18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ako to rieite? ten ná prcek sa stále motá okolo káblov čo sú pri stene, od tv a podobne. take to máme stále vypnuté, nekukáme tv, nepočúvame rádio, nič. čo mám urobi, aby sme boli spokojní a psík v bezpečí?
Není tady
Já mám těstí, e moje fenka tohle nedělá, byla zvyklá od chovatelky...Nejlepí by asi bylo, kdybyste vechny kabely dali do lit (na podlaze), tak by byly v bezpečí. A nebo kabely vedli vrchem, tak kam pejsek nemůe, ale to by bylo sloitějí...
Není tady
za lity sa nám to vetko nezestí
Není tady
To ti asi bude muset poradit nějakej elektrikář, nebo aspoň někdo kdo tomu fakt rozumí.
Není tady
tožko z vás tu má zvieratká a nikto nemal tento problém?: budem do konca ivota bez tv, rádia, lampy atď?
Není tady
Tyhle problémy má kadý a ty jim musí jen předcházet, opravdu není jiná monost ne kabely skrýt, ale má výhodu, psi jsou celkem učenliví.
Není tady
Počkej a bude mít doma stromeček a na něm čokoládový bonbony...
Není tady
Jav jsem to udelala tak , e jsem koupila takový sprej myslím e nějaký pálivý pro psi a postříkala jsem tím kabely a ve co kousal a jen k tomu hafan čuchne hned ho to u přestane zajímat.
Není tady
cilka napsal(a):
Počkej a bude mít doma stromeček a na něm čokoládový bonbony...
Nebo perníčky, na ty byl tetinej Bojar expert. Stromeček leel u 25 - tého, vechny perníčky v háji a čok. figurky ukousaný hlavičky, jak ochutnával...... Měla jsem pocit, e teta tu svojí lásku zabije
Není tady
Gabca napsal(a):
Jav jsem to udelala tak , e jsem koupila takový sprej myslím e nějaký pálivý pro psi a postříkala jsem tím kabely a ve co kousal a jen k tomu hafan čuchne hned ho to u přestane zajímat.
ako sa to volá? ja som ich v sobotu pozlepovala do klbka, keď k nim ide, poviem fuja ide preč, tak snáď ho to prestane bavi.
Není tady
Ná pejsek ( jorkír ) nám hodně kabelů rozkousal-od dvd, od věe, od počítače a není řeení, e se to vytáhne ze zásuvky, kdy nebudete doma, stejně je rozkoue, akorát se mu nic nestane, kdy to nebude pod proudem, ale stejně si nějak můe ublíit,kdy to bude kousat.
My jsme udělali to, e jsme kabely na které chodil olepili oboustrannou lepící páskou a posypali pepřem. Máme to tak u víc jak pů roku a od té doby se drátů nedotkl
Není tady
Moninka napsal(a):
Ná pejsek ( jorkír ) nám hodně kabelů rozkousal-od dvd, od věe, od počítače a není řeení, e se to vytáhne ze zásuvky, kdy nebudete doma, stejně je rozkoue, akorát se mu nic nestane, kdy to nebude pod proudem, ale stejně si nějak můe ublíit,kdy to bude kousat.
My jsme udělali to, e jsme kabely na které chodil olepili oboustrannou lepící páskou a posypali pepřem. Máme to tak u víc jak pů roku a od té doby se drátů nedotkl
toto je super. chcela som to aj ja niečim posypa, ale nevedela som ako. keď mu poviem fuj, hneď ide od nich preč, ale nemusím si to vdy vimnú. toto je fajn.
Není tady
My kdy jsme byli doma, tak taky nikdy ke kabelům neel, ale kdy byl sám tak jo :-(
Ale teď u nechodí vůbec funguje to zaručeně
Není tady
nase Pollynka prekousavala kabely od telefonu(nastesti!!!! )
bylo to chvili po tom co jsem si ji vzala z utulku,a prekousavala je vzdy kdyz nikdo nebyl doma...ale je pravda ze jine kabely nebyly tak pristupne,nevim,...co si u nas doma zvykla tak prestala..a co se i zvykla ze byva sama doma...
nevim to byl nas pripad...tak doufam ze ten vas hafik brzy prestane:)
Není tady
Já mám tento problém můj německý ovčák nám ty kabely u, ale totálně překousal. Take není co schovávat a ajak to budeme řeit po opravě to váně nevím.
no nevim..tak je schovat,opeprit,az pristihnes pri cinu potrestat
zeptej se ve zverimexu..treba maji nejake pripravky,jako vodicku a ta co potres a pes se toho vice netkne
Není tady
nudím sa v práci(respektíve nechce sa mi robi to č mám) tak si to tu čítam... a usmievam sa nad tým, čo povedala cilka, nech sa teím na to, keď budem ma stromček... ....kým sme boli doma si ho ani nevimol,ale keď sme li do práce tak pokiaž dočiahol, odstránil uple vetko to bol stromček ako z časopisu
no a tie káble nakoniec rozhrýzol uplne kompletne, asi týdeň sme boli bez akejkožvek elektriny v izbe, naastie sme vzdy vypli halvný vypínač. teraz keď je sám doma, má zákaz do ziby a je to v pohode. má novú lásku, papuče.
Není tady