|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky holky, tak vám sem dávám první odkaz na fotky, šoupla jsem to na náš web ať vám nezahltim schránky na mailech, je jich docela dost. Fotilo se asi třema foťákama, takže holky postupně budou dodávat.
Jinak musim konstatovat, že tam bylo opravdu krásně a holky a děti byly naprosto úžasný!!!!
Tak se mrknětě, kdo chcete..
http://www.misulele.estranky.cz/fotoalb … abinetatka
Není tady
Pochvala. Máte moc hezký fotečky a díťátka jsou moc úžasnýýýý!!!!!
Není tady

Fakt super fotky
..Už se těšíme do Práglu 
Není tady

A tady něco od nás holky, Misha je někde na Ostravsku, tak fotky dodá asi po neděli:-) Bylo to bájo, no máte co závidět! Tak koukejte!
http://www.kozlik.estranky.cz/fotoalbum … t-na-chate

Není tady
Není tady
Jééé Alex krásný!!!
Fakt strašná škoda, že jste tak brzo jeli domů 
Není tady

Já musela dřív, protože Martin měl program na odpoledne, už ve čtvrtek kvůli mě něco odřekl. Ale stejně to počasí stálo docela za prd:-) Těším se na fotečky od Mishi!

Není tady
Holky,
teda to se vám fakt povedlo.Fotky krásný, komentáře povedený....no závidím ten výlet 
Není tady
holky,moc krásný fotky asi si to musíte vždy bezva užívat......závidím vám! Tak jen pokračujte,ať se máme na co koukat:-)
Není tady

Jo užily jsme si to bezvadně! Mimísci byli moc hodní a Jitka hostitelka úplně senzační. Těšíme se na další chataření!

Není tady

Moc krásný fotečky a závidím!!!! Super jste si to užili, co?!?! 
Moc krásný miminka (a jasně, že i maminky)?!?!?! 

Není tady

Tak co Misho a Verunko, už jste doma?? Těšíme se na fotečky!

Není tady
jsme doma - fotek je tolik, že nejdou poslat - zazipovańé by to vyšlo na 50 emailů - takže slibuju, že co nejdřive se na to vrhneme!!! Ale jsem dost mimo - plno věcí na praní - bordýlek řádnej - budu na tom poctivě makat!!!
Není tady
Pokud to je možné Fotky můžete zasílat na admin@nasedite.net neomezena velikost zazipovaneho souboru. Děkuji ( táta matouše )
Není tady
táto matouše
zkoušela jsem to, ale mě to neodešle zase seznam 
ftp už neumím a nevím jak jinak mimo přinesení CD
na stránky verunky jsem dala asi 100 fotek, tak si něco stáhni, kde je Matoušek 
Není tady
Tatko Matouska
Mám stejny problem jako Misha 
Není tady
klikněte na ftp://matous.nasedite.net/ přihlašovací jméno je admin@matous.nasedite.net heslo posilam na mail potom do složky chata zkopirujte soubor ktery mi chcete poslat. Děkuji
Upravil(a) jituš (10. 8. 2006 21:29)
Není tady

Ahoj Jituš!!! PROSÍM MĚ POŠLETE TAKY TO HESLO, JÁ MÁM FOTKY MATOUŠKA TÉŽ, POŠLU TI VŠECHNY CO MÁM:-) A VYBEREŠ SI! Já se konečně na chvíli dostala k netu, měli jsme návštěvu, včera odhopsali domů:-)) Můj mail je silvia.b@seznam.cz čekám! Moc zdravíme Matouška a taky Tebe, rádi bychom vás viděli i zde v Praze, když defakto bydlíme kousek od sebe, na Letnou to máte hop a skok:-))

Není tady
Jituš je ještě na chatě - to psal manžel 
a to připojení mě teda nefunguje
asi jsem antitalent
Není tady
Já jsem zase trotl, co neumí zazipovat soubor 

Holky běžte se mrknout na Kampu na výstavu fotografií pod širým nebem. Je to úžasný!!!
Není tady
vše jsem smazala. 
Upravil(a) jituš (14. 8. 2006 22:24)
Není tady