Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 21. 5. 2007 13:15

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Re: kolečkové brusle

A to potřebuješ brusle takhle brutálně utažené? Že z toho máš až krvavý prsty??? Cítíš pak vůbec nohy? Já kdybych si utáhla boty trošku víc, tak už v nich nestojím....
Ale když.... asi bych zkusila jiné tkaničky... a nebo "spolucestovatele/utahovatele"

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#77 21. 5. 2007 13:27

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Utahovatel právě není, tudíž si musím sama.... no musím je hrozně povolit, aby do nich šlo vlézt
a pak musím od špičky až po holeň, jednotlivé ty křížky poutahovat, jenže žádný nedrží sám, tudíž musím ke konci už hooodně velkou silou, abych udržela těch 8 nebo kolik křížků naráz velice dobře utažených a pak bych potřebovala ještě nějaké kouzelné tlačidlo, co mi podrží ten poslední, abych mohla smyčkovat.... lol
Přece nejezdíš v brusli, která ti klondá na noze a můžeš pohybovat vevnitř nohou zepředu dozadu a zleva doprava.... utáhnout a pak řádsky utáhnout suchej zip a pak řádsky utáhnout ještě plastovou svorku a huráááá...

Není tady

#78 22. 5. 2007 16:10

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

to mi je divne, Macex, ze by K2 nemel ten hogofogo system, to by meli byt dobre brusle... a taky ze maji takove pitome snurky, tedy... ja myslel ze umi vyrabet to co prodavaji...
ach jo, je mi to lito, ze mas takove trapeni s tim...

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

#79 22. 5. 2007 16:52

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

sandra napsal(a):

choysia napsal(a):

Nech si poradit ve sportu. Já mám Nike brusle , stály kolem 2000,- a jsem s nima spokojená. Necejtim ani ty větší kamínky a v Praze se dá jezdit i přes kostky tummenupp

Choysi,
můžeš mi prozradit, kde v Praze jsi je koupila? Děkuju smile

Sandro, pokud ja vim, v Praze mas jednak snad asi nejlepsi vyber [dobrych] brusli, a jednak ochotne prodavace kteri vedi, co prodavaji a zodpovedeli i kazdou mou [zakernou] otazku -  v Dlazdene... Je to u Masarykova nadrazi, kolmo na Hybernskou...

Není tady

#80 22. 5. 2007 16:52

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Díky za politování... big_smile pussa
No možná, když si koupíš nějaké kolem 6-8 tisíc, tak už to mají, ale do 5 tisíc to má jen kličky, sucháč a nahoře přezku.... toť vše....

Upravil(a) Macex (22. 5. 2007 16:53)

Není tady

#81 22. 5. 2007 17:22

host5522
Host

Macex, já mám při zavazování taky malíčky do krve, takže nejsi sama.

Juraji, mně teda tohle konkrétní slovíčko připadá nevinné ve všech významech - má přece předponu i příponu, ale dobrá, neřeším to... smile

#82 22. 5. 2007 17:25

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Yellow108, já jsem marně přemejšlela, které z hambatých slov se ti schovalo za toho smajlíka, ale žádné
se mi tam nehodí, to bude asi nějaký krajový slovník, ne? big_smile

Není tady

#83 22. 5. 2007 17:29

host5522
Host

Macex: to je sranda... poslala jsem ti to v sz a ono to zmizelo i tam... lol

Upravil(a) yellow108 (22. 5. 2007 17:31)

#84 22. 5. 2007 17:31

host5522
Host

Ale už jsem to vymyslela. smile Máš ho v SZ.

#85 23. 5. 2007 14:34

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

takto sa brusli smile

Upravil(a) Oxi (23. 5. 2007 14:34)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#86 23. 5. 2007 15:40

majkafa
Host

Vždyť si ty nožky zauzlí a pak už nerozuzlí! Úžasné! big_smile

#87 24. 5. 2007 9:34

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

damy nenechte si vzit chut na brusle... :-) Oxi to tak trochu "zamlzil" tim videem ;-) to je free style a specialni brusle s mensimi a plossimi koleckami... s nasimi bruslemi to nejde a neudelala by to ani t a divcina ve videu...

hele Oxi, jdes na brusle taky, ty ses v Praze, vid? S Yellow108 uz to mame domluveno temer, jen si hodime korunou, kde to bude... Kazdy mame jine preference ohledne mista...

Budu to "prvni babineti bruslarsky sraz"... kazdy ucasntik obdrzi magnet Babinet na lednici... miminka v kocarcich vitana [dobre se o ne opira a uci bruslit (ne o miminka, ale o kocarky wink... jedno miminko uz mam zabezpeceno temer, Alexxandra by jedno privezla asi taky...]

Program: [mimo brusleni]
a/ zavazovani tkanicek na bruslich, lekce jedna ;-)
b/  brzdeni, prvni lekce... ;-)
c/ nadherny vyhled na Prahu [pokud to bude na Letne nebo na Ladronce], nebo "pokus o vniknuti do tajuplny Rudolfovi stoly na bruslich [pokud to bude ve Stromovce] - nebo vyhled na NHKG Ostrava pokud to bude v Ostrave ;-)

co vy na to damy? Damy z Ostravy a okoli v Praze vitany... :-)

Není tady

#88 24. 5. 2007 10:15

host5522
Host

smile Já bych akorát potřebovala půjčit to miminko...., nebo aspoň prázdný kočárek... lol

#89 24. 5. 2007 12:56

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, som z Prahy, lenze ja mam ruku v kybli, takze este tak tyzden to na ziadny pohyb nevidim, ak by som na nu nahodou spadol tak by som asi zomrel smile Ale siel by som smile Mimino nemam ale mozem pozicat aj s kocarkom smile
A kam chcete ist? Ja mam najradsej cyklostezku z Podoli do Modran.

