29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Misho, ty my zrovínka potřebujem! Ale v Praze jsou ještě minimálně 2 Tesca - na Národní a v Letňanech, třeba ještě zjistit stav tam:-) Nevím, jestli se tam v nejbližších dnech dostanu, máme plánovaně neplánovanou návštěvu od zítřka a mě je to děsně proti srsti!
Není tady
Klaris napsal(a):
alexxandra napsal(a):
Tak Misha dneska reportovala, že v Tescu na Andělu (Praha) plínky vyprodány, vzala si poslední dvoje balení, kupuje tuším č. 4, jako my. Říkáš Klaris modrý Helen Harper? Na kolik vyjdou?
Já je koupila za 269kč je jich tam 62ks (9-18kg)..Ale na stránkách Helen Harper je vždy napsaný kde je akce a kolik stojej..V Globusu je na ně dokonce soutěž..
Holky Helenky ani modré nebrat. Sice jsou materiálově jako Huggies, našla jsem jedno balení doma, nicméně 2x se mi stalo, že jsem malé sundávala tepláčky a vypadl na mně bordel - plenka vpředu praskla a buničina se vysypala. Fakt paráda. A to nebyla nijak počůraná. Takže červené jsou igeliťáky a modré praskající
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:52)
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Klaris napsal(a):
alexxandra napsal(a):
Tak Misha dneska reportovala, že v Tescu na Andělu (Praha) plínky vyprodány, vzala si poslední dvoje balení, kupuje tuším č. 4, jako my. Říkáš Klaris modrý Helen Harper? Na kolik vyjdou?
Já je koupila za 269kč je jich tam 62ks (9-18kg)..Ale na stránkách Helen Harper je vždy napsaný kde je akce a kolik stojej..V Globusu je na ně dokonce soutěž..
Holky Helenky ani modré nebrat. Sice jsou materiálově jako Huggies, našla jsem jedno balení doma, nicméně 2x se mi stalo, že jsem malé sundávala tepláčky a vypadl na mně bordel - plenka vpředu praskla a buničina se vysypala. Fakt paráda. A to nebyla nijak počůraná. Takže červené jsou igeliťáky a modré praskající
No u nás zatím velká spokojenost
Není tady
Holky - hurá. Včera jsem šla už potřetí do Tesca v Hradci a už konečně měli ty č. 3 od 4-9 kg. Koupila jsem si 3 balíky. Mám 4 balíky těch 3-5 kg (nebo jak to je) a 3 balíky 4-9 kg. Pro začátek to musí stačit. Zase nechci přehánět, kdyby nám nevyhovovali, tak abych to vůbec pak udala. Napsala jsem si na to cenu, tak to snad kdyžtak prodám. Jen u nás v ulici budou 4 rodit stejně jako já, tak snad někomu kdyžtak padnou.
Ale jinak vám teda musím říct, že to mimino začíná pěkně lézt do peněz. Co už jsem utratila peněz a to ještě 80 % věcí nemám. Chybí kočár, postýlka, vanička, deka, fusak, zabalovačka, ponožtičky, nůžky na nehty a strááááášně moc dalších věcí. Prakticky mám jen plíny(papírové, látkové) vlhčené ubrousky, dudlíky, přebalovací podložky a 2 soupravičky a to je asi vše.
Není tady
Holky, do kdy je ta akce na ty pleny v tom Tescu. Nějak se tam nemůžu dostat, tak ať vím....
Není tady
Žaneta napsal(a):
Holky, do kdy je ta akce na ty pleny v tom Tescu. Nějak se tam nemůžu dostat, tak ať vím....
Žáňdo do 15.8- jsem našla
Není tady
Klaris moc díky, snad se tam do té doby dostanu a ještě budou... Taky mi vyhovou nejvíce, používám ještě huggiesy, ale ty mi Mišule vždy proprdí, za to ty tesco to zachytí, jsou takové hrubší.
Není tady
Je tu někdo, kdo má k těm Tescáckým nějaké vyhrady? Zatím nemám vůbec pocit, že jsem neudělala chybu, když jsem dala na vaše názory a koupila je. Ale stejně to je síla co? To mimčo stojí peněz . Na jak dlouho mě vydrží ten 1 balík plínek? Na 10 nebo 15 dní???? My na tom nejsem finančně tak špatně (teda zatím), ale kdo žije od výplaty k výplatě, tak to musí být fakt chudáček. Obdivuju, jak to ty rodiny zvládají.
Není tady
Ty jo holky, tak to jste me prekvapily, ze plenky od Tesca jsou tak dobre, ja jsem myslela, ze to bude lacine dvakrat placene a zatim takova chvala.
Není tady
Hanino, já bych řekla že cena je hooodně dobrá a kvalita není špatná. Já nedopustím na huggies super-flex. A pampersky nám také vyhovovaly, zvláště když malá měla alergii na papírové plenky, tak jsem se bála docela dlouho koupit jiné.
Doufej že vám budou vyhovovat a dražší plenky ani nepoznáš.
Jinak ze začátku Ti plenky docela letí, je to v průměru 6-8 plenek na den.
A jak to zvládáme finančně? Jde to, ale jesti rodičák nezvednou, tak bych ty nahoře chtěla vidět jak by vydrželi s těma penězma co máme a mít dvě malé děti. Docela se toho bojím. Asi se dostanem na přiškrcení jídla a to tak že maso bude svátek....... ale doufám že se to nějak zvládne. Musí se.
Není tady
Já bych si ty plíny taky nikdy nekoupila, kdyby je holky nechválily. My jsme tenkrát do Tesca dodávali Tesco margarín a ještě nedávno ty tekutý mýdla, zelené, žluté, červené. Tesco zajímá cena, nezáleží jim na kvalitě těch jejich značek.
Plíny jsem ale koupila, tak doufám, že je budu taky chválit.
Pampersky tady některé holky taky kritizovali ale ty Tescácký plíny zatím opravdu ne.
Spuntíku, ten rodičák prej schválili, tak doufám, že to bude pravda. No ty nahoře by to neutáhli ani s tím zvýšeným-ani náhodou-ty by chcípli. U dvou dětí se snad vyplatí prát látkové plíny ne? Navíc jsem slyšela, že teď děti nosí plíny i do 2 let-v těch papírových se jim líbí-nic je nestudí. To je pak nářez. 3 balíky za měsíc - nooooo-to je nářez:(
Není tady
Hanino, ona se ta spotřeba plínek naštěstí snižuje, ale dvouleté dítě s plínkama je dneska samozřejmost. Tedy my jsme zhruba ve dvou letech skončili a jsme kladná vyjímka. Jinak je to běžné na noc i u 3 letých dětí.
Není tady