29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spunti co myslis o tech Tescomackych a Pampersek jsou ty Tesco mensi? mam totiz asi 4 baliky tesco a 2 Pamper ty nejmensi a ted jste me uplne vystrasili, ze toho mam hodne. Tak ze bych pouzivala prvni ty Tesca.
Není tady
Právě ted probíhá akce plínek Tesco od 199,- nevím do kdy asi tak 14 dní tak to okouknětě:-))
Není tady
Babu, které jsou větší nevím, já z prvu ty Teskácké nepoužívala (malá měla alergii na papírové pleny a já se bála použít levnější).
Pokud budeš mít "normálně" veliké dítko, tak jich moc nemáš, ono to fakt letí. Ale pokud se Ti narodí nenapapanej 4,5 kg obřík, tak se jich budeš muset možná zbavovat. Ale to ti bych ti nepřála rodit
Není tady
Tak jsme byli dnes v Tescu a koupili jen 2 balíky č. 4 tedy 7-18kg. Bohužel více neměli.
Haninko, já do teď čerpala předporodní zásobu. Měla jsem 8balíků pampersek č. 2, 8balíků č. 3. Malá se narodila 3,67kg, po porodu jako každé mimčo shodila 1/10 váhy. č. 3 měla do 4měsíců, pak ty větší. Ze začátku je spotřeba tak 7-8plen denně, dneska tak 5plenek. Ty malé jsem kupovala v Polsku, kdybych tehdy věděla o tesco plenách, tak si je koupím, jsou úplně stejné - dneska po rozbalení manželprohlásil, jestlije tesco pro pampers nevyrábějí . Ty větší jsem vždy koupila při velkém nákupu jeden balík.
Co se ubrousků týče ty si taky nakup do zásoby, první měsíce je spotřeba tak 2-3balíčky. Měla jsem různé druhy. Asi po 3měsícch už použáívám na hovino nejprve papírové kapesníčky nebo jemnější kuchyňské utěrky, tím sundámjen to hrubé a pak dočista vlhčeným ubrouskem. Ono se mi to totiž tím vlhčeným všechno akorát rozmazávalo a to byla hrůza. Tak to jde pěkně dolů. Ale určitě si udělej zásobičku, ty určitě využiješ. Taky si kup i to mini balení, třeba to vyrábjí Helen hraper. Plenyk mají igeliťáky, ale ubrousky a podložky za fajn cenu a dobré. Minibalení je dobré do kočárku, já mám takovou kosmetickou kapšičku, kterou s sebounosím všude kde jdus Káťou a neberu kočár - jen sedačku - k lékaři, do marketu, na návštěvu - mám tam základní potřeby na přebalování, mini hračku, pytlíky se sunarem a čajem, zdrav. doklady. Vím, že když bereme Káťu, tak automaticky sedačku,i manžel to má tak zafixované
Není tady
Tak jsem včera vyslala manžela pro plínky a volal mně z obchodu, že mají prázdný regál Jen to dořekl, tak přivezli novou várku, naštěstí!!! Takže máme velké zásoby TESCO plínek, snad budou tedy fajn.
Ivagrum, já tu "kraječku" u plínek taky vytahuju.
Není tady
Tak v Pardubicích jsou plíny taky vyprodaný
..Holt se budou muset koupit jiný, je to škoda
..
Nevíte kdo jste z Hradce jestli je maj tam v Hypermaketu???
Není tady
tak jsem dneska šla do drogérky pro ty úplně nejmenší plenky,abych měla do porodnice. Chtěla jsem ty od 2-5kg. No měli jen pemprsky,...... ta cena mě docela dostala.Takže stejně pojedem pro tescácký, je pravda že tyhle nebyli v akci ale stejně..plínka výjde o 2 kačky dráž...
Není tady
V Hypertescu jsem byla včera a měli tam ty fialové Tesco pleny,ale jen Junior a maxi plus,nebo tak nějak a taky ty úplně nejmenší 3-5kg.Takové ty střední ani kus.
Není tady
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Hani taky budu kupovat ty 3 až 6 kil, vždy´t kdyby to byl fakt prďousek, vždycky můžu poslat manžela pro menší, né?
To máš Jíťo pravdu, radši ty větší, které určitě použijeme než ty mrňavounké, které by třeba jel leželi ve skříni. Ani nevím, jestli se plíny berou do porodnice. Ale asi ne-to je blbost. A nebo to je podle porodnice-každá má jiné zvyky
To má opravdu každá porodnice jinak. Kamarádka dostávala v porodnici látkové pleny, druhá dostávala papírové ale pouze cca 5ks na den a já dostala cca 10 plínek na začátek a pak jsem musela mít svoje.
