29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My taky koupili už zásobičku těch větších číslo 4.Tak musím Matouškovi cpát prsíčko,aby mi do nich brzo dorostl. Mám ale ještě balík těch malinkejch,tak to nemusím s tím přecpáváním přehánět.
Není tady
Mě zůstalo asi půl balíku 2, tak jsem si je pěkně schovala, snad se do dalšího mimi nezkazí . Co tyJituš, už snažilkujete?? Teď to asi ještě nehrozí, když kojíš co??
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:50)
Není tady
madlička napsal(a):
Dneska byl manža ve F-M v Tescu a opět tam byla velikost tesco plen 3-6 a pak až 12-25kg. Tady u nás je asi nějaký nedostatek........
No tak to jedeme rovnou do Havířova, díky za info Madli
Není tady
Mě se právě zdá, že začínají Aduš být těsný ty 4-9 , nevim jestli nekoupit ty větší a zkusit je??
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Kolik váží aduš??
Kamči teď nevím, jdeme až koncem měsíce na 8měsíční..Když jsem jí začla dávat ty 4-9 tak taky ještě neměla 4kg a v poho, tam od těch byla taky hodně otlačená ..Asi tloustne
..Teď se nějak vytahuje, tak nevim teda po kom
..
i
Není tady
No já ti mám takový pocit, že ty pleny jsou akorát tak jedno kilo před max. doporučením. Když jsem jí dávala 3-6 , tak v 5kg, už je měla malé, odlepovaly se mi když se nafoukla a teď má zase vlasntě ješně né ani 8kg a je to to samé. Jinak ji docela sedí, ale když se nafoukne, tak se jí rozdělají. Takže určo půjdu do větších. Mám doma jeden balík pampersek, zítra ho prubnu, nepřipadá mi mezi něma nějakýý velký rozdíl, a pak koupím ty větší. Když jí nebudou dobré, však se neztratí což
Není tady
Já si taky myslím, že už to bude mít OK, uvidíme
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Mě zůstalo asi půl balíku 2, tak jsem si je pěkně schovala, snad se do dalšího mimi nezkazí
. Co tyJituš, už snažilkujete?? Teď to asi ještě nehrozí, když kojíš co??
Já bych to nenazvala snažilkování.Prostě jedem jednou naostro a pak zas ne a když to bude,tak to bude.Někde jsem tu psala,že bych raději počkala,ale co když to pak nepůjde?????Na Matouška jsme čekali skoro 10 let a to bych šla rovnou z mateřský do důchodu
Není tady
Ahoj holky, koukám, že většinou jsou tu už maminy. Tak jsem si jako čekatelka taky nakoupila, koupila jsem 3 balíky těch plínek č. 2, ty větší v Hradci Králové taky neměli-prostě prázdnej regál. Holky teď fakt nevím, ale nejsou ty č. 2 od 3-5 kg a č.3 od 5-9 kg? Já myslím, že ty č.3 jsou určitě od 5 kg-to mě hrozně zmátlo, tak jsem těch č.2 koupila jen 3 balíky. Když se mě narodí mimčo skoro 4 kg třeba, tak by se už za chvíli mohli dávat ty od 5 kg ne?
A ještě jsem se vás chtěla zeptat-vy víte totiž vše. Mají v akci k tomu i ty mokré ubrousky-jsou dobré nebo ne. 2 balíčky jsem si teda vzala-i kdybych to měla mít pro sebe, ale nevím, jestli jsou dobré i pro mimčo. A jestli je nekupujete, tak jaké kupujete. Jo a taky jsem se jen tak koukla na ce Pampers plín a málem mě kleplo. Bylo jich tam sice o něco víc-myslím 95 v té malé velikosti a stálo to asi 460 Kč? Jsou opravdu tak super, když jsou tak drahé? Uplně jsem byla v šoku a nechápala jsem. To je otázek co? No jo, když já jsem fakt ještě takový maminkovský telátko
Upravil(a) hanina (3. 8. 2006 6:30)
Není tady
Ahoj, tak jsem včera nakoupila v Tescu těch plín jako pro dvojčata (beztak si každej myslí, že je čekám, tak co ) Díky moc moc za tip, už se těším až budu fazolku obalovat a přebalovat.
Není tady
hanina napsal(a):
Ahoj holky, koukám, že většinou jsou tu už maminy. Tak jsem si jako čekatelka taky nakoupila, koupila jsem 3 balíky těch plínek č. 2, ty větší v Hradci Králové taky neměli-prostě prázdnej regál. Holky teď fakt nevím, ale nejsou ty č. 2 od 3-5 kg a č.3 od 5-9 kg? Já myslím, že ty č.3 jsou určitě od 5 kg-to mě hrozně zmátlo, tak jsem těch č.2 koupila jen 3 balíky. Když se mě narodí mimčo skoro 4 kg třeba, tak by se už za chvíli mohli dávat ty od 5 kg ne?
A ještě jsem se vás chtěla zeptat-vy víte totiž vše. Mají v akci k tomu i ty mokré ubrousky-jsou dobré nebo ne. 2 balíčky jsem si teda vzala-i kdybych to měla mít pro sebe, ale nevím, jestli jsou dobré i pro mimčo. A jestli je nekupujete, tak jaké kupujete. Jo a taky jsem se jen tak koukla na ce Pampers plín a málem mě kleplo. Bylo jich tam sice o něco víc-myslím 95 v té malé velikosti a stálo to asi 460 Kč? Jsou opravdu tak super, když jsou tak drahé? Uplně jsem byla v šoku a nechápala jsem. To je otázek co? No jo, když já jsem fakt ještě takový maminkovský telátko![]()
Já jsem Aduš ty větší 4-9 začla dávat asi kolem druhého měsíce a to neměla ještě 4kg a byly ji v pohodě..Zjistila jsem že taky každá plína je jiná, např Huggies byly o něco menší ty jsem používala od narození 3-6kg..Záleží asi taky na mimču jak bude veliký a jaký bude mít faldíky ..Nakoupila jsem si spíš větší plíny a ty jsem využila všechny.. Ty ubrousky z Teska jsem nezkoušela tak nevimjaký jsou..Já kupovala Huggies, Helen Harper-zelený jsou lepší a v Intersparu ty jejich, měla jsem asi 20balíčků a všechny byly rychle pryč..Nejvíc kupuju ty co mají v akci..Teď jsem na zkoušku koupila v DM ty jejich Babylove a nejsou špatný a je jich tam 80ks..Pampersky jsem měla jen jeden balík a byla jsem ráda že jsme ho hned zdělali, malá je pročůrala a každý ráno měla mokrý záda..
..Řekla bych že tam se platí vyloženě za reklamu a na Teskácký fialky prostě nemají..
Upravil(a) Klaris (3. 8. 2006 7:57)
Není tady
Klaris napsal(a):
hanina napsal(a):
A ještě jsem se vás chtěla zeptat-vy víte totiž vše. Mají v akci k tomu i ty mokré ubrousky-jsou dobré nebo ne. 2 balíčky jsem si teda vzala-i kdybych to měla mít pro sebe, ale nevím, jestli jsou dobré i pro mimčo. A jestli je nekupujete, tak jaké kupujete. Jo a taky jsem se jen tak koukla na ce Pampers plín a málem mě kleplo. Bylo jich tam sice o něco víc-myslím 95 v té malé velikosti a stálo to asi 460 Kč? Jsou opravdu tak super, když jsou tak drahé? Uplně jsem byla v šoku a nechápala jsem. To je otázek co? No jo, když já jsem fakt ještě takový maminkovský telátko![]()
Já jsem Aduš ty větší 4-9 začla dávat asi kolem druhého měsíce a to neměla ještě 4kg a byly ji v pohodě..Zjistila jsem že taky každá plína je jiná, např Huggies byly o něco menší ty jsem používala od narození 3-6kg..Záleží asi taky na mimču jak bude veliký a jaký bude mít faldíky
..Nakoupila jsem si spíš větší plíny a ty jsem využila všechny.. Ty ubrousky z Teska jsem nezkoušela tak nevimjaký jsou..Já kupovala Huggies, Helen Harper-zelený jsou lepší a v Intersparu ty jejich, měla jsem asi 20balíčků a všechny byly rychle pryč..Nejvíc kupuju ty co mají v akci..Teď jsem na zkoušku koupila v DM ty jejich Babylove a nejsou špatný a je jich tam 80ks..Pampersky jsem měla jen jeden balík a byla jsem ráda že jsme ho hned zdělali, malá je pročůrala a každý ráno měla mokrý záda..
..Řekla bych že tam se platí vyloženě za reklamu a na Teskácký fialky prostě nemají..
Taky nejsem nadšená z pampers - Neluš má po nich studenou zadnici Dostaly jsme jako dárek a budu ráda, až je doděláme.
Není tady
Za chvili jdeme na výlet do tesca, tak doufám, že jste nám tam jeden balík fialek nechaly, maminky...
Není tady
Spunte, díky za radu. Tak já vyšlu manžela raději už pro ty větší. Když to tady čtu, tak už bych klidně na našeho Adámka mohla použít ty 4-9 kg, jelikož už máme 4,25 kg. Já teď používám oranžové pampersky a nejsou až tak hrozný, ale je fakt, že nemají vzadu gumičku a občas se Adámek pročůrá na boku, ale není to tak často. Doděláme balík a hurá na Vámi vychválené fialové TESCO plínky ) Díky holky za tip.
Není tady
Děkuju vám holky za vaše názory. Ta cena těch Pampersek-to je fakt neskutečný-na tom bysme prodělali kalhoty.
Panebože, to se těch vlhčených ubrousků tolik spotřebuje? Nemám si radši koupít žínku a škopíček?
Není tady
hanina napsal(a):
Děkuju vám holky za vaše názory. Ta cena těch Pampersek-to je fakt neskutečný-na tom bysme prodělali kalhoty.
Panebože, to se těch vlhčených ubrousků tolik spotřebuje? Nemám si radši koupít žínku a škopíček?
Je pravda, že s nima nešetřim
, ten škopek by se taky hodil
, já když je hodně zašvihlá tak jí dám pod sprchu
Není tady
Já těch ubrousků moc nespotřebuji.. Když je toho hodně v plínce, tak použiji žínku a vodu. Tak jsem se vrátila z tesca Zličína a zrovna naší velikost neměly. Potřebujeme od těch 5-9kg a měly tam pouze 3-5kg, a pak od 10-ti kil... Že se nezásobej pořádně, člověk pak lítá jako hadr na koštěti
Není tady
PetaZ napsal(a):
Já těch ubrousků moc nespotřebuji.. Když je toho hodně v plínce, tak použiji žínku a vodu. Tak jsem se vrátila z tesca Zličína a zrovna naší velikost neměly. Potřebujeme od těch 5-9kg a měly tam pouze 3-5kg, a pak od 10-ti kil... Že se nezásobej pořádně, člověk pak lítá jako hadr na koštěti
Jestli je PetoZ vůbec budou mít v Hradci Králové je taky nemají - normálně prázdný regál. To je Tesco no. Ještě loni jsme s nima obchodovali taky.
Není tady
mně se to stalo už při minulé akci, že nebyly, teď snad budu mít větší štěstí, chystám se tam zítra. Jinak Pampersky máme teď věčně prokaděný až na záda, ach jo.
Jak dáváte ty gumičky u plínek mezi nožkama. Vytočit jakoby ven nebo nechat tak jak to je? Rozumíte mé otázce?
Není tady
Holky ty Tescomacke plinky 3-5kg jsou mensi nez Papmersky2 tj. 3-6kg?
Není tady
Babu napsal(a):
Holky ty Tescomacke plinky 3-5kg jsou mensi nez Papmersky2 tj. 3-6kg?
Já bych řekla, že jo, protože jsme z nich vyrostli dřív než z těch Pampersek.
Není tady
Hanino, ty pampersky se dají v akci koupit za 350 kč ( a to Jumbo balení), za 450 je lidi fakt moc nekupujou.
Každému sedí plenky různě, já si nemohla vynachválit huggies super-flex, ale donedavna byly dražší než pampers, ale na noc se vyplatily.
Nám pampersky seděly dobře,ale Jíta byla a je drobínek. Ale pro ty teskácké taky vyšlu manžílka. Za ty peníze jsou opravdu dobré.
K ubrouskům, vyzkoušela jsem jich hodně, ale ze začátku, dokud dítko kaká míchaný vajíčka tak jsou lepší dražší, jako jsou huggies, nivea, pampers. Jsou totiž o dost pevnější, hustější, takže toho víc utřeš, když koupíš ty levnější, potřebuješ jich na utření po hovínku víc, některýma to dokonce dost rychle prosakuje. Když už mají pevnější hovínka ( většinou po začátku příkrmů - mrkvičky atd.) stačí v pohodě ty obyčejnější. Nebo můžeš kombinovat drahé po kakání, levnější po čůrání...... A hlavně ty dražší dělají i senzitiv, tolik nevoní a jsou šetrnější. Tento týden mají zdrovna v akci ubrousky od Huggies 3 balíčky po 108 ks za 200 Kč v Tetě drogerii.
Ivagrun, já to u nožiček vyndavala, že ten kraj měla jak kraječku.... jestli jsi myslela tohle
Není tady