6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje matka mi konečně povolila křečka , ale já bych chtěla dva křečky .Problém je , e já chci dva křečky (kluka a holku),ale nevim jak mám poznat jejich pohlaví , kdy jsou tak mrńavý.A chovatelka mi nijak neporadila a doufám e vy mi poradite.
Není tady
Gabco a co zkusit nějakou kníku tam to určitě bude popsané. Nebo s ním dojít do zverimexu jestli by to poznali oni. Ale určitě ti někdo poradí jak je rozpoznat.
Není tady
v knike to je. ja som to chovala, u si to ale nepamätám.je to tam pekne nakreslené, jedno z pohlavi na dva dierky ďalej od seba, to druhe to má bliie. to ti je asi naprd, čo?
Není tady
Taky mam tyhle dva křečky a poznala jsem kdo je kdo, a kdy se jim narodili mladý.
Není tady
to aj ja. mali to by dvaja chlapci a zrazu 5 mladých
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
to aj ja. mali to by dvaja chlapci a zrazu 5 mladých
Já zas měla mít dvě holky a est mladých, z toho pět přeilo....Teď u jsou oba křečci odděleně a k sobě je nepustím...
Není tady
Taky se vás křečci bojí - myslím konkrétně tenhle druh - dřív jsme měli dungaráky a ty byly v pohodě. S těma jsme si i hráli. Ale křečíci roborovského se mě bojí, utíkají přede mnou. Pokud u je chytnu, tak je musím trochu přimáčknout, aby nezdrhli...
Není tady
Tak samečka od samičky pozna podle toho, e samečkova zadní část vybíhá do pičky. To znamená, e vzdálenost mezi řitním otvorem a pohlavními orgány je větí, ne u samičky.
Není tady
Agape napsal(a):
Tak samečka od samičky pozna podle toho, e samečkova zadní část vybíhá do pičky. To znamená, e vzdálenost mezi řitním otvorem a pohlavními orgány je větí, ne u samičky.
Ono se to lehko řekne, já jsem to viděla i na obrázku, ale jinak to poznat moc nelo, navíc se mi křečci pořád vrtěli...
Není tady
Ja jsem se o to pokouela i podle knířky rozpoznat to pohlavy , ale kdy jsem se na ty křečky divala jakeho jeho jsou pohlavy tak sem je vubec nepoznala.I moje kamaradka , ktera vdy pozná jejich pohlavý říkala , e kdy jsou takto malý tak se to nepozná.
Není tady
Mám doma křečka robovkého chci se zeptat jestli si k němu můu pořídit dungaráka mám samečka tak jestli by se snesl s dalím děkuji za rady
Není tady
Radila bych ti koupit rasu stejného křečka a i tak to je riskantní. Dungaráka rozhodně nekupuj, jestli nechce aby po jednom z nich bylo. Nejlepí bys udělala kdyby jsi je tenkrát koupila najednou z njednoho vrhu.
Není tady