Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 7. 8. 2006 12:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak se vypořádat s nevěrou

Tak tedy nevím ??? V Tv o něm byl nějaký pořad a tam se to probíralo - asi bulvár tedy ? Rozhodně nežiju romantický a naivní život lvice, já netvrdím, že se mi nelíbí co píše, protože to ani nevím. Určitě je to zkušený muž i psycholog... to nikomu nevyvracím....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#77 7. 8. 2006 12:12

faf
♥♥♥♥♥♥-

No, ja som si prave pokusila predstavit seba na mieste Adi a jedine, co mi z toho vyslo, bol vracaci reflex....

Keby sa toto stalo vo vztahu mne, asi by som vracala a vracala az do zblbnutia. A vziat este niekedy do pusy penis chlapa, ktory bol mozno pred par hodinami v inej p....i to by som asi nedokazala....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#78 7. 8. 2006 12:13

lvice
Host

Fe, můj příspěvek nebyl určen přímo Tobě ale všeobecně do éteru. Pouze jsem reagovala na příspěvky stylu co ten 9x rozvedený chlap může psát. Zrovna on.....
Takových fám všude pobíhá...... Poté, co jsem si prožila roli zhrzené milenky hmm  jsem pročetla všechny Plzákovy knihy, některé opakověně, k tomu i knížky p. Šmolky o manželství a pak také mnoho příspěvků tady na tomto fóru mě pouze utvrdilo v tom, jak pravdivá jsou jeho slova, nic víc, nic míň.

#79 7. 8. 2006 12:20

lvice
Host

Faf, to jsou ty prvotní emoce. Problém je v tom, že jakýmsi manželským slibem vmyšleným církví si lidé slibují horoucí věrnost v dobrém i zlém až do skonání světa. Amen.
Já osobně jsem byla velký citový závislák na partnerech a bojovala jsem s tím hodně dlouho. Dnes, když jsem dosáhla částečné rovnováhy, kdybych se ocitla v Adino roli, bych si s klidem prožila všechny emoce, porvala se s tím a pokračovala bych dál. Nakonec jsi si tak jistá sama sebou, že nepotkáš někdy někoho a neskončíš v jeho náruči? A že mu ho kouřila jiná? No bóže..... S kým zůstane a komu říká, že ji miluje? S milenkou? ..........

#80 7. 8. 2006 12:34

faf
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Faf, to jsou ty prvotní emoce. Problém je v tom, že jakýmsi manželským slibem vmyšleným církví si lidé slibují horoucí věrnost v dobrém i zlém až do skonání světa. Amen.
Já osobně jsem byla velký citový závislák na partnerech a bojovala jsem s tím hodně dlouho. Dnes, když jsem dosáhla částečné rovnováhy, kdybych se ocitla v Adino roli, bych si s klidem prožila všechny emoce, porvala se s tím a pokračovala bych dál. Nakonec jsi si tak jistá sama sebou, že nepotkáš někdy někoho a neskončíš v jeho náruči? A že mu ho kouřila jiná? No bóže..... S kým zůstane a komu říká, že ji miluje? S milenkou? ..........

Toto bude aj o mojom egu, no..... Akosi by som nezniesla, ze potreboval nieco robit s nejakou inou, neviem. A este ta veta zo zaciatku Adinych prispevkov, ze ju zacal ucit, ako mu to ma inak robit oralne, no brrr... Nemohla by som nikdy uz asi prestat mysliet na to, ze takto sa dotykal inej a tvaril sa, ze okrem mna neexistuje ziadna, fakt neviem. Kazdopadne obdivujem vsetky, ktore su v takom pripade ako je Adin schopne fungovat v takom vztahu dalej a dalej aj verit. lebo skutocne je to ine, ako ked chlap odide za milenkou.

