29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaji, jsi fakt dobra, strasne moc drzim palce, aby tatka zacal sekat dobrotu a prekonali jste to.
Není tady
No Jájouš ty jsi fakt úžasná. Kdyby holomek nesekal latinu, tak písni...Babinet ti ho přijede srovnat..a věř, že byto byl mazec
Není tady
Jaji klobouk dolů, tohle zaslouží obdiv stala se s tebe silná ženská, která ví co chce.Myslím že jsi mu dala dokonalou čočku a ani se nestihnul pořádně nadýchnout. Hodně štěstí
Není tady
Jáji vyřešila jsi to úplně skvěle! Jsem ráda že to takhle dopadlo a přeju aby to bylo co nejrychlejc lepší a lepší! A dej zase vědět jak pokračujete!
Není tady
Taky tě moc obdivuji, jak jsi silná a jak jsi se mu postavila, tak snad vše pochopil a nezahodí šanci žít se svojí rodinkou! Moc držím palečky, abys za pár týdnů psala, jak báječnýho mužskýho máš a jak bezvadnej je táta. Někdy je v životě tolik bolestných překážek a já taky málem zažila jinou ženskou (před pár lety), naštěstí si ten můj uvědomil, že by asi ztratil víc, než si myslel. Teď je to nejbáječnější chlap a táta a i přes tu někdy tvrdou zkoušku pevností našeho vztahu s miminkem (co si budem povídat, vztah s mimískem se velmi změní a prověří) si ho moc vážím a zase můžu říct, že věřím (i když stále prověřuju). Tak se držte, ať se vám vrátí teplo lásky!!!
Není tady
Jíjo,to koukám....a hlavně před tebou smekám,to co jsi udělala by měla udělat každá,která se cítí nejistá. Uplně tě vidím ja si s ním povídáš a jak jsi stručná a jasná,já jsem totiž taky taková....vypadám,že jsem pevná,ale ve skutečnosti je ve mě kolikrát malá dušička,ale to ten druhý nesmí poznat. Opravdu ti přeji,aby ti to vše dopadlo dobře,třeba si tvůj přítel uvědomí co by mohl ztratit a probere se. Držím palečka,at to zvládeš a je vše OK!!!!!!
Není tady
Děkuju za uznání holky Taky jsem měla pocit, že jsem z části vyhrála a posunuli jsme se o kus dál a třeba se to vyřeší... jenže. Teď si sedněte a něčeho se chytněte. Do teď se z toho nemůžu vzpamatovat a je mi jasný, že je to pomalý finiš.
Doma chlap funguje. Snaží se, pomáhá. Jenže mě pořád chybí takový ty pěkný věci co fungují mezi mužským a ženou. Nemyslím přímo sex. Třeba jen pohlazení, letmé doteky... však víte. Je mezi náma studeno. Komunikujeme, bavíme se o běžných věcech, zavtipkujem, ale...
Nedalo mi to, pořád mi to leželo v hlavě. A tak jsem dnes ráno na něj vyrukovala s přímou otázkou. Co my a sex? Když už tak už. Zatvářil se, že o tom moc mluvit nechce. Že se mu o tom hlavně špatně mluví. Já mu vysvětlila, že kolem toho nedokážu jen tak mlčky chodit a tvářit se, že je mi to jedno.
Řekl mi, že prostě nemůže. Že mě má rád, ale že si to mezi náma prostě neumí představit. Ptala jsem se proč. Po chvíli okecávání, že neví, že není mluvčí a neví jak to říct mi odpověděl, že se to všechno nějak nakupilo. Jednak hádky z minulosti, jednak můj porod, že má prostě blok. Kývla jsem, že chápu, ale že pokud s tím nezačneme něco dělat, cokoliv, tak to mezi náma zaručeně musí skončit, že si jeden z nás dřív nebo později někoho najde. On na to, že on si nikoho nehledá a hledat nechce. Že prostě na sex vůbec nemá chuť. Hm, a teď to příjde. Řekla jsem mu, že ale u mě hrozí to, že opravdu jednou třeba můžu sklouznout, že to může být třeba silnější. Víceméně jsem se ho tímto snažila vyburcovat k nějaké reakci. Vyburcovala. Řekl mi smutně, že jestli to tak nutně fakt potřebuju, tak ať si najdu nějakou nárazovku, ale ať jsem opatrná a nic nedotáhnu domů.... A mylsel to smrtelně vážně. Se mnou se zatočil svět. On, ten bývalý žárlivec mi řekl tohle. Já se tvářila, že jako nic, zůstala jsem tvrdá. Jen jsem se zeptala jestli mu to třeba nebude vadit. On na to, že určitě bude, ale že s tím nic nenadělá... Já na to kývla, že ok. Že se podle toho zařídím.
Ufff, holky. A odešel do práce. Já jsem od toho jak domlácená. Tvářím se jak frajerka, ale všechno ve mě řve na poplach. Bože, co to je, tohleto? Tuším co mi odpovíte. Prostě je to všechno v pr....
