29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, prosím poraďte. Posledních pár týdnů mi strašně začaly padat vlasy. Fakt hrůza, plnej polštář, oblečení, vlasy zkrátka všude. Taky mě svědí šošole a trochu temeno. Tak nevim, nikdy se mi nic takovýho nestalo. Poradíte jak to padání a svědění zastavit? Koupila jsem si nějaký vitamíny a udělala zábal z olivového oleje, ale zábal nepomohl.....
Není tady
už jsem tu nekde odpovídala, ale nevim, v jake diskuzi. pry je dobry panthenol v tabletach, nejaky sampon od Vichy a ostrihat co nejvic, at nejsou tak tezky (kazdej cm dolu dobrej)
kdyz to nepomuze do 14 dnu, existuje nejaka kura asi za 1000 taky od Vichy, prodavaji v lekarne.
Není tady
Čekanka napsal(a):
Holky, prosím poraďte. Posledních pár týdnů mi strašně začaly padat vlasy. Fakt hrůza, plnej polštář, oblečení, vlasy zkrátka všude. Taky mě svědí šošole a trochu temeno. Tak nevim, nikdy se mi nic takovýho nestalo. Poradíte jak to padání a svědění zastavit? Koupila jsem si nějaký vitamíny a udělala zábal z olivového oleje, ale zábal nepomohl.....
Čekanko, nechci tě strašit, ale na padání vlasů se mě hned ptal endokrinolog, když mi zjistil vysoký prolaktin !!!
Říkal, že se nerovnováha hormonů projevuje nejvíce na padání vlasů.... což by souhlasilo i na potěhotenské stavy.... to mi taky vždycky hrozně padaly vlasy !!! Pomohl mi taky ten Panthenol a ještě Capillan...vodička do vlasů.... ale nevím jestli se to takhle přesně píše
Upravil(a) Pinky (7. 8. 2006 12:24)
Není tady
Pinky, je to klidně možný, že to je hormonální nerovnováha, zatím naše snažení o mimčo nevychází, takže možná souvislost tady je. Ale já měla v těhu i po těhu vlasy tak perfektní, že jsem takový neměla za celej svůj život. Nikdy jsem s nima žádný problémy neměla, až teď těch posledních pár týdnů. Takže radíte panthenol (panadol je prášek proti bolesti jestli se nepletu) a vodu na vlasy?????? No a asi ideálně odběr krve na horm profil, že?
Není tady
Jak jsem psala v nástěnce, na příznaky je velmi brzy, jestli nějaké příznaky budou, tak až tak koncem tohoto týdne. Mrchu čekám tak pátek nebo sobotu. Snažení nebylo zrovna dvakrát intenzivní, takže tomu ani po téhle stránce šanci nedávám. Ale hlava mě svědí úplně šíleně.....
Není tady
No, falešné nadějě nechci dávat nikomu, vím sama jaké to je Ale teď jsem četla, že tělo dává vědět jakýmkoliv způsobem, že se něco děje...že je prostě stav nouze tzv. JINÝ STAV !!!!
Není tady
No tak to od víkendu jsem bezpečně v jiným stavu
myslím tím, že jsem děsně utahaná, takový občas jako blivnový závratě a svědí mě hlava, do toho ta mykoška no fuj, stojim za prd. Ale příznaky
to stopro nejsou, je na ně brzy.
Není tady