|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak máme další babinetí miminko! Před chvilinkou dorazila SMS zprávička od Reny, tak cituji:
"Čau, mám malej kredit, tak píšu od taťky. Nemáš telefon na nějakýho hodnýho kluka v mým věku? Narodila jsem se dnes ve 14,52 hod., moje míry 2900 g, 47 cm. Ahoj, Andrea od Reny."
Takže si dovoluji postavit se do řady gratulantů jako první a doufám, že se na mě novopočený taťulda nebude zlobit, že jsem ho v ohlášení té skvělé zprávičky předběhla!

Moc, moc gratuluji k narození dcerušky, ať dělá rodičům jen a jen samou radost! Pá!
Není tady
huráááááá, gratuluju!!!!!
Není tady
Gratuluji Reny 
Není tady
Takže to zvládla ¨přirozeně bez vyvolávání?????????????????, Tak to je paráda!! Docela drobek, na to že si hověla v bříšku ttak dlouho!! Gratulujeme, hlavně zdravíčko a štěstíčko celé rodince

Upravil(a) Kamčitka (2. 8. 2006 16:25)
Není tady

Konečně se i chuďátko Reny dočkala !!!!! 
Moc gratuluju !!! A těším se na popordní referát 
Není tady
Mooooc mooooc velká gratulace, Reny!!!!
Ať vám dělá samou radost!!!
Není tady
Taky moc gratuluji a tesim se na hlaseni z porodu (doufam, ze bude zpravicka pozitivni at se tak nebojime)
Není tady
Huráááááá přeju hodně štěstí a ať nám roste do moudrosti a krásy a maminka s tatínkem mají jenom samou radost. 
Není tady
Taky si pridavám ke gratulacím
a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka jak mamce tak i mimísovi.
Není tady
moc gratuluju a přeji samé radosti s Andrejkou a taky už se moc těším na referátek... 
Není tady

Velikááá gratulace
, hodně zdravíčka 
Není tady
Tak si se Rendo dočkala, já mám toho ženicha
doufám že jste v pořádku a přeji hooooodně brzký návrat domů, dostatek mlíčka, trpělivosti a štěstí v životě celé rodině!!! Blanka s Patričkem 

Není tady
Tak my se pridavame s gratulaci...
Hodne stesticka, zdrave miminko a klidne noci.
Není tady
i já moc a moc gratuluji!!! Konečně i Reny má svého mimíska! Tak hodně štěstíčka a azdravíčka a ať vám holčička dělá jen a jen radost!!!
Není tady

Tak to je moc krásné!!! Moc a moc gratuluju a přeji moc zdravíčka a pohody!!!!
Andrejko, hodných kluků v tvém věku je tu celej Babinet a hodných holek také!!!!!!! 

Moc se těšíme, až se přijdete ukázat!!! 

Pá
Není tady
Reny vidíš že jsi se dočkala, tak jenom samé radosti a pořádně si to užívej, že je z tebe maminka. A počkej na nás v letňátkách, nás už moc nezbývá - celé tři co čekáme v srpňátkách až se přidáme. 
Není tady
Gratuluji celé rodině k dcerušce.Ať jste jen zdravé a spokojené.
Není tady
I my moc gratulujeme k drobečkovi Andrejce a přejeme jí do života jen to nejlepší.
Není tady
Moc a moc gratulujem. Krásně si všechno užívejte.
Není tady
taky se pridavame ke gratulacim, tak at pekne rostete a at miminko dela samou radost
Není tady
moc moc gratuluju a jen to dobre do budoucna..........
Není tady