29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nezlobte se ,že sem "tahám" tohle, ale vy mi určitě poradíte.
Právě vybírám novou pračku a nevím jakou značku zvolit, abych byla spokojená.
Před rokem a půl jsme si pořídili pračku sangorgio, nebo jak se ten krám píše, že prý je to pod značkou zelmer. Jenže prádlo nevoní, fleky nemizí, dlouho pere a navíc se mi zdá, že mám prádlo zapraný
Holky poraďte s jakou pračkou bych mohla být spokojená a co hodně používáte za programy.Až bude malý tak chci mít prádlo krásně čistounký a voňavoučký.
Děkuji moc
Není tady
Lucko jak píšeš prádlo nevoní, fleky nemizí tak to přeci není pračkou, ale problém prášku na praní nebo aviváže. Jinak já mám pračku Indesit a pere se mě v ní dobře. Ale ještě jsem neviděla pračku, která během chvilky vypere, to by si musela pořád prát na třicet stupňů, aby to bylo za chviličku, ale to by si zase neměla vypraný pořádně prádlo.
Upravil(a) Nikiska (4. 8. 2006 20:29)
Není tady
Peru v persilu, předtím jsem měla tekutej perwol a ariel.
Myslím, že to není práškem, protože mě pračka nebere prášek, vždycky mě trochu zůstává v kastlíku, a aviváž tu nebere už od začátku. A i při praní na 40 pračka pere přes 2 hodiny ,namá žádnej rychlej program.
Nad indesitkou uvažuju
Není tady
Lucko tady jsou dva programy na 40 stupňů na bílé a to se pere 95 minut. A druhý syntetika a ta trvá 70 minut. Jo a ještě jakoby ruční praní na 40 stupňů a to trvá 60 minut.
Upravil(a) Nikiska (4. 8. 2006 20:33)
Není tady
mám taky Indesitku, má 12 programů. Pere od 30 do 135 minut a od 30° do 90°. Peru většinou na 40°- 45 - 55 min nebo na 60° - 60 - 70 min, podle toho jak mam prádlo špinavý a odolný..
Jsem s ní moc spokojená, můžeš si fakt nastavit co chceš.. Je to WISE 107X, kdyby tě to zajímalo a stála něco kolem 9000Kč tak před třičtvrtě rokem.
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:41)
Není tady
Já mám whirpool a jsem s ní moc spokojená,máme ji už 3 roky,prádlo krásně voní a má i program rychlé praní.
Není tady
My máme "Božku" a jsme s ní taky spokojeni... Někdo říká, že se má dávat prášek přímo do bubnu, prý se to líp vypere a pračka se tolik neucpává... Tak to zkus...
Není tady
Já jsem si koupila indesit a jsem naprosto spokojená. Zatím jí mám asi půl roku a bez problémů.Má spustu programů které si sama donastavíš jak potřebuješ.Ta co mám má doporučenou cenu 15000,ale viděla jsem ji i za míň. Ale záleží co od pračky očekáváš.2hodiny peru na vyvářku.Naši maj taky indesit a jsou spokojený.
Není tady
Já mám elektrolux a jsem s ní spokojená. Před rokem stála 13000. Většinou peru na 40 barevnéa bílé na 60 je krásně bílé, takže ani nevyvářím. Prášek bere všechen, nic nezůstává. Zkus jak holky radí dávat prášek do bubnu a na aviváž si pračku stopni.
Jinak skrny ti nevypere ani sebelepší prášek, nejlepší je namočit ve studené vodě a předeprat. (čerstvě špinavý)
Není tady
Ja mam AEG. Ale myslim, ze v dnesni dobe jsou ty pracky uz jsou tak dobre, ze by pradlo po vyprani melo byt ciste a vonave. Je dobre mit pracku s displejem, to pak vidis, jak dlouho ti ten program bude prat. Sice to stoje o neco navic, ale mi ta funkce pomaha.. Ja jsem pracovala v intern. obchode s elektro, tak mam vic zkusenosti.. Mezi nejspolehlivejsi znacky patri AEG,ELEKTROLUX, BOSCH, SIEMENS...Kdybys chtela poradit levny obchod, tak napis.
Není tady
Hali, to by bylo fajn,ještě pořád nemám úplně vybraný. Kdyžtak mi můžeš písnout soukromou zprávičku nebo maila lucie.prokop@sezanm.cz
Není tady
Ahoj Lucinko. My máme pračku Elektrolux-teď nevím buď EWT 1015 nebo 1016. Už tam máme i program na džíny. Pere to od 30 minut (to je ruční praní) do asi 160 minut. Je tam zrychlený program, který trvá asi 50-60 minut na 60 stupnů-ten používám uplně nejvíc. Když vyvářím tak to trvá nejdýl, ale já vyvářím jen kapesníky a ty jsou málokdy. Mamka ji má asi 3 roky a je moc spokojená, tak jsme si ji koupili taky. Já v ní peru od prosince a zatím žádný problém. Má to digitální displej, takže vím přesně, jak dlouho to bude prát-to se mě na tom líbí snad nejvíc. Je pravda, že stála taky asi kolem 13-14 tis. Jsou i levnější pračky. Ať dobře vybereš Lucinko.
Upravil(a) hanina (9. 8. 2006 10:07)
Není tady
mam asi tu samou co hanina je myslim dobra. Whirlpool mi v prodejnach moc nedoporucovali, kdyz kouknes na nejaky parametry, ma velkou spotrebu vody i elektriny.
Není tady
My máme Whirpool šestý smysl a jsem s ní moc spokojená. Když jsme ji před cca 5-6 lety kupovali tak stála 20 tis., dnes stojí polovinu (ten náš typ, dnes už jsou za tu cenu mnohem lepší). Je tam program rychlého praní - na 30 stupňů pere 30 min, na 40 st. 36 min., na 50 st. nevím a na 60 st. cca 50 min. Je tam možnost odloženého startu - jako že si pračku naplníš, ale začne ti prát třeba až za 12 hodin. Funkce máchání navíc, praní jemného prádla atd. Jsem s ní moc spokojená a v podstatě používám ze 70 % jen program rychlého praní. Spotřeby má taky nízké - energetická třída A a spotřeba vody 44 l. Jo a má funkci (to už asi dnes má většina praček) přímého sprchování a vyvažování prádla. Takže, když tam dáš méně prádla, tak ti to vezme jen vodu na to množství prádla co je v pračce a nic navíc (třeba jen na 2 kg místo na 5 kg).
Není tady
Lucko, já mám zanussi už hodně let, naprostá spokojenost. Zkus ale použít tekutý prášek přímo do praní, při nižších teplotách mi to přijde lepší...
Není tady