|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Blani, gratuluji 2 hod. to bych si taky dala rict, i kdyz i tak to byl asi zahul jak to ctu.
Není tady
Blani, překrásný referátek, slzičky mi kapou, tak hodně štěstíčka a zdravíčka ať dobře rostete 

Není tady

Blani, slzím jak želvička! Je to moc krásně napsané!!!! Nemohla jsem ani uvěřit, že rodíš v dnešní době, neb je to teda síla, kde ty jsi musela rodit. Ale hlavně, že jste v pořádku a že máš také tak skvělého manžela který ti moc pomáhal.
To Tantum Rosa je opravdu dobré, taky jsem si to koupila a dříve se mi to zahojilo!!
Moc vám všem přeji hodně zdravíčka, ať jste všichni moc šťastný a spokojený a Patriček , ať vám krásně roste!!!!! Pá
Není tady
Blani, dočetla jsem se zavlhlýma očima (asi jako spousta ostatních)....moc hezky jsi to napsala...moc gratuluju a přeji jen a jen radost a pevné zdravíčko!! :supr
Není tady
Blani, taky se přidávám ke gratulacím, taky mi u tvýho referátu ukápla slzička i když jsem to zažila téměř stejně. Teď si ale vybírám porodnici a nevím, jestli nemám jet raději do Jablonce. Jak se ti líbilo v Liberci? Já jsem totiž před těmi téměř pěti lety rodila na LDNce a tady se mi ty pokoje teď líbí, ale pořád se rozmýšlím.
Tak jestli budeš mít chvilku napiš mi.
Není tady
Holky to Tantum Rose si strikate tim aplikatorem dovnitr nebo si s tim roztokem umyvate jizvu. A jak casto? Je dobre si to vzit i do porodnice nebo az doma?
Není tady
Holky, já to snad ani nebudu číst, to jsou vždycky takový nervy než to člověk dočte, hlavně, že to nakonec dobře dopadlo. Vždycky pak řvu jak kravka. No přeju hodně zdraví a ať rostete a mamince, ať se všechno urovná a může si mima už jenom užívat
Opatrujte se!!!!!
Není tady
Blani, hrnuly se mi slzy do očí když jsem četla tvoje psaníčko o porodu, vracely se mi vzpomínky když jsem rodila já!!!!! Je to už dávno, ale to má každá maminka v paměti jako by to bylo včera!!!!!Sice jsou to hrozné bolesti, ale byly to mé jedny z nejkrásnějších dní v mém životě a pevně věřím, že se mi to v únoru podaří zažít znovu!!!!!!! Hodně zdravíčka!!!!
Není tady
No Ládi , přesně tak!!!!!!! Začala jsem to číst a slzely mi oči!!!!!! Ještě že jsem doma sama, mužíček by se určitě ptal: co se zase děje??????
Není tady
Blani, moc moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi!! Zvládlas to na jedničku, viď.
Ten referát jsi napsala moc hezky! Ať jste oba zdraví, ať malinkej krásně roste a nezlobí vás. Ještě jednou gratuluju.
A holky, musím se k vám taky přidat. Při čtení Blanky referátku jsem si pořád musela utírat slzy 
Není tady
Bylo to pěkný. a jelikož jsem taky z Liberce, tak nevím, jestli si jednou vyberu místní nemocnici.
Není tady

Babu já si ten pytlíček Tantum rosa rozdělala podle návvodu do větší misky a po vysprchování jsem si to cákala na jizvu. Fakt to perfektně pomáhá
Není tady