Na druhej strane, ani vo sne by som necakala, ze chlap, ktory predo mnou nemal inu babu, mi bude do smrti verny, to podla mna nejde. Uz u zeny je takato situacia v dnesnej dobe vynimocna a u chlapa, no tie jeho pudy + zvedavost... Nie je to jednoducho realne, cest vynimkam.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#81 7. 8. 2006 12:35

faf
♥♥♥♥♥♥-

Hm, Lvice a urcite by som potom uz v takom vztahu nebrala ani svoju vernost velmi vazne. neodoprela by som si uz potom ineho chlapa, ak by som po nom zatuzila.... Bola by to do istej miery akasi volnost, mozno nie zle.....:-)

Tiez som verna len preto, ze sa ovladam rozumove, najma v dlho trvajucom vztahu.....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#82 7. 8. 2006 12:41

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Faf - proč by mi nemohl přítel říct, že se mu líbí nebo že chce zkusit to čí ono ? (odseparuj z toho tu nevětu !!! To je hnus) ale on na to díky ní přišel. Asi, když měl od 15 jen jednu partnerku bohužel nevěděl, že to je příjemné i jinak. Já vím - já ho tím neomlouvám, to vůbec né..... jen mi ho je v podstatě líto. Dle mě u něj vážně šlo jen o sex a touhu po poznání něčeho - někoho jiného......

Je to složitější než to je :-(

Není tady

#83 7. 8. 2006 12:49

faf
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Faf - proč by mi nemohl přítel říct, že se mu líbí nebo že chce zkusit to čí ono ? (odseparuj z toho tu nevětu !!! To je hnus) ale on na to díky ní přišel. Asi, když měl od 15 jen jednu partnerku bohužel nevěděl, že to je příjemné i jinak. Já vím - já ho tím neomlouvám, to vůbec né..... jen mi ho je v podstatě líto. Dle mě u něj vážně šlo jen o sex a touhu po poznání něčeho - někoho jiného......

Je to složitější než to je :-(

Nieee, ved to je v pohode, ja tiez cakam, ze mi chlap povie, ako mu to robi dobre, ci uz tak, alebo onak...:-)))) Rada sa ucim dalej, aj ked myslim, ze ziaden zaciatocnik uz nie som. rodna 

No a plne s tebou suhlasim, podla mna je chudacik, co ma v sebe obrovsky rozpor, ako vravim, ani ja som neuniesla myslienku, ze jedneho jedineho sexualneho partnera na cely zivot. Chlap sa ma podla mna pred manzlestvom ( teda pred vaznym vztahom ) poriadne vyblbnut, lebo ak nie, chyti ho to neskor, tak to vacsinou bohuzial byva....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#84 7. 8. 2006 12:52

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, jo ... jenže má zkušenost je bohužel taková, že ani ten "vyřáděný" partner není záruka věrnosti - spíš naopak :-(
Můj měl 28, když jsme spolu začali a za sebou toho měl dost, včetně delšího vztahu (cca 3 roky) - měla jsem za to, že už se uklidnil, ale.... chyba lávky :-(

Takže - záruka není asi nikdy... ale není dobré asi ani jedno - ať moc nebo málo a také záleží na té osobnosti toho chlapa samotného !... :-)

Není tady

#85 7. 8. 2006 12:55

lvice
Host

Víš Faf,

on přece vůbec nemusel potřebovat to dělat s jinou. Měl všeho dost, i sexu, je to prostě jak píše Fe, není lepší je jiná. Navíc on zažil jen jednu jedinou partnerku, proto se doporučuje vystřídat několik partnerů, než zakotvíš. A že jí to učí dělat jinak? Podívej se, já jsem orgasmus zažívala pouze s jediným partnerem a že už jsem jich v posteli pár měla. Každý si myslí, že těch pár naučených pohybů nás musí dovést k orgasmu a ono ne. Prostě je to tak, že zřejmě ona dotyčná vychytala fígle, kterému mu dělají sakra dobře a přestože měl s Adou hezký sex, tak to s ní prostě nezažil. Brala bych to spíše ne jako urážku, ale jako výzvu. Výzvu k tomu, jak lépe uspokojit partnera. Proč brrrr? Pokud bys zažila něco lepšího v sexu, nechtěla bys toho dosáhnout se svým stávajícím partnerem, kterého miluješ? Já tedy ano. Faf, kolem nás existují mraky potencionálních milenců, partnerů, nejsme jediní na tomto světě. Jen ty a já a vakuum.
Možná byl v jejich vztahu sterotyp? O víkendu jsem si půjčila VHS s tantrickým sexem, docela mě to zaujalo.

