18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
daniela: uf, jen to ctu a jsem hotova:( zkusim jen co dokojim zajit na kozni, mozna drive, a pokud reknou - strhnout, tak zdrhnu:) ... uvidime no.
Není tady
Kam - polu ti SZ !
Není tady
Ahojky vsechny postizene!No abych nebyla jina,tak mam taky na palcich na nohou tu plisen,nikdy jsem nechodila bosky,jen v zabkach(bazen,sauna) stejne me to potkalo ,byla jjsem v lekarne,prasky nedoporucuji(mnoho vedlejsich ucinku)koupila jsem si LOCERYL,je to lak na nehty s ucinnou latkou amorolfinhydrochlorid,aplikuje se 1krat za tyden,ale celkova lecba trva i7-8mesicu,nez se obnovi komplet cely nehet,tedy vzhuru do boje a VYDRZAT!!!!
Není tady
Nechty se u nestrhávají. Díkybohu. To není řeení. Protoe se musí z těla odstranit to, co způsobuje plíseň.
Trpěla jsem tím hodně let - nechty na nohou. Pomohl mi Lamysil, ne mast ale práky. Tři dávky za sebou, asi 3 měsíce, pak nechty odrostliy a od té doby - 10 let, mám pokoj. Skvělé řeení. Díky, paní doktorko. Bez bolesti a násilí. ádné problémy s antikoncepcí, ve normálně fungovalo.
Bety napsal(a):
Káča napsal(a):
Jo a hlavně větrat a větrat-ony ty mrky plísně nemají rádi vlhko
ale mají!
Jéii...a dnes to po sobě čtu-samozřejmě, e mělo být mají rády vlhko (vzhledem k tomu, e píu větrat)
Není tady
Plísně jsou čím dál častějí-bohuel. Lidé si myslí, e to mohou pouze chytit někde jinde-na bázéně, v sauně.....ale je to i z vietnamských bot. Vzhledem k tomu, e se dělají z vypálených pneumatik (to je váně pravda), nemůe noha vůbec dýchat a průvih je na světě.
Není tady
Také jsou dobré tablety Nizoral.
Není tady
Měl jsem naraený nehet a myslel jsem e nový roste trochu deformovaný vlivem toho naraení, ale kdy se to zhorovalo zael jsem na ortopedii. Nevěděl jsem e by za to mohla nějaká plíseň, onychomykóza, ani bych nepoznal e něco takovýho mám. Předepsali mi Nizoral, poslali mě na chirurgii, umrtvili, nehet sundali (stejně nebyl moc vzhledný), očistili nehtové lůko a snad to bude v pohodě kdy teď vím o co jde a e to musím chránit před plísněmi. Určitě uděláte nejlíp, kdy si nejdřív zjistíte názor lékaře na ortopedii nebo moná i na koním nebo chirurgii, deformace nehtu prý mohou být trvalé. Pak u je ale na vás abyste to nechytli znovu. Na internetu je plno rad proti plísním jako: vyhýbat se uzavřené obuvi, koupit nové nenakaené boty a ponoky a pravidelně je desinfikovat, nosit ponoky nejlépe nanosilver nebo bavlněné, omývat nohy ve vodě s octem nebo hypermanganem nebo nehet potírat česnekem, zvlá po spre nebo koupání v bazénu...
Není tady
Ve které nemocnici jetě pouívají tak barbarské metody, jako je strení nehtu?
Při uívání antiplísňových tablet to není zapotřebí. Nehet sám odroste a je to bezbolestné.
Hrůza. Takoví řezníci.