Není tady
Jáji nevím ale na mě to působí chceš otce dítěte tak ho máš, chceš pomoci v domáctnosti OK ale víc ode mě nečekej. Mám takový pocit že se bobeček zatnul a trucuje jelikož jsi mu dokázala že jsi silnější a dovedeš si poradit a on před tebou musel na kolena. Ublížená ješitnost. Vůbec bych netlačila na pilu ohledně sexu ať si myslí co chce. Udelala bych ze sebe čupr ženskou ať se kouká a vrtá mu v té jeho makovici.Nevím ale já mám z toho tento pocit .Co vy na to holky?
Není tady
Jáji, sbalte se do manželské poradny a řešte to. Prcek za to nemůže a nejvíc by tím trpěl právě on.
Není tady
Jájo, je to divné... Připadá mi, že něco schovává, tak vymýšlí výmluvy. Určitě se to ještě vyvine dál, není to konec.
Není tady
No Jáji, já bych řekla ale asi bych neměla, že si vyzkoušel někde něco jiného. Tohle je totiž divný, nikdo se neumí odmilovat ze dne na den a když to donedávna bylo v pořádku, tak je to opravdu divný. Já bych řekla, že chce, aby jsi si někoho našla a on měl potom dobrou výmluvu, že v klidu odejde. Je to asi tvrdý co ti píšu, ale já to znám, zažila jsem to když jsem čekala Verunku, ten můj se bál taky k něčemu přiznat.
No nevím, doufám, že to tak není, ale vypadá to strašně, jak to píšeš.
Co kdyby jsi na něj vyrukovala s poradnou, třeba ani ne se sexuologickou, aby se nelekl ale s manželskou? Tam by vám pomohli, protože pokud nebude manžel mluvit s tebou tak to nevyřešíte ani časem.
Není tady
Jaji - s odpustenim - ten tvuj pritel je malej nerozhodnej kluk. Podle me se jako chlap nechova. Navic je sobecky a nevyrovnany. Podle me se nejedna vubec o trauma z porodu - podle me pouziva neustale tu jednu sikovnou vymluvu. A tim, jak se k tomu vsemu vyjadril, tim to vsechno zpecetil. Ja ti asi v teto chvili neporadim, vim ze jsi ve slozite situaci, kdy resis take rodinou situaci a kdy se nejedna jenom o tebe. Ale podle me takovy muzsky nikdy nemuze byt oporou zene a diteti. Alespon ne 100% podporou. A v zadnem pripade ne psychyckou podporou. Tak me napadlo - a nechci te zranovat, jen rict co by to treba mohlo byt - nechce on te nakonec donutit k tomu abys to ukoncila z tvoji strany? Kdybys mu totiz dala veta kvuli nevere, tak by byl na vinne on. Takhle kdyz si bude hrat jistou dobu na hodnyho tatu od rodiny, tak muze doufat, ze jednoho dne ho kopnes kvuli tomu, ze s tebou nespi. Tim padem se mu hodne ulevi a spatny nebude on.
Jaji podle me te ten chlap jen citove vydira. Pokud by si to nechal projit hlavou a opravdu se chtel chovat jako clen rodiny, tak se podle toho chova a zbytecne te takhle psychycky neterorizuje. Myslim si ze i prez to ze jsi na venek silna a neoblomna nekde v hloubi duse citi, ze te muze zranovat.
Nakonec prece, kdyby se skutecne o trauma z porodu jednalo, nemyslis si, ze by ti to rekl trochu setrneji a opatrneji a pokud by opravdu chtel vse urovnat, nemyslis si, ze by alespon neudelal maly vstricny krok nebo nerekl vlidne slovicko, ktere by naznacilo, ze se bude aspon snazit, protoze mu za to stojis???
Preju ti hodne pevne nervy a hodne sily. Preju ti aby se co nejrychleji vse vyresilo, vim ze prave ta nejistota ubira sily a sebevedomi. A at uz udelas jakekoliv rozhodnuti, bude spravne. Nezapomen ze do cesty v zivote ti prijde spousta lidi, kteri ti pomuzou zapomenout na spoustu chmurnych vzpominek, pokud budes chtit.
Není tady
No, ja nechci delat bububu, ale taky si myslim, ze to jeste neni vsechno. Uz jenom to, ze to proste vsechno prijima, pusobi to na me, ze se mu to hodi do kramu. Mo, jsem na to zvedava.
Není tady
Je pravda, že i na to jsem se ho ptala. Jestli náhodou nečeká, že to s ním kvůli tomu ukončím, aby měl pro okolí solidní vysvětlení a nebyl ten hajzlík on, ale vlastně naopak chudáček. Jasně, že mi odpověděl, že je to blbost. Ale cítím to tak. A asi fakt brzo splním jeho přání. Prostě už dál nemůžu. Je to jak u blbých. Potřebuju se o něj opřít ne pořád řešit jeho psychický stavy a pocity, protože ty moje jsou už dost unavený.
Když řeknu, že skočíme k sexuologovi, tak mlčí. Čímž říká, že ne. Řekla jsem mu i to, že jsem přesvědčená, že někoho má nebo měl. Na to mi odpověděl, že mi to nemá jak vyvrátit, ale že prostě ne...
Připadám si jak v černé díře ze které se nedá vyhrabat. Prostě to celý zasypat a začít znovu a jinak...
Není tady
Vis co Jaji??? Ja bych ho k tomu sexuologovi donutila. Rekla bych mu, ze ti na vasem vztahu zalezi, ze vis, ze to nyni neni dobre a ze to teda chces resit s odbornou silou. Udelej klidne natlak. mam totiz pocit ze tvuj pritel ma strach ze prave u psychologa neco "praskne"
Není tady
Objednej se u doktora a pak mu to řekni zase nějak důrazně, že tam máte být v tolik a tolik v ten a ten den a pak už to nech zase na něm, jestli to bude chtít řešit.
Jinak se z toho opravdu zblázníš.
Není tady
Jaji - happy ti prave predhodila naprosto jedinecny reseni. Postav ho pred hotovou vec - cim driv tim rychlejc se vse vyresi.
Není tady
Jáji tak nevím jak bych to ustála být tebou, ale upřímně si myslím, že buď zajděte k psychologovi nebo sexuologovi, on si Vás oba rozebere a bud to půjde že se srovná a nebo půjdete od sebe.Je to hrozné, ale nic jinnýho v tom jeho chování nevidím.Nemůže být do někoho zamilovaný ? Třeba jen jednostranně?
V každým případě ti přeji silný nervy (ty už máš) a optimismus budete ho potřebovat ty i mimi.
Není tady
Jájino klobouk dolů.Teď jsem toto téma dočetla skoro bez dechu.Myslím,že názorů a rad jsi si už přečetla dost a dost,tak já napíšu,že ať se rozhodneš jakkoli,budeš s ním nebo bez něj žít ty.A Danýsek samozřejmě.Takže se neohlížej na nic a na nikoho.Je to tvoje rozhodnutí a jestli s ním zůstaneš nebo ne je jen na tobě.Ale jednu radu si přeci jen neodpustím.Jestli se to mezi váma urovná a on se začne chovat nejen jako otec,ale hlavně jako partner pro tebe,tak se k tomu už nikdy nevracej.Chlapi jsou jak děti a strašně by se cítil ukřivděný a mohl by se zabejčit a vylil by na tebe kýbl hnoje jak se říká.Tak strašně moc na tebe myslím,držím všechny palce ať to dopadne pro vás s mimískem nejlépe jak jen to jde.
Není tady
holky Jájina tu dlouho nebyla........ JÁJI jak to u Vás vypadá? Moc na Vás s Danýskem myslíme
Není tady
Ono to celé není o tom jestli chlap u porodu ano nebo ne, záleží na povaze a vyspělosti dotyčného muže. Pokud je to normální dospělej a psychicky vyrovnanej chlap tak ho přítomnost u porodu přece nemůže nijak traumatizovat do budoucna. Může sebou seknout, může mu být v tu chvíli zle ale rozhodně by z toho neměl mít žádné psycho bloky.
Nenutila bych manžu aby tam se mnou byl, nechám rozhodnutí na něm.
Není tady
Já souhlasím s Evalove. Svého chlapa (se kterým mám jinak nadmíru láskyplný a harmonický vztah) u porodu také nechci. Pokud by si to on přál, tak bych ho k porodu vzala, protože plně spoléhám na jeho úsudek (většinou nemele kraviny jen tak), ale pak bych věděla, že je z jeho vlastního pohledu porod něco, u čeho chce být.
Ještě jsem se ho neptala, zda tam chce být (udělala to za mě ségra a on řekl "to je moc vážné, ještě jsem o tom nepřemýšlel") ale on ví, že já nejsem zastáncem přítomnosti otců u porodu, takže věřím, že se nakonec přikloní k tomu, že tam nepůjde.
Holky, nejde o to, že je porod nepřirozený. Samozřejmě že je přirozený a svým způsobem fatálně krásný. Jde spíš o mužskou fantazii. Proč se malujeme? Proč držíme diety a dřeme v posilovně? Protože chceme vypadat LÉPE než vypadáme přirozeně. Tak proč chlapa stresovat tím "krvavým hororem"? Myslím, že muž chce mít svojí partnerku stále tak trochu jako vílu, která nekadí, neprdí a nerodí. Že je to dětinské? Samozřejmě, že je. Vždyť chlapi zůstávají dětmi do konce života. A to na nich přeci milujeme nejvíc, ne?
(ale jak říkám, pokud si zralý mužský řekne, že má pro něj porod zásadní význam, pak ať tam jde, ale stejně si myslím, že jsou věci, které si my ženské můžeme krásně řešit samy mezi sebou - proto chci k porodu dulu)
Není tady
Mishi, taky jsem si nedavno vzpomnela jak ta holka valci, jestli se to urovnalo nebo ne, takze Jaji, jak se vam vede???
Není tady
Av, ty si před tím svým ani nepšoukneš?