Víš Faf, brát věrnost vážně...... Já přece nikoho nenavádím k nevěře, ani neříkám, jen buďte nevěrní, užijte si to, je to normálka. Já pouze říkám, že nevěra existuje a je stará stejně jako manželství.
Faf a ruku na srdce, dokážeš si sex jen tak naplno užít aniž bys na onoho jedince nemyslela? Co dělá, jak se má a netoužila po dalším setkání? No a pak do toho zamotáme city a už se to veze....... Chceme být s našim vyvoleným více a více až chceme být jeho jedinou. Takhle muži nefungují. Jsou schopni si užívat vztah manžel - manželka-milenka. Dlouhá léta. Ale ne všichni jsou stejní.... Je to stejné jako s ženami. Některé jsou pěkné mrchy.....

#86 7. 8. 2006 12:58

lvice
Host

Jo, Fe, záruka je jediná, že NEMÁŠ JISTÉHO NIKDY NIC! Jedině smrt.

#87 7. 8. 2006 13:19

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

No, vidíš Ado, půjde to. Čas všechny rány zahojí big_smile Hodně štěstí

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#88 7. 8. 2006 13:20

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Áda 1: Uklidni se, děvče. Řekla bych, že vážně miluje tebe. No a ta slečna? Říkáš, že to je půl roku...od listopadu ví, že je neplodný...není tohle citelná rána pro chlapa? Nemůže mít děti, to je chlap? Nehoní se mu tohle hlavou, nekleslo mu náhodou sebevědomí a nepotřeboval si ho dodat někde jinde (s jinou)? Holka, neřeš to. Věř si, že jsi jednička. Proto mu máš věřit, že s ní být nechce, že chce tebe. Věř sobě. Tuhe epizodu přejdi jako letní bouřku, i tak může to léto být krásné. Ale nemůžeš pořád myslet na hromy a blesky. hjarta

Není tady

#89 7. 8. 2006 13:42

Áda1
♥♥♥♥---

EVA36

jak už jsem tady jednou psala ani jednou jedinkrát jsem mu nevyčetla, že je neplodný, ani jedinou zmínkou ani jedným slovíčkem jsem neurazila jeho ješitnost, mluvili jsme spolu o tom co podnikneme, že si dáme do konce tohoto roku čas, ani jedno slovíčko nepadne a pak to budeme řešit umělým.
Jo doktor nám v té ordinaci řekl, že kdyby spal s celým Brnem, nenajde se jediná, která by otěhotněla, možná ten doktor ho nasral co já vím
Citelná rána pro chlapa a co mám říkat já????? Pro mě je to taky rána, taky bych mohla jít někam kde zaručeně dítě bude, ale já to neudělala a jsem stále s ním, ani slovo nepadlo

vždy se mi sex s ním líbil, vždy měl orgasmus, snažila jsem se poslouchat co říká a to dělat, koukali jsme spolu na po*n, kupovali si spolu erotické časáky, máme vibrátor, já teda pokaždé nebyla, ale to se u holek stává........tak co chtít ještě víc

já za to nemůžu že zkrátka se nevybouřil, nechtěl chtěl být se mnou, ale kdo ví možná to nebyla první milenka, jenom ty ostatní ho toliko nezaujali jako tato a začal se měnit

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#90 7. 8. 2006 13:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nejde o to, že jsi mu to ty nevyčítala atd, jde o to co cítí on uvnitř sebe ! Ty nejsi tou příčinou .... nevím, proč mu to ten doktor řekl, ale mě v 15 také doktor řekl, že to do 20 nebudu a ejhle straším tu už 25 let a jsem, zdá se, v kondici :-)

Ádo, takto neuvažuj - stalo se, co se mělo stát ! Teď musíte prostě zabojovat a přes tu vlnu se přenést - přeci se ten váš vztah jen tak nepotopí :-)

Chlapi neradi přiznávají, že je něco trápí. Tohle byl asi jeho (hloupý) způsob jak to řešit ?? Co já vím.