David M. napsal(a):
Měl jsem naraený nehet a myslel jsem e nový roste trochu deformovaný vlivem toho naraení, ale kdy se to zhorovalo zael jsem na ortopedii. Nevěděl jsem e by za to mohla nějaká plíseň, onychomykóza, ani bych nepoznal e něco takovýho mám. Předepsali mi Nizoral, poslali mě na chirurgii, umrtvili, nehet sundali (stejně nebyl moc vzhledný), očistili nehtové lůko a snad to bude v pohodě kdy teď vím o co jde a e to musím chránit před plísněmi. Určitě uděláte nejlíp, kdy si nejdřív zjistíte názor lékaře na ortopedii nebo moná i na koním nebo chirurgii, deformace nehtu prý mohou být trvalé. Pak u je ale na vás abyste to nechytli znovu. Na internetu je plno rad proti plísním jako: vyhýbat se uzavřené obuvi, koupit nové nenakaené boty a ponoky a pravidelně je desinfikovat, nosit ponoky nejlépe nanosilver nebo bavlněné, omývat nohy ve vodě s octem nebo hypermanganem nebo nehet potírat česnekem, zvlá po spre nebo koupání v bazénu...
Dobrý den, Davide,
zní to spolehlivě. K dezinfekci obuvi doporučuji ověřenou dezinfekci s jistou účinností proti plísním (budete se vichni divit, ale jsou na trhu i prostředky, které vechny viry, bakterie či plísně neničí, je proto třeba si to ověřit. Dezinfekce se vyrábí ve formě sprejů a jsou lihové (natříkáte, téměř okamitě je místo suché). Doporučila bych Vám i střídání dezinfekčních sprejů (jiné značky) to proto, aby se plísně nestly rezistentními (co po třec měsících mohou).
To jen pár drobných rad, které mám ozkouené "na vlastní nohy".
Vvv.
P.S. Nové boty ano, ideálně "inteligentní" - t.j. vlhko ven a vzduch dovnitř :-)
Není tady
majkafa napsal(a):
Při uívání antiplísňových tablet to není zapotřebí. Nehet sám odroste a je to bezbolestné.
Hrůza. Takoví řezníci.
Aspon u me to odstraneni BYLO bezbolestne, i nasledny rust noveho. Rozhodne horsi byl ten napul uvolneny nehet predtim. A uz se mi problemy nevratily (zatim 10 let).
Samozrejme to neni vseobecne reseni, ja jen, ze barbarskym bych to nenazvala. (A delal mi to otec lekar na mou zadost. Nerikal, ze by se to snad uz nedelalo.)
Není tady
Zdravím, no plíseň nehtů to je opravdu velice nepříjemná věc... Já osobně jsem si s ní dříve také uila svoje, ale od té doby, co chodím k mé nehtařce a ta na mé nehty pouívá skleněný antibakteriální pilník mi úplně zmizela. Tak jsem si ho pro jistotu koupila i domů a pouívají ho i moje děti. Jmenuje se Antibactif a dá se zakoupit na webu... Nedám na něj dopustit!
Není tady
majkafa napsal(a):
Hrůza. Takoví řezníci.
Strení nehtu vůbec nedoporučuji, stačí opravdu zajít ke zkuené pedikérce.
Není tady
Káča napsal(a):
majkafa napsal(a):
Hrůza. Takoví řezníci.Strení nehtu vůbec nedoporučuji, stačí opravdu zajít ke zkuené pedikérce.
Navíc po dorostení nehtu se můe plíseń zase vrátit. Strení nehtu problém opravdu neřeí :-/
Není tady
Váení, varuju před uíváním tablet Lamisilu. Moc dobře s doktorem proberte, zda uívat, či ne. Měl jsem letíté problémy s plísní na palcích u nohou, chytil jsem to pravděpodobně na bowlingu, kdy mi zakázali vstup na dráhu ve vlastních teniskách a vnutili mi jejich, nejspí infikované spóry plísně. Po pár letech různých pokusů jsem zael na koní, kde mi paní doktorka předepsala Lamisil tablety na 3 měsíce. Asi měsíc po skončení uívání tablet se mi na obličeji začala objevovat vyráka, nejdřív na čele a pak na celém obličeji. zrudla mi kůe a na krk a neustále mě pobolívá pravý bok. S těmito problémy se potýkám u více ne rok. Mau si na obličej vechno moné a přes občasné zlepení je to pořád stejné. Nemůu na slunko, nemůu na mráz, jsem jak rudoch indián. Take pozor na Lamisil tablety. Kdybych to býval byl věděl, tak si raději nechám vechny nehty na nohách zplesnivět, nebo vytrhat.
Není tady
Tablety Lamisil jsou jedním z nejlepích léků, s jakými jsem se ve svém ivotě setkala. Za 3 měsíce uívání mi vyléčili letitou mykózu nehtů. Bylo to před 14 lety a od té doby se mi nikdy znovu neobjevila.
e to někomu dělá problém, neznamená, e to jinému nemůe pomoct, váený Tataboy. A nerouhej se.
Btw jsi si naprosto jistý, e má svůj problém v důsledku uívání Lamisilu?
A odkud a proč ses sem takhle přihrnul hnedka po registraci s jediným příspěvkem? Se svým problémem se,jak píe, potýká ji rok. Copak tě zrovna dnes tak rozezlilo, kdy je to dlouhodobá záleitost?
Upravil(a) Eva. (27. 11. 2012 22:13)
Není tady
Zdravim,mne pomohly octove zabaly.
Kazdy vecer jsem si na noc namocila vatu do octa,prilozila na nehet,obvazala a prez to cele jsem dala ponozku.Rano jsem to sundala a tak kazdy den,ci ob den a kdyz ne zabal,tak aspon po koupeli,nebo kdyz si doma zujete boty tak to tim octem aspon vycistit.Hojeni trvalo mesic.Mela jsem nastesti lehci formu plisne.Mela jsem to ze spocenych ponozek a malych bot,ktere tlacily na nehet .
Není tady
Tataboy napsal(a):
Váení, varuju před uíváním tablet Lamisilu. Moc dobře s doktorem proberte, zda uívat, či ne. Měl jsem letíté problémy s plísní na palcích u nohou, chytil jsem to pravděpodobně na bowlingu, kdy mi zakázali vstup na dráhu ve vlastních teniskách a vnutili mi jejich, nejspí infikované spóry plísně. Po pár letech různých pokusů jsem zael na koní, kde mi paní doktorka předepsala Lamisil tablety na 3 měsíce. Asi měsíc po skončení uívání tablet se mi na obličeji začala objevovat vyráka, nejdřív na čele a pak na celém obličeji. zrudla mi kůe a na krk a neustále mě pobolívá pravý bok. S těmito problémy se potýkám u více ne rok. Mau si na obličej vechno moné a přes občasné zlepení je to pořád stejné. Nemůu na slunko, nemůu na mráz, jsem jak rudoch indián. Take pozor na Lamisil tablety. Kdybych to býval byl věděl, tak si raději nechám vechny nehty na nohách zplesnivět, nebo vytrhat.
mesiac po skonceni liecby? Hladaj dalej, to nebude Lamasil.
Není tady
Můu jen doporučit Mycosin sérum, mám to na nehtech a tohle sérum má fakt dobré účinky, musím říct e bez něj bych nedělal celý den nic jiného ne jednou nohou drbal tu druhou..
Není tady
Ahoj, zkouel jste někdo odstranění plísně laserem? Nevíte jestli to pomáhá? A kdytak kde jste na tom byli? Děkuju
Není tady
V prvé řadě je nutno odkyselení, upravit stravu. Jinak se po jakékoliv léčbě plísňové onemocnění vrátí.....
Není tady
Ahoj, teď právě chodím na odstraňování laserem. Musí se chodit pravidelně, podle rychlosti růstu nehtu. Take mně to vychází tak jednou za měsíc. Neodstraní ti to hned najednou. Nevím v jakém okolí hledá, ale já dojídím do Chebu do Amaryllis.
Není tady