mi nechce.....tak kdyžtak napíšu jen tu mailovku na net - afrodite.i@seznam.cz, těšim se 
Není tady

nancy napsal(a):
Jsem tu pořád :-))) Tak piš klidně zatím semka, protože nám nejdou maily z netu, takže tam si ho nepřečtu.....a psát sem pracovní mailovku se mi nechce.....tak kdyžtak napíšu jen tu mailovku na net - afrodite.i@seznam.cz, těšim se
Tak jsem tady taky, tak jsme se konečně sešly. Psala jsem ti toho e-maila, ale ty si ho asi nemůžeš přečíst co? Dej vědět. 
Není tady
Nee, nemůžu
ale kdyžtak písni svůj mailík, a já Ti odepíšu z pracovního, ju? 
Není tady

nancy napsal(a):
Nee, nemůžu
ale kdyžtak písni svůj mailík, a já Ti odepíšu z pracovního, ju?
luciasek.12@seznam.cz, tak se budu těšit... zatím pa
Není tady
Ahoj, tak jsem Ti poslala dva, vlastně už tři mailíky, došly Ti?
Není tady