Upravil(a) Feuria (7. 8. 2006 14:00)

Není tady

#91 7. 8. 2006 13:58

lvice
Host

Ádo,

mám kamaráda, který je také neplodný. I když s jinou partnerkou by to možná šlo. On přesto zůstává s manželkou, přesto že s ní nespí, mají problémy, ale je zakotvená hluboko v jeho srdíčku a má ji rád.
Ten problém vůbec není v Tobě, ale v něm, zřejmě si potřeboval dokazovat svou mužnost a hledal své ztracené sebevědomí, které ztratil svou neplodností. Pro muže je to největší rána, a můžeš mu milionkrát říkat, že TOBĚ TO NEVADÍ. JEMU TOTIŽ ANO. A to je ten hlavní problém. Ty jsi bohužel v této kauze divákem, který dostal bolestivou ránu. Hercem na této scéně je on. Zvyšuje si své sebevědomí u jiné a líže si své rány. Před Tebou nemůže, má pocit, že jako muž zklamal. Věř tomu, že tě miluje. Láska a sex nemusí jít vždy ruku v ruce.

#92 7. 8. 2006 14:13

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Áda1: Já taky netvrdím, žes mu něco vyčetla..i ty jsi sama přišla na to, že to mohl být ten doktor, co ho vlastně ponížil...(mimochodem nechápu, co to je za cynika...takhle se stavět k pacientovi)....To víš, že rána to je i pro tebe, jenže tvoje plodnost ohrožena není...a žena si stejně nakonec řekne, že nic a dítě adoptuje a hotovo. Má vystaráno a má komu tu mateřskou lásku dávat...jenže chlapi...asi to mají v té hlavě jinak. Můj přítel je třeba moc fajn, adopci chápe, ale sám říká, že on by radši byl bezdětný než adoptovat...pak se v nich vyznej.
Prostě já bych to nepitvala, vždyť říká, že mu jde o tebe, tebe má rád, s tebou chce být....život není jen o tom třít kůžičku o kůžičku, jak říkala režisérka Chytilová. A vztekat se, že něčí jiný klacík třel kůžičku, o které si myslím, že na ni mám nárok jen já...nebo případně že na ten klacík mám nárok jen já...o tom taky není život....chápu, že tě to bolí. Zkus třeba První pomoc pro podváděné od dr. Šmolky, nevím, nečetla jsem ji, ale toho chlapa mám celkem ráda a přijde mi, že má i dost zkušeností, tak snad ví, co napsal.....ten úlet toho tvého není o tom, že se nevybouřil...spíš tak nějak cítím, že si potřeboval dokázat, že JE chlap (i když neplodný)...nedělej ukvapené závěry. Třeba si sepiš, jaké kvality má a jaké od muže potřebuješ, abys byla spokojená. (Jestli tam napíšeš absolutní věrnost, tak to je, myslím, kravina. To neexistuje, je to církevní výmysl, jak tu už někdo napsal. Bylo by to sice krásné, ale je to utopie. Ujet může každý, ať už má důvod jakýkoli. Inteligentní nevěrník to ovšem nevěší partnerce na nos a jakmile zavětří, že by milenka mohla dělat problém, vycouve z toho. Totéž inteligentní nevěrnice.)...Podívej, jak předjímáš - možná to nebyla první milenka, jenom ty ostatní ho toliko nezaujaly.....co to je za blbost? Jak tohle víš? Nevíš, jen prostě předjímáš. A to je chyba a týráš se tím, svými pochybami. Vlastně pochybuješ o sobě - já mu nejsem dost dobrá....tedy nejen že měl tuhle milenku, ale možná měl i jiné, já mu nebyla snad nikdy dost dobrá....holka, holka, copak neznáš svou hodnotu?...

