|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky,
mooooooooooc děkuji za gratulace k narození berušky.
Dodržím tradici a napíšu jak ta naše holka přišla na svět. Všem co čekají na porod bych přála aby vše proběhlo jak u nás.
Takže o půl sedmé ráno mě začli bolet zadíčka a rovnou vztahy po 10 min, takže jsem čekala a dobalila zbytek věcí. Vzbudila manžela ať netrpím sama. V osm to začlo po 5 min. Manžel se osprch a asi kolem půl deváté jsme vyrazili. Přijeli jsme do porodnice, tam mě okamžitě přijali a po vyšetření jsem byla otevřená už na 6cm. Takže půl hodky monitor a na sál.. Zachvilku přišel velmi pěkný doktor píchl mi plodovku a málá byla za 10 min nasvětě. byla to rachlovka a dostala jsem pochvalu od Dr.
. Když jsem viděla malou tak jsem bulela jak želva. takže to je můj porod.
Zatím zdravím Masa
Není tady

ještě jednou veliká gratulace 
PS: Byla jsi v Pcích spokojená?? 
Není tady
Ještě jednou moc gratulujeme k berušce!!!! A ten porod - na jedničku - úplně závidím.... ale dnes už jsem na ten svůj skoro zapoměla, tak asi ani není co
Moc moc pohodičky!....... a radosti!
Není tady

Teda Maso, opravdu velikánská gratulace a závidím též!!!!! Úžasný porod!!! Teda malá na tebe byla ale hodná, co?!?!

Píšeš málo jídla?? Tak mě se zdá, že právě v Pce mají hodně jídla a také i myslí na to, co ty ženský potřebují, někde jindy teda šetří!!! Nebo se to změnilo?!?! 

Hodně zdravíčka!!!! Ať je malá stejně hodná jako u porodu!!!! 

Není tady
Jééé, takovou rychlovku chci takýýý. Maso moc moc blahopřeju!!!!
Není tady
Maso, gratulujeme. Holčička je zlatičko, že šla takhle rychle. Do života hodně zdravíčka a štěstíčka.
Není tady