29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, co to může být. Máte někdo zkušenost? Mám nového partnera a kdykoliv se milujeme, druhý den (nebo ještě při pohl.styku) mě hrozně páli pochva a okolo ní. Co to může být? Podotkla bych, že přítel je zcela zdráv (to vím zcela jistě) a já , přesto, že mám více zkušeností, tak zase musím podotknout, že s jinými muži to tak nemám.
Zkuste poradit aniž byste mne posílali na gyndu. Díky.
Není tady
Zdá se mi, že tvému tělu nesedí jeho sperma. Možná se to časem spraví, a možná taky ne...
Tak to jsem si myslela taky. Jsem ráda, že mi to někdo potvrdil. Může to být i tím,že bere nějaké léky na akné a doktorka mi zakázala ted rok mít děti. Může to mít spojitost?
Není tady
Jeho léky, případně i strava, to všechno má na sperma vliv... Když jsem se poprvé milovala bez prezervativu, měla jsem v pochvě pocit, jako bych si lokla šampaňského Časem jsem si na partnera prostě zvykla. Momentálně zase používáme prezervativ, protože jsem už nechtěla brát prášky, a neberu to jako nějaké omezení.
Na nepříjemné pocity v pochvě mi výborně zabírá Tantum Rosa. Jsou to takové sáčky, jeden vyjde cca na 25 Kč, ze kterých si uděláš roztok a speciálním plastovým aplikátorem (ten stojí asi stovku a já mu říkám funítko, je to hrozně komická věc) se vypláchneš. Myslím, že tady na to víc holek pělo chválu, prý to i po porodu pomáhá rychlejšímu hojení, zkrátka zázrak.
Upravil(a) Judita (4. 8. 2006 13:20)
Judita - jo, irigátor, naše fabrika to pro jednu farmaceutickou firmu vyrábí, zkoušely jsme to s kolegyní - u umyvadla do vzduchu!!! - a smály jsme se jak puberťačky.
Mako: já si taky myslím, že ti přítel nesedí. Moje ségra má se svým klukem taky problém. Furt záněty, furt se musí léčit, jenže jí vadí i prezervativ, takže to asi budou řešit "louží jinde". Já jsem ségře doporučila vyměnit přítele za přítelkyni, že ta jako nemá bimbulu, a ona, že prej jsem blbá
Není tady
Hmmm, tak to ho budu taky muset vyměnit. A ženskou bych brala. ) Co ty na to? he he he
Není tady
S těmi výplachy opatrně. Obecně nedoporučují lékaři výplachy pochvy, narušuje to tam přirozené prostředí. Zvláště při delším používání. lepší snad je uchýlit se k jogurtu.
jinak bych doporučila gyndu a ne žádnou samoléčbu. Můžeš mít kvasinky, partner ani nic nezpozoruje. Je lepší to zaléčit pod vedením odborníka, aby se to nevracelo. To pálení je naprosto typické. Ale může to být i něco jiného, to je jasný.
Není tady
Nety napsal(a):
S těmi výplachy opatrně. Obecně nedoporučují lékaři výplachy pochvy, narušuje to tam přirozené prostředí. Zvláště při delším používání. lepší snad je uchýlit se k jogurtu.
jinak bych doporučila gyndu a ne žádnou samoléčbu. Můžeš mít kvasinky, partner ani nic nezpozoruje. Je lepší to zaléčit pod vedením odborníka, aby se to nevracelo. To pálení je naprosto typické. Ale může to být i něco jiného, to je jasný.
Ale vždyt tohle jsou výplachy speciálním roztokem k tomu určeným, tak to by asi nemělo vadit, ne?A jak myslíš ,že je nejlepší aplikovat si jogurt?Na tampon?
Není tady
Chtěla bych také poradit. Když mám sex, tak bezprostředně po něm mi nic není. Ale jakmile se dojdu vyčůrat, tak to příšerně pálí... pak se dojdu logicky umýt (použiji mýdlo) a pálení je ještě horší. Nechápu, co to je.. doktorka má dovolenou...
Není tady
Myslím, že se to nespraví. Jsme s přítelkyní čtyři roky a pořád jí to pálí. Takže zásadně se "nedělám" do ní a hned po sexu se i tak jdeme umýt.
Není tady
A jaké léky bere přítel na pleť, že nedoporučují dítě?
Sestra ADFky má určitě nějakou infekce, pokud se nebudou léčit oba partneři, dochází k ping-pongovému efektu a budou stále oba nemocni ! Infekce se šíří pak do celého těla....a můžou být i neplodni.
Mě se to pálení nějak nezdá....to není normální, něco je hodně agresivní, nebo něco příliš citlivé...já bych sebe i partnera nechala určitě vyšetřit!
Není tady
Smoke napsal(a):
Myslím, že se to nespraví. Jsme s přítelkyní čtyři roky a pořád jí to pálí. Takže zásadně se "nedělám" do ní a hned po sexu se i tak jdeme umýt.
Smoke, používáte kondom? Pálí ji to i po použití kondomu? 4 roky mi přijdou strašně dlouhé, určitě bych to řešila co nejdříve!
Není tady
To zakousi vice devcat. Nevim presne proc se to deje. Mam tip na jemny krem Deumavan. Bez receptu.
Není tady