Není tady

#93 7. 8. 2006 14:15

Áda1
♥♥♥♥---

Lvice proč myslíš, že s jinou partnerkou by mu to šlo?? Když je neplodný tak je neplodný, ale záleží jak je neplodný to je jasný??? Záleží jak spolu komunikují a co jsou ochotni pro to  udělat?? Ten můj spermie má, ale nemá jich toliko, aby to šlo přirozeně, musí nastoupit věda sebrat z jeho ejakuátu 1 spermii a píchnout ji do jednoho mého vajíčka. A je to já jsem ta co si bude muset měsíce píchat injekce, on jenom 1 vystříkne. Ovšem pak společně budeme čekat na výsledek. A bude nás to stát dost peněz. I s jinou partnerkou by to bylo stejný, spermie se mu nevrátí nikdy, tak co si dokazovat, že jinde to půjde?? Oni tam to nepůjde..........

ježiš a třeba to vůbec není neplodnost.......třeba ji miluje jen se mi to bojí říct a tak čeká až se to uklidní

Není tady

#94 7. 8. 2006 14:23

lvice
Host

Ádo,

doktor mu řekl, že má sníženou aktivitu spermií, ale že statisticky vzato je možné, že s jinou partnerkou by se to zadařilo. Já nevím proč, já nejsem jeho lékař.... Jeho manželka není ochotna tento kolotoč podstoupit, takže jim na podzim přiklepnou potomka a budou mít adoptovaného prcka.
Mankote Ádo, ty už si začínáš ze zoufalosti vymýšlet a honíš chiméry. Víš co? Zkus o tom aspoň jeden den nepřemýšlet, udělat STOP všem myšlenkám, seber kamarádky, udělej si mejdan, plač jim na rameni, jdi si zaplavat, ke kosmetičce, do fitka, prostě dělej cokoliv jen nebuď doma a nevymýšlej si ježíš a třeba tohle a třeba tamhleto. Vím, že tě to moc bolí, tak běž třeba do lesa, řvi, dupej tam, dostaň to ze sebe, ale hlavně si NIC NOVÉHO NEVYMÝŠLEJ !!!! Vymýšlíš si zbytečné katastrofické scénáře, vzchop se holka, ty na to máš.

#95 7. 8. 2006 14:28

Áda1
♥♥♥♥---

Evo36
můj manžel zase tvrdí raději adoptovat cizí, než do toho tahat vědu, protože ta je proti jeho náboženskému vyznání....je katolík..........ale to si docela protiřečí nevěra je taky proti jeho náboženskému vyznání .....a ejhle udělal to.

Takže to umělý mi dluží věda nevěda.........byla jsem ochotna podstoupit i adopci jenom kvůli jeho vyznání.....ale odteď nejsem

já mu nikdy nevěrná nebyla, nejsem a ve svém srdíčku cítím, že toho nejsem schopná, myslím, že absolutní věrnost existuje

Proč si myslím, že byli dvě?? Z jeho mobilu zmizeli najednou 2 telefonní čísla

Není tady

#96 7. 8. 2006 14:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Áda1: Je katolík, ale taky je člověk. Tedy tvor chybující. Já to nemyslela tak, že by si jinde musel dokazovat svou hodnotu vědomě. Ale to podvědomí mu to mohlo nabídnout......Dluží - nedluží. Nemůžeš přeci za trest, že ti byl nevěrný, změnit svůj názor na adopci....zdáš se mi, promiň, nevyzrálá....ale je fakt, že s nevěrou jsi asi nepočítala, je to věc nenormální a stejně nenormální je asi tvoje reakce....takže možná ne nevyzrálá, ale jen hodně zraněná a ponížená...ujasni si, jestli s ním chceš být. Jestli ano, už nic neřeš, nepátrej, nehrab se v minulosti, nepoukazuj na ni, vyvaruj se slov jako "jak jsi mi to mohl udělat" nebo "když ty jsi udělal tohle,, tak mi dlužíš umělý oplodnění"....nemůžeš ho vydírat tím, že udělal chybu....to je ponižující (a pro oba)...Soustřeď se na budoucnost, na váš vztah. S dítětem bych klidně počkala, než se situace úplně vyjasní, než vám oběma bude zase dobře.....No a jestli s ním být nechceš, tak to skonči a hledej někoho jiného. A tečka.

