29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky maminy dnes začali na akci v Tescu ty suprový fialový plínky.Jsou opět za 199,- tak mi už letíme nějaký balení koupit.Vyražte taky.
Není tady
Taky se na to chystám. Budou to moje první plínky. Vůbec nevím, kolik toho novorozeně spotřebuje. Tuším, že ty malé jsou od 3-6 kg. Chci si udělat zásobu, abych pak po měsíce nemusela zase někde lítat, kór v zimě. Kolik jich je vůbec v jednom balíku?
Upravil(a) hanina (2. 8. 2006 8:09)
Není tady
hanina napsal(a):
Taky se na to chystám. Budou to moje první plínky. Vůbec nevím, kolik toho novorozeně spotřebuje. Tuším, že ty malé jsou od 3-6 kg. Chci si udělat zásobu, abych pak po měsící nemusela zase někde lítat, kór v zimě. Kolik jich je vůbec v jednom balíku?
Myslím, že pro ty nejmenší něco kolem 80ks, nevím přesně mi jsme už váhově na 5-9kg tam jich je 68ks.No dobrých pět balíků asi potáhnu, spíš autíčko.
Není tady
To je super,těch prvních je 80ks a já měla 5balíků.Pak ty další jsou 5-9kg a ty máme ještě pořád a už 6balík.Takže se zásoba určitě hodí a na ty fialky nedám dopustit.
Není tady
jituš napsal(a):
To je super,těch prvních je 80ks a já měla 5balíků.Pak ty další jsou 5-9kg a ty máme ještě pořád a už 6balík.Takže se zásoba určitě hodí a na ty fialky nedám dopustit.
A kolik vážila Jituška, když se narodila? Já měla tenkrát 3,10 kg ale manžel měl 4,5 Kg, tak teď vůbec nevím, abych těch mrňavejch neměla zbytečně moc a pak je nemusela nosit sama Zásobu teda rozhodně nějakou chci
Není tady
Já těch mrňavých plenek měla asi 6 balíků, ony se plínky z kraje mění poměrně dost často, TAky jsem se bála že mi zbydou a krásně se zďáli.
Počítejte i s tím, že mimísek ztratí nějaký gram po porodu než se rozkojíte.My spadli z 3200g na 3080g.
Není tady
Jackie napsal(a):
Já těch mrňavých plenek měla asi 6 balíků, ony se plínky z kraje mění poměrně dost často, TAky jsem se bála že mi zbydou a krásně se zďáli.
Počítejte i s tím, že mimísek ztratí nějaký gram po porodu než se rozkojíte.My spadli z 3200g na 3080g.
Hlavně, aby se prcek nenarodil 5 kg-to bych těch 6 balíků asi nezdělala No dneska něco koupím a než skončí akce, tak případně dokoupím. Přemýšlím, jestli nekoupím aspoň nějaký balik i těch o trochu větších, ale asi to je blbost takle dopředu.
Není tady
My po dvou měsících nasazovali č. 3. Dupka rostla rychle:-))
Není tady
hanina napsal(a):
jituš napsal(a):
A kolik vážila Jituška, když se narodila? Já měla tenkrát 3,10 kg ale manžel měl 4,5 Kg, tak teď vůbec nevím, abych těch mrňavejch neměla zbytečně moc a pak je nemusela nosit sama
Zásobu teda rozhodně nějakou chci
Jituška měla 3,5kg,takže míň než Matoušek. ten měl 4,060.A ty malinký jsem něměla vůbec,jen ty 3-6kg.
Není tady
Myslím,že zrovna Tesco má ty akce poměrně často,tak se dají kdykoli dokoupit.Co to sleduju,tak určitě jednou měsíčně to stáhnou na 199.
Není tady
jituš napsal(a):
hanina napsal(a):
jituš napsal(a):
A kolik vážila Jituška, když se narodila? Já měla tenkrát 3,10 kg ale manžel měl 4,5 Kg, tak teď vůbec nevím, abych těch mrňavejch neměla zbytečně moc a pak je nemusela nosit sama
Zásobu teda rozhodně nějakou chci
Jituška měla 3,5kg,takže míň než Matoušek. ten měl 4,060.A ty malinký jsem něměla vůbec,jen ty 3-6kg.
To já nemyslela uplně ty malinkaté. Počítám s tím, že koupím ty 3-6 kg.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Hani taky budu kupovat ty 3 až 6 kil, vždy´t kdyby to byl fakt prďousek, vždycky můžu poslat manžela pro menší, né?
To máš Jíťo pravdu, radši ty větší, které určitě použijeme než ty mrňavounké, které by třeba jel leželi ve skříni. Ani nevím, jestli se plíny berou do porodnice. Ale asi ne-to je blbost. A nebo to je podle porodnice-každá má jiné zvyky
Není tady
Já chci rodit v Jičíně a teď jsem našla na jejich stránkách, že oblečení pro děti, pleny a kosmetika jsou tu zdarma-tak aspoň že to.
Upravil(a) hanina (2. 8. 2006 12:35)
Není tady
jitko určitě se zeptej, v některé porodnici plíny dávají, v některé ne a v některé jen určitý počet na den nebo pobyt
Není tady
Holky, co myslíte, my už vážíme 4,25 a máme ještě 1 balík 80 ks 3-6 kilo. Bude se nám ještě hodit 1 balík tesco plín 3-6 kilo??? Nebo mám raději koupit 4-9 kg??? Do kolika kil vám vydržely ty plínky 3-6 kg. Náš Adámek je spíše dlouhý a nožičky má docela štíhlé. Díky za tip.
Není tady
Pepulko, nám se osvědčilo přejít na větší plenky hned když se velikostně do nich dostala. Osobně bych další 3-6 kg nekupovala. Dodělala bych balík a přešla na větší. Ale také dost záleží na bříšku, jestli máš pásky hodně u sebe je ještě čas na větší.
Není tady
Já měla 8 balíků těch č. 2. Ty jsme používali do 4měsíce. Teď používáme ještě pořád č. 3., tj. 5-9kg, ale používám poslední balík z předporodní zásoby, tak se taky chystám do Tesca.
Holky nevíte, jestli i u těchto je číslování stejné?? Jaká váhová kategorie je č. 4 7- 18kg?
Není tady
hanina napsal(a):
Já chci rodit v Jičíně a teď jsem našla na jejich stránkách, že oblečení pro děti, pleny a kosmetika jsou tu zdarma-tak aspoň že to.
s těma plínkama bacha,dostává se jen ňáký malý balení, takže já si tam nechám stejně donýst až teda uvidím jak bude mimčo velký. Kámoška rodila minulou středu, tak mám čerstvé informace.
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Já měla 8 balíků těch č. 2. Ty jsme používali do 4měsíce. Teď používáme ještě pořád č. 3., tj. 5-9kg, ale používám poslední balík z předporodní zásoby, tak se taky chystám do Tesca.
Holky nevíte, jestli i u těchto je číslování stejné?? Jaká váhová kategorie je č. 4 7- 18kg?
Číslo 2 je Mini 3-5kg.Číslo 3 je Midi 4-9.Číslo 4 je Maxi 9-18.Číslo 4+ je Maxi plus 10-20kg a ještě 5 Junior 12-25kg.
Není tady
Takže mají všechny firmy číslování cca stejné. No našla jsem doma jeden balík 7-18kg pampersky, tak zkusím, jestli ji budou. Ale jak jsem tak na ně koukala, není tam nějak extra rozdíl, tak určo koupíme větší
Není tady