Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 8. 2006 15:33

Angie
♥♥♥♥♥--

Re: Jak se vypořádat s nevěrou

p.s.: kdo u vás obvykle iniciuje sex, zvláště posledního půlroku?

Není tady

#52 4. 8. 2006 15:38

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Ádo, chápu, že jsi strašně bolavá. Bylo to úplně to stejné, prožívala jsem to tak. Věř tomu. Prosím, zkus se přes víkend uklidnit a v pondělí znovu přečíst, co ti tu všechny holky napsaly. Když ze začátku do mne šily, plakala jsem, říkala jsem, že si vymýšlí, že nevědí o čem mluví. Dnes po 3 měsících (a že jsem pořád ještě kojenec) vím, že 100% ví o čem mluví. A i já dneska vím, že to bude jiný. A zamysli se, zda Vám skutečně doma něco nechybělo a zkus sama někdy o samotě se vcítit do něj a zkusit se na sebe podívat jeho očima. Jestli ho vážně miluješ (ne proto, že je fialový, má prachy, atd......), ale vážně ho miluješ hjarta protože je to on, protože jste spolu prožili strašnou spoustu krásných věcí, na které se nezapomíná, pak se snaž v sobě najít tu sílu být s ním dál a přenést se přez to co udělal. Klidně na mne můžeš nadávat, ale určitě časem pochopíš. pussa

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#53 4. 8. 2006 15:39

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dumboma ještě se mi chce říci......... počkej až přijde Pandorraa.......

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#54 4. 8. 2006 15:46

Áda1
♥♥♥♥---

sex oba, jednou já a jednou on, já mám sex ráda a nikdy jsem neměla potřebu říkat, že mě bolí hlava, akorát kromě toho že mám krámy.

jenže jak já poznám, že nekecá, co když je v tom láska a moc ji miluje, jenže rozvod by jeho rodina neskousla, protože by byli posměchem pro celou vesnici a před rokem se rozváděl jeho bratranec, bo mu žena utekla s jiným, dodneška se to probírá

jeho máti by to neskousla, bratr

třeba to měl vymyšlený, kdyby se to jednou provalilo svedu to na sex až se to uklidní budu si užívat dál

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#55 4. 8. 2006 15:48

Ivik
♥♥♥----

Áda1 napsal(a):

jasně chápu, že on je vlastně ten nejlepší chlap a já jsem blbá, a mám si ho nechat

jenže já asi nechci

...To je jen první reakce vztek a vzdor...jak tu čteš,jinde to je horší-nepláčou,neslibují-odejdou...Ted je na Tobě jak se rozhodneš-doporučuji odpustit-vypnout prsa a být v tuto chvíli nekompromysní,aby si nemyslel,že mu to vždy projde...hodně štěstí...parhjartatummenupp

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#56 4. 8. 2006 15:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela02 napsal(a):

dumboma ještě se mi chce říci......... počkej až přijde Pandorraa.......

..... a Avalonka tummenupp

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#57 4. 8. 2006 15:49

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Ado,
Angie Ti to napsala dobře. Možná, že se budeš našima názorama cítit ukřivděná, ale je to pravda.  Jak by ses zachovala, kdyby se Ti stalo to, co hodně ženským tady. Manžel nedává domů peníze, kašle na manželku, na děti, na domácnost. Veškerý volný čas tráví s milenkou, dává jí drahé dárky a doma děti nemají co jíst. A když se chvíli doma zdrží, tak je duchem nepřítomen, na všechny požadavky rodiny reaguje jen zlobou a pro svoje chování má jen jedno vysvětlení - nemám už Tě rád, jí miluju, chci být s ní, vy mi jen překážíte..... atd. Vžij se do tohohle. A ten Tvůj: pláče, omlouvá se, říká že Tě miluje !!!!!! Proboha, poslouchej co Ti říká. On to dlouho nevydrží a pak skutečně odejde a ne jen tělem, ale i duší. Pak bude teprve zle..... zle v Tvé duši. Udělal chybu, šlápl vedle, prostě se mu zbouřily hormony, tak se pokus na to zapomenout a  dát mu svojí lásku..... on tě přece miluje.....

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#58 4. 8. 2006 15:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No tedy holky.... ja zasnu! Opravdu mile prekvapeni, jak tu moudre mluvite..zadne bohyne pomsty, ale milujici a chapajici zeny....
Az na Adu..ale u ni je to pochopitelne.... prochazi prvnim obdobim, tedy fazi naprosteho nepochopeni, odmitani, vzteku, litosti, obvinovani....soku... Emoce pracuji, jeste zdaleka nejsou zpracovavany a propusteny... proste faze na palici.... moudry clovek by prave v tehle fazi nemel chtit vedet to, co neustoji, nemel resit to, co vyresit nedokaze....
Ale prece jen: Ado, jiste prikazani Nezesmilnis v Bibli je..ale je tam taky prikazeni: Miluj sveho blizniho, jako sebe sameho! Ty se asi moc nemilujes, vid?....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#59 4. 8. 2006 23:27

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Ádo: začni normálně dýchat, neblbni a nech to "vyhnít".. Jo, je mi jasné, že to nějakou dobu potrvá, ale nedělej ukvapený závěry a rozhodnutí.. Toť ode mne prozatím asi vše.. smile A k tomu všemu jen takový malý dovětek: jak tu skoro všechny nadáváte na muže, tak nejen muži mívají svoje rozbouřené hormony.. I vy, holky, je máte, jsme na tom asi stejně.. wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#60 5. 8. 2006 19:28

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Klokane,
pravdu díš.... Vždycky jsem si říkala, že to není možné a je..... tongue

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#61 7. 8. 2006 8:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak co nového po víkendu ??? Už jsi se Áda trošku uklidnila ? Jak Ti je ? A co Manža, jak to jde ?

Není tady

#62 7. 8. 2006 9:27

Áda1
♥♥♥♥---

Feuria

Co nového po víkendu??? Moře vyplakaných slz, spousta otázek v srdíčku, v pátek a v sobotu jsme o tom ještě tak trochu diskutovali, pořád opakuje to samé, že miluje jenom mě, že to bylo pro sex. V sobotu večer jsem mu řekla, že pokud ji miluje a našel někoho lepšího pro svůj život než jsem já, nemůžu mu bránit v tom, aby šel jinam. Pokud to bylo pro sex, budeme se snažit za tím udělat obrovskou čáru, nikdy o tom nebudeme mluvit a on to okamžitě skončí. On říká, že udělal obrovskou chybu, které lituje „nic nebylo, nic nebude, nic není“.  Jenže to je všechno pěkný, ale jak zapomenout a jak mu to věřit (jak uvěřit, když dokázal půl roku lhát?,) …………po tom, co jsem si tady přečetla ty vaše názory, tak jsem musela přiznat, že pokud mě opravdu miluje, že mi nezbývá nic než mu odpustit a snažit se s tím nějako vyrovnat (protože já ho zkrátka miluji), i když to bude opravdu těžké a nemám tušení jak dlouho to bude trvat, jestli k němu opravdu získám důvěru, jestli se mi nebudou hnusit jeho doteky. Ale je tady spousta holek, které jsou na tom 100x hůř než já. A já vůbec nevím a teď mi to dochází, co bych dělala, kdyby mi ve čtvrtek řekl, že ji miluje a že chce jen ji, a se mnou je konec. Sice teď říkám, že bych ho pustila za hlasem jeho srdce, ale………..sakra, sakra, sakra…….

Není tady

#63 7. 8. 2006 9:38

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

:-( jo, holka - moc to bolí, ale dá se to překonat. Byla jsem na tom stejně, jenže s tím rozdílem, že mi lhal opakovaně ! A momentálně ani já nejsem svatá - nemluvím už u nás o vztahu, ale nějak jsem se s tím prostě srovnala a uvidím, co mi život přinese :-)

Udělala jsi přes víkend pokrok :-) Tvému příteli bych věřila :-) Zkus to! určitě to vyjde, uvidíš :-) Držím Ti palce.

Není tady

#64 7. 8. 2006 9:53

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Ádulko, jsi šikovná holka, nehučeli jsme do tebe celej pátek zbytečně, zvládla jsi to dobře. a teď se drž a snaž, ještě ti dlouho nebude hej, ale pokud jste to takhle zvládli - snaž se k tomu už nevracet a teď bude záležet na tobě, jak to budeš zvládat a jak se s tim popereš. ale pořád i když ti bude zle si řikej - stojí to za to, mohl odejít nebo se zachovat daleko hůř. víš mě to pomáhá, když to na mě padne a tečou mi slzy a je mi ouvej - řikám si, kdyby odešel, bylo by mi daleko hůř. teď už zbývá jen ohladit tu bolest a snažit se z toho poučit a jít dál silnější. nebude to ještě pro tebe jednoduchý, ale jsi šikovná holka.