Není tady

#97 7. 8. 2006 14:46

lvice
Host

Ádo,

Evina slova jsou velice moudrá. Každý muž se k tomu staví jinak. Pro příklad, můj strýc je neplodný, před 25 lety ještě věda nebyla tak daleko, takže má klučíka na základě spermie ze spermabanky. Dokud byl prcek malý, tak se mu jakž takž věnoval, ale pak se v něm cosi zlomilo a vykašlal se na něj. Vztah mají dnes katastrofický, klukovi je 25, je na tátu sprostý, zachází s ním jako s onucí podobně jako jeho manželka.
Katolická víra je po*né pokrytectví, nic víc a tohle je přesně příklad, jak se za něj lidé rádi schovávají. Že chceš jeho dítě a ne adoptované je celkem přirozené, každá žena touží po společném potomkovi, ale teď to nehroť. Nech tento problém na později. Věř mi, že v afektu není radno nic řešit.
Moje milá, ty znáš jeho seznam čísel v mobilu nazpaměť? Máš o nich přehled? Hm hm. Prosím neřeš to, soustřeď se teď na sebe a své bolavé já a ne na nějaký pitomý tel. seznam. Ádo, hlavně si přečti naše rady a nějakou si vyber. Histerií opravdu nic nezmůžeš, prosím, kup si čokoládu, zajdi si na hezký film, zkus dostat emoce krapánek pod kontrolu, utíkej do knihkupectví, kup si p. Šmolku (mimochodem jednu knihu jsem četla, ten pán si získal mé symaptie a docela jsem se i pobavila). A za domácí úkol máš ji přečíst, ju?
pussa

#98 7. 8. 2006 14:51

Áda1
♥♥♥♥---

pokud si myslíš že jsem nevyzrálá beru, až se mě zeptáte za měsíc za rok jak na tom jsem budu už taky za vodou jako vy a budu tady v pohodě radit jako by se nic nestalo........
ano tou nevěrou mi ublížil a to hodně.......když mám jít domů za ním vůbec se mi tam nechce, mám zimnici, že se na něj budu muset dívat, ale zároveň si přeji, aby tento hnusný sen skončil....a bylo to za námi a žili jsme jako dřív
ano nevěra změnila můj názor na adopci............byla jsem ochotná adoptovat jenom kvůli němu, protože já sama se chci nejdříve pokusit o  dítě svoje vlastní, klidně zaplatím za umělý, ale bude to moje vajíčko, moje spermie, mojích 9 měsíců těhotenství, a když už to fakt nepůjde z jakéhokoliv důvodu ať finančních, nebo zdravotních, pak jsem chtěla adoptovat. On chtěl hned, že umělý je proti zákonům víry. Názor jsem změnila........nevěra je protizákonům jeho víry (já nevěřím, mě je to v podstatě jedno, vše jsem tolerovala).....a když dokázal to, dokáže v sobě kousnou umělý

Není tady

#99 7. 8. 2006 14:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ada,
ty si fakt ale zcela paradnim exemplarem cloveka, ktery si s chuti ublizuje...... konecne mas duvod, omluvu a vinika, ze?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#100 7. 8. 2006 15:13

lvice
Host

Pan,

uf, ona nic neslyší. Momentálně není schopná. To je emocionální povodeň, tříská to s ní o kameny, loká andělíčky. Taky jsem měla kdysi dávno tenhle stav. Ono to časem přejde, teď je to otevřená rána.

Ádo,

přestaň už tady být Viktorkou u splavu, my Tě naprosto chápeme a mnohá jsme si tím prošla. Bolí to a teď máš dvě možnosti. Budeš se litovat, plakat a půjdeš dolů do hlubin beznaděje, lítosti a zoufalství, nebo se sakra sebereš, půjdeš do toho blbýho knihkupectví, koupíš si Šmolku, k tomu kýbl zmrzliny nebo Studentskou pečeť a k tomu flašku vína. A pak se druhý den probudíš a budeš sama se sebou něco dělat. Jasný?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí