29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Orace napsal(a):
Ahoj holky, jsem tu nová, ale přesto Váš Babinet navštěvuji už dýl. z www.levnetesty.cz jsem si objednala testovací proužky.Jaké s nimi máte zkušenosti a dá se s nimi určit těhu brzy? V březnu jsem totiž potratila v 6 týd,a tenkrát jsem se z těhotenství ani dlouho neradovala, protože několik testů stále ukazovalo negativní, a když se tam slabý druhý proužek vytvořil, bylo už po limitu. A když se tam konečně vytvořil v limitu, za pár dní jsem potratila.
Teď mám takový pocit, že by to mohlo vyjít, MS mám dostat až za dva dny, zkoušela jsem test, právě ten proužek, a opět se tam ukázala druhá čárka, ale po limitu.Tak přemýšlím, doma mám ještě jeden ten proužek, jestli se mám na něj spoléhat, nebo zajet koupit jiný...Protože bude víkend, a pak do pondělí čekat, než otevřou lékárnu, to by bylo moc.Jen , jestli mi to čekání nezkazí ta ošklivá červená..
Maximálně spolehlivý a drahý je Těhotenský test Clearblue asi 140Kč
Z ranní moči je většinou spolehlivý i test za 30Kč zakoupený v lékárně, když se držíte návodu.
s pozdravem Magdalena Mikulandová
Není tady
Magdalena Mikulandová napsal(a):
Orace napsal(a):
Ahoj holky, jsem tu nová, ale přesto Váš Babinet navštěvuji už dýl. z www.levnetesty.cz jsem si objednala testovací proužky.Jaké s nimi máte zkušenosti a dá se s nimi určit těhu brzy? V březnu jsem totiž potratila v 6 týd,a tenkrát jsem se z těhotenství ani dlouho neradovala, protože několik testů stále ukazovalo negativní, a když se tam slabý druhý proužek vytvořil, bylo už po limitu. A když se tam konečně vytvořil v limitu, za pár dní jsem potratila.
Teď mám takový pocit, že by to mohlo vyjít, MS mám dostat až za dva dny, zkoušela jsem test, právě ten proužek, a opět se tam ukázala druhá čárka, ale po limitu.Tak přemýšlím, doma mám ještě jeden ten proužek, jestli se mám na něj spoléhat, nebo zajet koupit jiný...Protože bude víkend, a pak do pondělí čekat, než otevřou lékárnu, to by bylo moc.Jen , jestli mi to čekání nezkazí ta ošklivá červená..Maximálně spolehlivý a drahý je Těhotenský test Clearblue asi 140Kč
Z ranní moči je většinou spolehlivý i test za 30Kč zakoupený v lékárně, když se držíte návodu.
s pozdravem Magdalena Mikulandová
Mě test ukazoval taky jen / asi měsíc po vynechání. Až pan doktor mi řekl, že jsem v tom. Já bych na testy vůbec nespoléhala.
Není tady
Chtěla bych se zeptat jestli je mozne ze bych byla tehotna kdyz se druhy slaby prouzek objevil az po limitu?Jsem opravdu hodne na nervi protoze jeste nejsem ve veku, kdy bych mohla mit mimco a nevim co bych potom delala...ale nevim jestli mi je spatne z tech nervu nebo protoze jsem tehotna...prosim napiste mi nekdo na mail dekuju... (matysek.koko@centrum.cz)
Není tady
to klído můžeš být, ten druhý proužek se objevuje na základě zjištění hormonu HCG v moči a ten se tam objevuje až po oplodnění vajíčka, to že je to po limitu znamená, že je ho v moči zatím málo nebo je moč víc naředěná ( není ranní ) přesně takhle jsem zjistila těhotenství já, // se mi objevila až po dvaceti minutách !!! dojdi si raději k mudrovi s krve je to mnohem přesnější a dá se tak určit stáří těhu, přeju hodně štěstí...
Není tady
Ale proč se nemá po limitu výsledek odečítat? Pokud se tam druhá / objeví, tak tam asi nějaký HCG být musí, ne? Přeci by se tam ta druhá čárka nezjevila jen tak. A nebo to opravdu může prosáknout? To by podle mě nemělo, když je to založený na chemický reakci ALe nevím, nejsem chemik
Není tady
ahoj ,otervírám toto téma,protože se chci zeptat jeslti vám mamtest udělal slabolinkou druhou čárku po limitu a těhu jste třeba nebyly
mě se to stalo včera,ale nevím jak dlouho to po limitu bylo..v limitu nic a pak jsem na něj mrkla,když jsem šla na wc a byla tam slabouliiiiilinká druhá čárka.dnes jsem si koupila test Max těhotenský test,jiný v lékárně neměly a ani hodinu po limitu tam nic není
vlastně ani nevím co chci slyšet ....možná uklidnit,že mamatest by to neudělal ......
Není tady
Já to s mamatestem měla stejně (ducha jsem našla asi hodinu po limitu, když jsem chtěla test vyhodit) a koukni na můj metr
Není tady
fakt tak to by bylo úžasný,ale ještě si nedělám naděje..ten max test mě dneska pěkně míchnul
asi zkusím test v neděli z ranní moči
jinak mě teda šíleně bolí a svědí prsa..ale to může být i před ms a podbříšek
Není tady
Budu držet palce
Není tady
Díky ..už mě to snažení a vše kolem nebaví
Není tady
Mě taky mammatest udělal druhou čárku až po zaschnutí jen, když jsem byla těhotná. Dokud jsem nebyla těhotná, tak nikdy ani ťuk, ani duch. Kup si ještě mammáč a zkus ho zítra, už bys měla vidět nějaký pokrok
A že tě to už nebaví...co na to říct, vítej do klubu
Není tady
Tak jeslti ho dneska ještě někde seženu tak ho koupím...je to fakt mini čárka,ale já ji prostě vidím na Natálku jsme čekali asi 18 měsíců a ted jsem si myslela,že to půjde líp,ale už je to zase 7 měsíců ..ach jo
Není tady
Hele, můj manžel na tom testu nic neviděl, čárku jsem viděla jenom já, ale byla tam
Není tady
Tak to mě těší,že nejsem takovej cvok jen já
Není tady
oliii napsal(a):
tak mě mamatest udělal ducha i při cystě
Není tady
Já jsem jako první použila Mammatest, jen tak zkusmo jsem ho udělala odpoledne 2.den po vynechání MS a druhá čárka tam byla poměrně vyditelná. A byla jsem překvapená - na Slovensku v DM volně prodávají těhu testy a tam jsem jsem našla dokonce jeden s citlivostí 10 mI.U.
Není tady
Ahoj, prosímvás, chci se jen zeptat... Kolika z vás se poštěstilo, že byste měli pozitivní test ještě před očekávanou MS??? Nebo si myslíte, že je to jen zbytečné zklamání? Dík... To víte, už mi cuká pracka zase
Není tady
slunicko napsal(a):
Kerstinko...zkusit to můžeš, ale lepší je počkat aspoň do předpokládané ms (ještě lepší pár dní po....) ale myslíme na tebe
Já vím, ale jen zkouším Dík moc
Není tady
Kerstin napsal(a):
Ahoj, prosímvás, chci se jen zeptat... Kolika z vás se poštěstilo, že byste měli pozitivní test ještě před očekávanou MS??? Nebo si myslíte, že je to jen zbytečné zklamání? Dík... To víte, už mi cuká pracka zase
Já měla už 11dpo ducha, 12dpo další silnější duch
Není tady
sissi napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Já měla už 11dpo ducha, 12dpo další silnější duch
Jé, to bych byla ráda... Jenže hodně jsem na netu četla, že už mívaj holky i příznaky, třeba aspoň bolej prsa, a já vůbec nic, takže mám dojem, že zase nic..
Tssss
Není tady