Není tady

#65 7. 8. 2006 9:53

Áda1
♥♥♥♥---

jo chtěla bych mu to oplatit stejnou měrou ať ví jak to bolí, ale já na tohle prostě nejsem stavěná

Není tady

#66 7. 8. 2006 10:23

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no do toho bych se nepouštěla. že to ustojíme my ženský, když to udělá chlap, platí ve většině případů, ale obráceně ty chlapi to ustojej málokdy. věř tomu, ničemu nepomůžeš, akorát si to všechno jenom zkomplikuješ. to není cesta.

Áda1 napsal(a):

jo chtěla bych mu to oplatit stejnou měrou ať ví jak to bolí, ale já na tohle prostě nejsem stavěná

Není tady

#67 7. 8. 2006 10:42

Áda1
♥♥♥♥---

Lucie33

Lucie, Lucie co jsem se dívala taky to vůbec nemáš jednoduchý, člověk na to nemá být sám, jelikož se nedokážu svěřit žádné své kamarádce, ani rodičům ani nikomu vyhledala jsem si tuto stránku na internetu, myslím, že s touto stránkou je to hned jednodušší, člověk pozná víc pohledů na svoji situaci........ani vlastně nevím, co Tobě bych poradila, bo se v tom sama plácám a nedokážu vnímat problémy ostatních, ale drž se holka

Není tady

#68 7. 8. 2006 10:51

lvice
Host

Áda1 napsal(a):

Lvice :

to je ale pěkně hnusný, to je jako v pořádku, mít doma kvalitní sex, dělat si to ještě rukou a ještě mít milenku na sex??? to není žádná omluva pro něj existuje taky jakýsi slib manželský který mi dal v kostele kam se ostatně každnou neděli chodí modlit a jakýsi přikázání myslím číslo 7 říká nepožádáš ženu bližního svého nebo jak to je

To jako kdybych já měla sex doma, ještě si to sama dělala a ještě měla milence, tak prakticky nedělám nic jinýho než sexuji a chodím do práce........no jenže já jsem ta která mu kupuje trenýrky, aby on si je pak mohl vzít na sebe za milenkou..........já jsem ta která mu žehlí košile, aby měl v čem chodit,......já která zařizuji vše kolem složenek........a to má být omluva pro něj, že chlapi nejsou monogamní

ach jo já jsem asi hnusná ale já jsem nešťastná jak mám jít teď domů a tvářit se jako že se nic nestalo, máme dneska jet k jeho rodině jak se mám tvářit tam, všichni poznají že jsem celej den bulela, co jim mám říct : víte maminko no váš synáček zase není takovej svatej jak si myslíte, on mě podvádí

Ádo, je to hnusné, je to k nasrání, je to k pláči, puká při tom srdce, je chuť rozmlátit celý byt, zabít ho, pověsit ho za koule do průvanu a.... zapomněla jsem ještě na něco? wink

Vím, že se cítíš podvedená, zrazená a zranilo Tě to. Cítíš vztek, bolest, zlobu, lítost...... To je přirozené a normální. Ale bohužel je to tak. Lidé prostě nejsou monogamní, to je fakt a věrnost partnera po celou dobu manželství je pouhý mýtus. Slib manželský je pouze církevní výmysl a stále více se ukazuje, že nesmyslný.
Neříkám, že je to v pořádku, naprosto Ti rozumím i všem Tvým rozbouřeným emocím, ale já jsem prostě jen hnusně realistická. Zkus si přečíst od Plzáka Manželská tonutí, v Tvém případě by to asi bylo na místě. Nepochybuji o tom, že jsi úžasná silná bytost, která to zvládne. A propó, já jsem neřekla, tvař se, že se nic neděje, já jsem řekla, vyřeš to a jdi dál. Chceš brečet a řvát? Tak to udělej, vyventiluj všechny emoce ven. Chceš říci rodičům svého partnera, že jsi přišla na jeho nevěru a nemáš vůbec náladu na nějaké společné dýchánky? Tak to udělej. Ale zároveň si srovnej v hlavě, jeho pozitiva a zda jsi schopná jeho nevěru překousnout a jít dál. Možná by ti v tomto okamžiku pomohla i kvalifikovaná psychoterapeutka, která Ti pomůže zbavit se negativních emocí a rychle se postavit na nohy. Moc Ti držím palečky......

#69 7. 8. 2006 11:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

K tomu Plzákovi. Nechápu, jak může člověk, který je sám 9x rozvedený psát a radit něco o manželství ! ?

Není tady

#70 7. 8. 2006 11:01

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

jo jo broučku, kdo to má jednoduchý..... my už jsem snad z nejhoršího venku, ale nic moc jednoduchýho to pořád neni. včera jsem zrovna byli na procházce s dcerou (9 let), manželem a psem a už je to taková docela pohoda, povídáme si o všem možným a on o práci a tak, ale prostě jak on mluvil o tý práci, tak já to ještě občas moc nezvládám, tak se mi najednou zalčy ty blbý slzy drát do očí a nešlo to zastavit. tak jsme došli domů, já usilovně polykala a pak jsem seděla půl hodiny venku na zahradě v dešti a brečela a brečela a on to určitě věděl, ale přišla jsem domů, až když to přeslo, měla jsem na stole udělaný kafe a tak, ale děláme, že nic, protože on se k tomu asi nijak postavit neumí a já před ním nebrečim. včera jsem to teda moc nezvládla, ale aspoň tak. to bude trvat.
ale jestli ti můžu poradit a nikomu jsi se nesvěřila - jdi aspoň k psychologovi. on tě trošku nasměruje, vypovídáš se, je to taková aspoň úleva a ty modely, co oni maj naučený asi fakt fungujou. a řekne ti to někdo z venku a třeba když s nim budeš mluvit, začneš na to na všechno taky koukat objektivnějc. je to těžký celý tohle, hrozný, hrozný, ale nedá se nic jinýho s tim dělat, než to nějak zvládnout.

Áda1 napsal(a):

Lucie33

Lucie, Lucie co jsem se dívala taky to vůbec nemáš jednoduchý, člověk na to nemá být sám, jelikož se nedokážu svěřit žádné své kamarádce, ani rodičům ani nikomu vyhledala jsem si tuto stránku na internetu, myslím, že s touto stránkou je to hned jednodušší, člověk pozná víc pohledů na svoji situaci........ani vlastně nevím, co Tobě bych poradila, bo se v tom sama plácám a nedokážu vnímat problémy ostatních, ale drž se holka

Není tady

#71 7. 8. 2006 11:02

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

já jsem tu knížku teda teď přečetla 2x, poprvé mi to přišlo divný a až na podruhý jsem si z toho snad něco vzala. ale moc sympatický mi to neni. nevim přesně co si o tom myslet.

Feuria napsal(a):

K tomu Plzákovi. Nechápu, jak může člověk, který je sám 9x rozvedený psát a radit něco o manželství ! ?

Není tady

#72 7. 8. 2006 11:14

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Feuria: Plzák má prostě dost zkušeností, tak si myslí, že může radit smile Každopádně, jeho knihy jsem sice nečetla, ale z toho, že se rozvedl 9x, já vidím, že je to člověk, co se hlavně nebojí dělat to, co se mu líbí. Být sám sebou. (Jak to působí na jeho partnerky, to si netroufám odhadovat. Já bych se zprvu asi chtěla hroutit, ale později bych nejspíš přišla na to, že byla úleva se ho zbavit...chi  chi...)

Není tady

#73 7. 8. 2006 11:32

lvice
Host

Milé dámy,
nevím, kde jste vzaly takový nesmysl, že se rozvedl 9x, je rozvedený pouze jednou, což je běžný jev v naší populaci, viz článek http://www.reflex.cz/Clanek20855.html. Je to psycholog, který se zabývá vztahy celý svůj život a moc dobře ví, o čem píše. Že se Vám to nelíbí? No jo, nedivím se, život a realita bohužel není Harlequine. Mě osobně by se romantický život taky zamlouval více wink.....

#74 7. 8. 2006 11:40

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Aha, tak rozvedený je jednou smile Lidi toho nakecají wink

Není tady

#75 7. 8. 2006 11:42

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no asi máš pravdu, mě to přišlo takový moc chlapský a pragmatický. s čimž se se svojí ženskou duší plnou emocí špatně ztotožňuju. ale ono to asi takhle bohužel funguje.

lvice napsal(a):

Milé dámy,
nevím, kde jste vzaly takový nesmysl, že se rozvedl 9x, je rozvedený pouze jednou, což je běžný jev v naší populaci, viz článek http://www.reflex.cz/Clanek20855.html. Je to psycholog, který se zabývá vztahy celý svůj život a moc dobře ví, o čem píše. Že se Vám to nelíbí? No jo, nedivím se, život a realita bohužel není Harlequine. Mě osobně by se romantický život taky zamlouval více wink.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí