29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak nam budou 3 mesice a meli by sme byt na brisku jako doma, no a my misto toho na brisku zurime. Nas Danielek, ve chvili, kdy ho polozim na brisko, chvilu drzi zvednutou hlavicku, 2-3 minuty a pak si lehne a cuca rucicku, v tom horsim pripade zuri a to skoro hned... Mate nekdo podobnou zkusenost, nebo sme takovy exoti? Vsichni se chlubi jak si jejich deti snad uz ve dvou mesicich na brisku hraji, a u nas tohle asi hned tak nehrozi...
Uz sem zkousela vsechny hracky, kocku, ale ani oblibenej tatkuv oblicej ho v leze na brisku nezajima. Na brisku se mu libi jenom pokud ho nosime a on se muze rozhlizet. Vim ze na brisku je potreba trenovat, ale obcas je to docela sila... Doufam, ze ho to co nejdriv prejde...
Není tady
Ahoj,tak nas kluk byl uplne stejny a presto ze jsme snim kvuli necemu jinemu cvicila vojtovu metodu a uz tenkrat rikala sestra na rehabilitacich ze nekterym detem to proste nic nerika a je to pro ne neprijemne a ze to vubec nevadi. Ted nase holka nezapre brachu a je to same,jakmile je na brichu je z toho nestastna a ty 2,3 min u vas jsou dobre mi mame rekord asi tak pul minuty a nejde ji to a vzteka se u toho a tak ji tim ani moc netrapim,tak 2x denne ji nato brisko dam necham ji chvilku u toho i vztekat,ale nemysim si stejne jak kluk ze ba v tom nasla zalibeni.Kluka to preslo v moment kdy se zacal otacet,valet sudy a pak zjistil ze je to i zabava..To prejde.
Není tady
Evco neboj, Daneček neni exot My to měli úplně stejně jak píše Renča...
Není tady
Jo jo, tak my se taky přidáváme. Jeník si pořád cucá ruku a hlavu nechce zvedat. Dr. nás poslala na rehabilitaci, aby mu posílily svaly. Sestra na reh. mi řekla, že jak začně plakat, tak ho máme dát zpátky na zádíčka. Taky nám poradila cvik na posílení břišních svalů, aby se zlepšilo i to zvedání hlavičky. Souvisí to spolu. Ten cvik provádíme 2-3 denně. Ona ti dětská dr. jistě při 3. měsíční prohlídce řekne co a jak a třeba vás taky pošle na rhb. Jsem ráda, že tam chodíme, alespoň se naučím, jak s malým cvičit. A dcera byla to samý, vždycky mi v poradně řekli, co má dělat a že to nedělá a ona to pak ten den nebo během pár dnů poté začala dělat. A s ní jsem na rhb. nechodila, měli jsme tenkrát jinou dr. Tak neboj, ony se jim ty svaly posílí i bez rhb. To jen my maminky máme pořád strach, aby bylo všechno tak jak má být. Ale každý prďolka si ten svůj rytmus vývoje určuje sám - bez ohledu na nás a lékaře
Není tady
Tak náš mladej pasení koníčku miloval, ale strašně se mu líbilo i houpání na balónu v leže na bříšku. To cenil dásně a krásně se uvolnil. Třeba by tohle prcek bral a zvykl si tak ležet na pupíku.
Upravil(a) Eri (4. 8. 2006 22:51)
Není tady
Tak to su rada, ze nejsme sami:-) Holt kazdy dite je jiny a my maminky by sme to asi mely vic respektovat a porad nesrovnanat:)
Není tady
Nelče se taky na bříšku nelíbí a teď, když vidí před sebou hračku a nemůže se k ní dostat, tak se vzteká dvojnásob...
Není tady
Tak Mišule se na bříšku moooc líbí, viz fotky, ale moje kamarádka má od 11dní mladšího syna a mu se taky na bříšku nelíbí, takže si myslím, že to záleží na dítěti.... některým to nevadí, jiným jo.... hlavní je, že tu hlavičku udrží když je držíte v náručí....
Není tady
Evčo, my jsme sice ještě malinkatý, ale na bříško také moc nechodíme, neb se nám to nelíbí a Dr mě řekl, že citlivý děti nemají rádi vzpřímenou polohu, -to jako asi něco jako na to odříhnutí, a polohu na břiše, takže ho teď moc na břicho dávat nemáme. Tak doufám, že se mu to pak bude líbit. Koükám, že ty Danýsci jsou opravdu takový malinkatý trapiči, co?!?!
Není tady
Náš rarášek neměl naštěstí problém s ležením na bříšku, hlavinku držel pevně docela brzy. Ale nám zase nejde něco jiného:-)
Není tady
ahojky,u nás je to samý...Natálka polohu na bříšku nesnáší...jakmile ji dám na bříško,začne kopat nohama a snaží se přetočit na záda a protože jí to samozřejmě nejde,hned začne řvát a vztekat se....hlavičku taky udrží jen chvilku...
Není tady
Dnes kontrola ve třech měsících - a poloha na bříšku prý nic moc. Honzík se stáčí pořád na stranu, tak musíme začít chodit na Vojtovku. Máte s tím někdo zkušenosti? Zatím o tom nevím nic. Jak se cvičí a jak dlouho? neměli bychom na tom být asi nijak zvlášť špatně...
Není tady