29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje matka mi konečně povolila křečka , ale já bych chtěla dva křečky .Problém je , že já chci dva křečky (kluka a holku),ale nevim jak mám poznat jejich pohlaví , když jsou tak mrńavý.A chovatelka mi nijak neporadila a doufám že vy mi poradite.
Není tady
Gabco a co zkusit nějakou knížku tam to určitě bude popsané. Nebo s ním dojít do zverimexu jestli by to poznali oni. Ale určitě ti někdo poradí jak je rozpoznat.
Není tady
v knižke to je. ja som to chovala, už si to ale nepamätám.je to tam pekne nakreslené, jedno z pohlavi na dva dierky ďalej od seba, to druhe to má bližšie. to ti je asi naprd, čo?
Není tady
Taky mam tyhle dva křečky a poznala jsem kdo je kdo, až když se jim narodili mladý.
Není tady
to aj ja. mali to byť dvaja chlapci a zrazu 5 mladých
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
to aj ja. mali to byť dvaja chlapci a zrazu 5 mladých
Já zas měla mít dvě holky a šest mladých, z toho pět přežilo....Teď už jsou oba křečci odděleně a k sobě je nepustím...
Není tady
Taky se vás křečci bojí - myslím konkrétně tenhle druh - dřív jsme měli džungaráky a ty byly v pohodě. S těma jsme si i hráli. Ale křečíci roborovského se mě bojí, utíkají přede mnou. Pokud už je chytnu, tak je musím trochu přimáčknout, aby nezdrhli...
Není tady
Tak samečka od samičky poznaš podle toho, že samečkova zadní část vybíhá do špičky. To znamená, že vzdálenost mezi řitním otvorem a pohlavními orgány je větší, než u samičky.
Není tady
Agape napsal(a):
Tak samečka od samičky poznaš podle toho, že samečkova zadní část vybíhá do špičky. To znamená, že vzdálenost mezi řitním otvorem a pohlavními orgány je větší, než u samičky.
Ono se to lehko řekne, já jsem to viděla i na obrázku, ale jinak to poznat moc nešlo, navíc se mi křečci pořád vrtěli...
Není tady
Ja jsem se o to pokoušela i podle knířky rozpoznat to pohlavy , ale když jsem se na ty křečky divala jakeho jeho jsou pohlavy tak sem je vubec nepoznala.I moje kamaradka , ktera vždy pozná jejich pohlavý říkala , že když jsou takto malý tak se to nepozná.
Není tady
Mám doma křečka robovkého chci se zeptat jestli si k němu můžu pořídit džungaráka mám samečka tak jestli by se snesl s dalším děkuji za rady
Není tady
Radila bych ti koupit rasu stejného křečka a i tak to je riskantní. Džungaráka rozhodně nekupuj, jestli nechceš aby po jednom z nich bylo. Nejlepší bys udělala kdyby jsi je tenkrát koupila najednou z njednoho vrhu.
Není tady