29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj maminky před nedávnem jsem tu řešila problémy s kojením a konečně se nám podařilo začít kojit. trápí mě ale spaní malého, je mu 17 dní a včera pěkně spinkal a budil se co 2-3 hodiny, ale dneska je neklidný (teplotu nemáme, prdíky taky ne-pořár pořádně prdíme a kojím snad co hodinu) vzbudil se včera kolem 22,30 hod. a od té doby spí tak nanejvýš 1/2 hodiny, spal vkuse 2 hodiny jak jsme byli na procházce a od té doby zase jenom tak 10 minut. Už si nevím rady, jsem nevyspalá a mám pocit že pořád kojím. Stalo se to některé z vás taky?
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:40)
Není tady
Soňo, myslím si to, co Madlička. Taky jsme si to tak prožili a byla období, kdy to vypadalo, že už s tím kojením fakt "seknu" a strčím mu flašku. Vždycky mi to ale bylo děsně líto a snažila jsem se to vydržet. Měl těch krizí několik. Kojím pořád. Takže Ti přeji hodně pevných nervů !
Není tady
Zatím bych to neřešila miminka mají občas dost špatný dny. Ale pokud to potrvá zajdi s ním k lékaři a vem sebou plínu se stolicí.Taky se může stát že i když máš mlíka dost,tak nemusí být dost silný.To jsem měla já,prostě ne vždy to jde i když si to moc přeješ.Přeji hodně štěstí a ať kojíte ještě dlouho.
Není tady
Soni, tak mi přes den skoro vůbec nespíme a v noci tak hodinu a půl někdy dvě. Takže jen kojím a kojím. Jsem kolikrát dost una¨vená a už bych se chtěla v kuse trochu vyspat. A dnes jsme byli u našich a ¨Danýsek celý den hezky spinkal (teda vždy se vzbudil po hodině nebo po hodině a půl na kojení), mě bylo dost špatně z únavy, a já se odpoledne začala bát, že je nějaký divný nebo nemocný, že spinká, ne nejsem zvyklá, že by přes den spal. Ale prý se to stává. Někdy tak a jinak onak. Takže pokuď nemá teplotu, tak se nějak neznepokojuju. Jen když brečí a já nevím proč, teda asi kvůli někdy bolení a někdy, že nemůže zabrat a jindy, že se chce pomazlit, tak to řeším, to jo. Neb mě hodně bolí, když pláče a má slzičky.
Není tady
Mišineček napsal(a):
Soni, tak mi přes den skoro vůbec nespíme a v noci tak hodinu a půl někdy dvě. Takže jen kojím a kojím. Jsem kolikrát dost una¨vená a už bych se chtěla v kuse trochu vyspat. A dnes jsme byli u našich a ¨Danýsek celý den hezky spinkal (teda vždy se vzbudil po hodině nebo po hodině a půl na kojení), mě bylo dost špatně z únavy, a já se odpoledne začala bát, že je nějaký divný nebo nemocný, že spinká, ne nejsem zvyklá, že by přes den spal. Ale prý se to stává. Někdy tak a jinak onak. Takže pokuď nemá teplotu, tak se nějak neznepokojuju. Jen když brečí a já nevím proč, teda asi kvůli někdy bolení a někdy, že nemůže zabrat a jindy, že se chce pomazlit, tak to řeším, to jo. Neb mě hodně bolí, když pláče a má slzičky.
Děkuji za tvůj příspěvek, poslední dva dny jsem přišla na to že když jdeme ven tak potom spíme přes 4 hodiny, takže dopoledne jsme vzhůru potom jdeme na 2 hodiny procházku a doma pořád spinkáme a večer většinou spíme 2-2,5 hodiny, ale ráno kolem 5 hodiny už se nám moc spát nechce. No uvidíme prý do toho konce šestinedělí je to nejhorší
Není tady
Je to tak, zacatek je nejhorsi, casem to bude lepsi. Dulezity je, aby maminka spala, kdykoli mrnousek zabere, aby si odpocala..
Není tady