Není tady
hanina napsal(a):
Ahoj holky, koukám, že většinou jsou tu už maminy. Tak jsem si jako čekatelka taky nakoupila, koupila jsem 3 balíky těch plínek č. 2, ty větší v Hradci Králové taky neměli-prostě prázdnej regál. Holky teď fakt nevím, ale nejsou ty č. 2 od 3-5 kg a č.3 od 5-9 kg? Já myslím, že ty č.3 jsou určitě od 5 kg-to mě hrozně zmátlo, tak jsem těch č.2 koupila jen 3 balíky. Když se mě narodí mimčo skoro 4 kg třeba, tak by se už za chvíli mohli dávat ty od 5 kg ne?
A ještě jsem se vás chtěla zeptat-vy víte totiž vše. Mají v akci k tomu i ty mokré ubrousky-jsou dobré nebo ne. 2 balíčky jsem si teda vzala-i kdybych to měla mít pro sebe, ale nevím, jestli jsou dobré i pro mimčo. A jestli je nekupujete, tak jaké kupujete. Jo a taky jsem se jen tak koukla na ce Pampers plín a málem mě kleplo. Bylo jich tam sice o něco víc-myslím 95 v té malé velikosti a stálo to asi 460 Kč? Jsou opravdu tak super, když jsou tak drahé? Uplně jsem byla v šoku a nechápala jsem. To je otázek co? No jo, když já jsem fakt ještě takový maminkovský telátko![]()
Já jsem zatím používala poze pemprsky.Jestli ti můžu poradit,tak ty oranžové.Abych řekla pravdu měla jsem obojí a nepochopila jsem rozdíl.Zatím nejlevněji je kupuji v rossmenovi cca 230kč a je jich 72. Malí budou 4 měsíce a používáme pořád 2.Co se týče ubrousků skoušela jsem pemprs,ale nic moc.Pak jsem skoušela hagis ale jsou šíleně parfemovaný a pálej.Používam niveu a jsem moc spokojená,mimochodem je má taky nejlevnější rossmen 79.Ale do začátku doporučuji 1 pemprsky.Z velké části poberou i stolici,kterou má novorozeně tekutou,jsou na to upravený. Malá měla při narození 3030g při propouštění 2700g.Neřeknu přesně kolik ale víc jak 4 balíky jsem spotřebovala.Dopředu jsem je ale taky nekupovala.
Není tady
Holky mají vůbec někde ty Tesco plínky č. 3 (myslím, že to je od 5-9 kg)? V Hradci v Hypermarketu tuto velikost nemají - snad jedinné které nemají?????????????
Není tady
Hanino, manžel mi je jel v sobotu koupit a kupoval mi jedny č.2 a jedny č.3 . ( mám už totiž dva maličké balíčky new born a jeden velký od Fixies, pak jeden č.2 od Huggies super flex, tak pak buď přejdu na č.3, nebo doukoupím)
Ale bylo to v Tescu v Letňanech. Ty č.3 jsou 4-9 kg a je jich tam 68.
Není tady
Tesco plínky jsme nesehnaly-vyprodáno ..Tak jsem koupila od Helen Harper-nové modrý obal a můžu říc, že jsme velice spokojeni, stejný jako teskácký akorát je tam obrázek se žabičkou
Není tady
No já jsem je právě taky nesehnala a to jsem tam byla ve středu a pak v sobotu -a č. 3 nikde
Není tady
Udělala se jim moc veliká reklama a všechny maminy je teď kupujou
Není tady
Pro všechny mamky z Frýdku-Místku a okolí: v Tescu ve F-M byly včera večer všechny velikosti a bylo jich tam dost !
Není tady
Klaris, Tesco plínky a Helen Harper jsou prý podobný, protože je vyrábí stejná firma. Jen Tesco jsou levnější.
Není tady
Klaris napsal(a):
Tesco plínky jsme nesehnaly-vyprodáno
..Tak jsem koupila od Helen Harper-nové modrý obal a můžu říc, že jsme velice spokojeni, stejný jako teskácký akorát je tam obrázek se žabičkou
taky jsem nesehnala ty fialky z tesca, tak jsem koupila od Heleny modrý a jsou opravdu dobrý, ale červený nebrat (igeliťáky)
Není tady
hanina napsal(a):
Holky mají vůbec někde ty Tesco plínky č. 3 (myslím, že to je od 5-9 kg)? V Hradci v Hypermarketu tuto velikost nemají - snad jedinné které nemají?????????????
Hanino, tady ve Varech jich mají haba-kuk. Byla jsem tam v neděli - nekupuju zatím. Ale schválně jsem koukla, jestli mají všechny velikosti - mají. Asi je tady míň miminek, nebo maminek co chodí na babinet?
Není tady
Evice napsal(a):
hanina napsal(a):
Hanino, tady ve Varech jich mají haba-kuk. Byla jsem tam v neděli - nekupuju zatím. Ale schválně jsem koukla, jestli mají všechny velikosti - mají. Asi je tady míň miminek, nebo maminek co chodí na babinet?
No do Varů bych ráda vyrazila na výlet-už je to dávno, co jsem tam byla na dovolené (asi 20 let) Ale že bych se tam hnala teď na rychlo kvůli plínám-to asi ne. No dneska odpoledne se stavím ještě tady v Hradci a uvidím, jestli je náhodou nedoplnili. Tady je asi hodně miminek, co potřebují plínky č. 3
Není tady
Tak Misha dneska reportovala, že v Tescu na Andělu (Praha) plínky vyprodány, vzala si poslední dvoje balení, kupuje tuším č. 4, jako my. Říkáš Klaris modrý Helen Harper? Na kolik vyjdou?
Není tady
hanina napsal(a):
Evice napsal(a):
hanina napsal(a):
No do Varů bych ráda vyrazila na výlet-už je to dávno, co jsem tam byla na dovolené (asi 20 let)
Ale že bych se tam hnala teď na rychlo kvůli plínám-to asi ne. No dneska odpoledne se stavím ještě tady v Hradci a uvidím, jestli je náhodou nedoplnili. Tady je asi hodně miminek, co potřebují plínky č. 3
Ono tady ve Varech, kromě těch plínek už nic není, leda nějakej ten mafián. 5-9 kg je asi hodně frekventovaná velikost a kojenci je mají nejdelší dobu-zpomaluje se růst? Ale ty máš taky ještě čas, ne? Třeba za ty tři měsíce, co porodíš vyleze nějaká úplně nová a úžasná značka.
Není tady
Evice napsal(a):
hanina napsal(a):
Evice napsal(a):
Hanino, tady ve Varech jich mají haba-kuk. Byla jsem tam v neděli - nekupuju zatím. Ale schválně jsem koukla, jestli mají všechny velikosti - mají. Asi je tady míň miminek, nebo maminek co chodí na babinet?No do Varů bych ráda vyrazila na výlet-už je to dávno, co jsem tam byla na dovolené (asi 20 let)
Ale že bych se tam hnala teď na rychlo kvůli plínám-to asi ne. No dneska odpoledne se stavím ještě tady v Hradci a uvidím, jestli je náhodou nedoplnili. Tady je asi hodně miminek, co potřebují plínky č. 3
Ono tady ve Varech, kromě těch plínek už nic není, leda nějakej ten mafián.
5-9 kg je asi hodně frekventovaná velikost a kojenci je mají nejdelší dobu-zpomaluje se růst? Ale ty máš taky ještě čas, ne? Třeba za ty tři měsíce, co porodíš vyleze nějaká úplně nová a úžasná značka.
Ale jo, na tuto velikost mám asi čas. Koupila jsem si 3 balíky těch č. 2 3-5 kg a ještě jsem chtěla ty větší, co když už je do vánoc budeme potřebovat-nebudu přece někde lítat. Budu asi muset opravdu počkat nebo zkusit jiné.
Mám velké břicho, tak jsem se ptala dr., jestli budu mít velké dítě. Neřekl ne Řekl, že jsme oba vysocí ................
Hm-tak mafiáni mě nezajímají-budu sedět teda radši na pr.... doma
Není tady
alexxandra napsal(a):
Tak Misha dneska reportovala, že v Tescu na Andělu (Praha) plínky vyprodány, vzala si poslední dvoje balení, kupuje tuším č. 4, jako my. Říkáš Klaris modrý Helen Harper? Na kolik vyjdou?
Já je koupila za 269kč je jich tam 62ks (9-18kg)..Ale na stránkách Helen Harper je vždy napsaný kde je akce a kolik stojej..V Globusu je na ně dokonce soutěž..
Není tady
ale jinak v Tescu na andělu jsou všechny ostatní velikosti - plné regály - jenom ty 9-18 byly poslední
Není tady