|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky jak poznám poslíčci???Bolí,nebo je to spíš nepříjemný tlak???já mám takový divný tlaky "ve spodku",přirovnala bych to jako kdyby už chtělo mimi vylíst ven..:dudlik:Omlouvám se ale napsala jsem to tak jak kto skutečně cítím...
Není tady
Můžou být jakýkoliv. Takže to určitě je ono. Já měla poslíčky měsíc před porodem a byly to různé typy tlaků a bolestí, které časem byly intenzivnější.
Pak cca týden, 2 před porodem jsem si dávala teplou koupel a bolesti pak přešly. Pokud teplou vanou nepřejdou a stále se opakují, tak vyjet do porodnice. Ale to máš ještě určitě čas.
Není tady

Já měla poslíčky už asi ve 32 tt, bylo to, jako bych měla dostat menzes, vždycky to bylo chvíli a pak to přešlo. Jinak porod jsem poznala až podle prasklé plodové vody, žádné známky poslíčků jsem neměla, proto jsem se ještě večer těsně před porodem přežrala:-))

Není tady

¨Taky si myslím, že je to ono. Já je měla docela často a stejně mě porod vyvolávali. Já jsme do vany nechodila, neb bylo vedro
, ale vždy jsem je rozchodila.
Není tady
Já měla poslíčky 10 dnů před porodem. Bolesti vydržely 4 hodiny po 5 minutách. Takže to může být fakt ono.
Není tady