|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To Salek: Díky moc. Budu ráda, když už ti moji prďolové budou v pořádku. Je to hrozné dívat se,jak je jim zle a ty jim moc nemůžeš pomoct. Já sem moc nepíšu, většinou už to, co bych chtěla napsat (mou radu nebo zkušenost) už stihne napsat někdo jiný. Ale je pravda, že mi Babinet taky moc pomáhá. Nemusím sem psát, ale najdu zde spoustu odpovědí, když potřebuji. Je to moc fajn. Manža je taky rád, že mám nějaké odreagování, když už jsem pořád sama s dětmi. Takže mám babinet občas pomalu jako "drogu". A určitě ráda dorazím na pokec a "utopit" děti k Eri do bazénu. Bude sranda se poznat. Musela jsem se smát, když mi Eri psala, jak na tebe vybafla "čau Míšo". Ta anonimyta má něco do sebe
. Tak se měj pěkně a hezký víkend.
Není tady
Čauky, dnes byla Verča celé odpo neklidná. Mamči na Letn´átkách to dnes říkaly o svých mimískách také, asi to dělá to počasí 
Já tu jsem také ráda,za každou radu tady a za pěkná slova od maminek,někdy to sedne..
To říkáme také DROGA...jak tu některá chvilku nejsme už se po sobě sháníme a když jsme někde pryč,tak je to ještě horší,když nevíš co se tu děje... 
Tak jdu ještě chvilku na mimibazar a asi do pelechu
, zatím se mějte všichni moc fajn pa Renča
Upravil(a) salek (3. 11. 2006 21:44)
Není tady

Ahooooj!
Máme internet!!!! KONEČNĚ!!!!!
Všem strašně, strašně a ještě jednou strašně moc děkuju!
Za podporu, za držení palců, za gratulece............ prostě, že jste byli se mnou.
Hrozně mi to pomáhalo, doufám, že i já budu jednou schopná pomoci Vám. Ale pro změnu, zas doufám, že to žádná z vás nebude potřebovat. Ale kdyby náhodou, jsem tady.
Marianka je nádherná, krásně papá ( evidentně po mamince ), krásně spinká ( to zas po tatínkovi ) a sem tam si zakřičí kvůli prdíkům. Musím ale říct, že mi od měsíce spinká od 11 do 6 - 7 ráno, takže nejsem nijak unavená matka 
Celou dobu v porodnici jsem si říkala, co všechno Vám musím napsat, a teď jsem tak dojatá, že nevím, co dál.
Vážně moc děkuju, Šálečku, Tvoje návštěva byla nádherná, ale tak mě to překvapilo, že jsem musela vypadat jako totální blbec. Doufám, že jsem nebyla až tak tupá, že jsem něco nevyvedla
Ještě jednou díky, jsi skvělá.
No a Míšo, Vy jste naše lásky, všichni. Pokusím se Ti upéct vánočku a pak bychom Vám ji hodili cestou do Prahy. Peču je už několik let, ale tady mám jinej sporák, tak jsem na ně sama zvědavá. No, v nejhorším Ti jí koupím 
Holky, ani Vás všechny nedokážu vyjmenovat, všem Vám přeju hodně štěstí, zdraví a radosti ( jak říká manžel, ostatní si koupíme
). Mějte se nádherně, užijte si Vánoce, prostě mějte se fajn. A dávejte na sebe pozor!
Upravil(a) Eri (18. 12. 2006 11:54)
Není tady
JEJDA ERI
ahojky, už jsem si říkala,kdy vám zprovozní internet,aby jsi byla funkční jako my tady mamči a ostatní holky.. 
Tak to jsem ráda,že se máte s Mariankou dobře. Co bříško,ještě ji stále zlobí, nebo je to lepší?? A co vy tam v té vaší ,,kotlině"
,máš tam co dělat ?? Venku je už zima na vysedávání na lavičce a chytání bronzu vid´?? No vybraly jsme si to mateřství ve špatnou dobu. Ale v létě už budeme sedět na písku a skákat do bazenu 
No , 
my už jsme se daly na kašičky a zeleninku. Moc to malé chutná,až se někdy bojím,jestli se nenacpává moc 
Ted´občas pobrekává,když má jít spinkat,ale myslím si, že to budou zoubky. Stále něco cpe do pusy a hrozně slintá, musí mít pod bradou uvázaný kapesník
Už jsi se dívala na naše stránečky ??
Jestli se tu už neuvidíme, tak přeji tobě, Mariánce a celé tvé rodině
klid a radost na vánoce, mnoho štěstí v novém roce a at´se ti splní veškerá tvá přání
Renča a Verunka
Není tady

Ahojky zlatíčko,
no díky Bohu za internet. My to zkoušeli přes telecom, tedy O2.
Od srpna nám slibovali, že se tu někdo staví. Minulý týden už Robertovi ruply nervy a začal řvát do telefonu, co se děje, že už čekáme trochu dlouho, na to že mělo být vše hotovo do 5-ti dnů.
Dozvěděl se, že to tam nějaká káča omylem zrušila. Tak jsme se na to vybodli, zažádali si u místní firmy a dnes nám to zapojili. Hurá, hurá, hurá!!!!!
Je fakt, že na trenky počasí už není
Musím ale říct, že se nenudím. Marianka je zlatíčko, Míra taky, ale dohromady už je to trochu znát. Není to ale nijak hrozné, unavená rozhodně nejsem z nich, spíš z vánoc. Včera jsem do čtyř do rána zdobila cukroví, teď mi kyne těsto na vánočky.
Zoubky jsou prevíti, bolí, když rostou a pak už pořád. U malého mi ale moc pomáhal baby dent, bylo to super. Sama ho používám, když se mi udělá aft, zabírá okamžitě a miminko stihne v klidu usnout, než přestane učinkovat a pak už spí natolik tvrdě, že ho bolest nevzbudí. Ale to zabíralo u Míry, u Verunky to může být jinak, vždyť to znáš.
Stránečky máte krásné, všem holkám to tam moc sluší.
I Vám všem přejeme krásné Vánoce, hodně zdraví, štěstí, lásky a porozumění, splnění všech přání.
Bohužel jsem nešika, takže moje přání bude bez obrázků. Dokonce ani nedokážu přidat fotky malé, ale ráda Ti je pošlu na mail, když budeš chtít.
Měj se moc krásně a ještě jednou díky za nádherné překvapení. pa Erika.
Není tady