Upravil(a) Oxi (24. 5. 2007 12:57)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#90 24. 5. 2007 13:03

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Jé taková krásná akce a ten program, zvláště bod číslo jedna - já si snad vezmu dovolenou a přijedu z Brna na lekci zavazování a utahování kaněk.... lol lol lol

Není tady

#91 24. 5. 2007 13:44

host5522
Host

Já mám taky nejradši stezku z Podolí do Modřan. Když pominu, že to mám z ruky.

#92 24. 5. 2007 13:59

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Tiez to mam z ruky ale chodim tam rad.

Není tady

#93 24. 5. 2007 17:24

Aneleh
♥♥-----

Juraj napsal(a):

damy nenechte si vzit chut na brusle... :-) Oxi to tak trochu "zamlzil" tim videem ;-) to je free style a specialni brusle s mensimi a plossimi koleckami... s nasimi bruslemi to nejde a neudelala by to ani t a divcina ve videu...

hele Oxi, jdes na brusle taky, ty ses v Praze, vid? S Yellow108 uz to mame domluveno temer, jen si hodime korunou, kde to bude... Kazdy mame jine preference ohledne mista...

Budu to "prvni babineti bruslarsky sraz"... kazdy ucasntik obdrzi magnet Babinet na lednici... miminka v kocarcich vitana [dobre se o ne opira a uci bruslit (ne o miminka, ale o kocarky wink... jedno miminko uz mam zabezpeceno temer, Alexxandra by jedno privezla asi taky...]

Program: [mimo brusleni]
a/ zavazovani tkanicek na bruslich, lekce jedna ;-)
b/  brzdeni, prvni lekce... ;-)
c/ nadherny vyhled na Prahu [pokud to bude na Letne nebo na Ladronce], nebo "pokus o vniknuti do tajuplny Rudolfovi stoly na bruslich [pokud to bude ve Stromovce] - nebo vyhled na NHKG Ostrava pokud to bude v Ostrave ;-)

co vy na to damy? Damy z Ostravy a okoli v Praze vitany... :-)

Výborný nápad a já jeden přidám,ten kdo půjde s Vámi a nebude bruslit,tak by mohl vzít kameru a natočit tu otočku co mě Juraj slíbil naučit,jsem z Ostravy,takže trochu z ruky,ale jinak přeju hluboký umělecký zážitek.

Není tady

#94 24. 5. 2007 20:39

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, ano, stačí lepší mobil nebo foťák a hned to sem umístit, malá videosekvence, ikdyž nekvalitní, lepší jak nic.... lol

Není tady

#95 25. 5. 2007 11:40

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

vidim damy, ze jste to vzali pekne profesionalne... ;-)
no dobre, udelam si make-up nejdriv ale, at tam dobre vypadam, dejte mi pak pulhodinu na pripravu... ;-)
jo vcera jsem mluvil s moderatorkou Host eskou, vzala si z redakce knizku o Inline brusleni [ja ji zatim neotevrel] a ze z ni neco vybere taky, jak se brzdi... ale ted je na dovoleny na tyden, tak vyckejte...

Není tady

#96 1. 6. 2007 17:55

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

dole kopcem radeji vubec ne, tedy...

http://nacerno.blesk.cz/Clanek77460.htm

Není tady

#97 1. 6. 2007 18:12

host5522
Host

Tak se vám musím pochlubit, jak dopadlo moje první letošní bruslení (dnes).

Dojela jsem tramvají na Ladronku, obula si brusle a zjistila jsem, že nemám chrániče. Tak jsem se otočila a jela jsem zas domů. A šla jsem běhat. roll dumbom

#98 2. 6. 2007 16:03

host5522
Host

Jak máte velká kolečka u bruslí????

Já mám 76, "tvrdost" nevím, ale přijde mi, že se děsně nadřu. Když jsem sama, tak mi to ani nepřijde, ale když bruslím třeba s kamarádkou, musím celou dobu makat, abych jí i z kopce aspoň trochu stačila.. smilesad Prostě mi to nejede.

Upravil(a) yellow108 (2. 6. 2007 16:03)

#99 2. 6. 2007 17:50

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Jaká trasa z Podolí do Modřan? Myslíte podél Vltavy,jak je tam udělaná i ta stezka,na chodníku? Brusličky teda nemám,ale teď jsme se přestěhovali do Podolí,tak zjišťuju co tu kde je big_smile

Upravil(a) Luizi (2. 6. 2007 17:50)

Není tady

#100 2. 6. 2007 23:54

host5522
Host

Luizi napsal(a):

Jaká trasa z Podolí do Modřan? Myslíte podél Vltavy,jak je tam udělaná i ta stezka,na chodníku? Brusličky teda nemám,ale teď jsme se přestěhovali do Podolí,tak zjišťuju co tu kde je big_smile

Jojo. Podél vody. Chvíli po chodníku, chvíli po silnici (není frekventovaná), ale většinu po cyklostezce.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí