Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 8. 2006 14:57

Jit
♥------

Minisiston

Ahoj. Již delší dobu nepoužívám Minisiston jako antikoncepci. Chtěla jsem se ale zeptat, jak tyto tabletky použít jako první pomoc po nechráněném pohlavním styku? Máte někdo zkušenosti? A jaké jsou po tom komplikace? Děkuji moc za odpovědi.

Není tady

#2 3. 8. 2006 12:20

alique
♥♥♥----
Místo: Liberecký kraj
Web

Re: Minisiston

Ahojky,já jsem minisiston brala několik let,ale určitě bych ho nepoužívala jednorázově jako "první pomoc". Zeptej se svého gyn.dr, nebo se informuj v lékárně,ale o tabletky,které máš zájem půjdou asi jen s předpisem. Na minisiston bych nesázela.

http://lilypie.com/pic/2010/01/09/59wN.jpghttp://lb2f.lilypie.com/YNU7p1.png
http://lbdf.lilypie.com/XeOPp1.png

Není tady

#3 4. 8. 2006 11:24

Lehena
♥♥-----

Ahoj,taky jsem minisiston brala několik let a rozhodně ho takhto nepoužívej, stejně by ti to nepomohlo. Zajdi si na gyndu a tam ti dá recept na Postinor - můžeš ho užít do 72 hod po nechráněném styku, stojí kolem 200 Kč.

Není tady

#4 6. 8. 2006 10:22

Jit
♥------

Děkuji za rady holky. Jen si teď nejsem jistá jestli už není pozdě.  Ten Minisiston mi byl doporučen gynekologem. Měla jsem vzít 4 tablety náráz jeden den a 4 tablety druhý den. Snad to bude účinkovat. Ptala jsem se na ten Postinor, ale bylo mi řečeno, že už je na něj pozdě, že se musí vzít do dvou hodin po.

Není tady

#5 6. 8. 2006 12:04

bubina
♥------

postinor sa ma vziat do 72 hodin od nechraneneho pohlavneho styku (no cim skor, tym lepsie). to odkaz tym, ktori su mienky, ze ucinkuje len do 2 hodin.

Take chances and never have regrets.

Není tady

#6 6. 8. 2006 13:04

Me
♥♥♥♥♥♥-

Jit napsal(a):

Děkuji za rady holky. Jen si teď nejsem jistá jestli už není pozdě.  Ten Minisiston mi byl doporučen gynekologem. Měla jsem vzít 4 tablety náráz jeden den a 4 tablety druhý den. Snad to bude účinkovat. Ptala jsem se na ten Postinor, ale bylo mi řečeno, že už je na něj pozdě, že se musí vzít do dvou hodin po.

někde jsem četla, že takhle se to dá dělat také/nejen s Minisistonem,i s jinou HA/, osobní zkušenost s tím ale nemám..snad to dobře dopadne..držím palce

Není tady

#7 1. 9. 2007 19:07

K-I-K-I
♥------

Dobrý den,

mám dotaz ohledně minisistonu, beru ho 3. měsícem. Jde o to, že nevím zda jsem dodržela tu 7 denní pauzu - nevím přesně, kterým dnem mi došlo plato, takže teď nevím zda jsem začla brát další o den dříve nebo ve správný den. Je v tom problém? Jako v tom, že jsem začla brát další (asi) o den dříve než jsem měla?

Děuji za odpověď

Není tady

#8 1. 9. 2007 20:11

barunka01
♥♥♥----

den driv nema vliv. den pozdeji uz jo :-)

Není tady

#9 2. 9. 2007 10:18

K-I-K-I
♥------

díky :-)

Není tady

#10 2. 9. 2007 11:30

host5522
Host

Tělu je uplně jedno, jestli tu určitou dávku hormonů po nechráněném sexu dostane z postinoru nebo z jiné antikoncepce. toto jsem zkoušela na doporučení svého doktora s cilestem i mercilonem. mercilon jsem si vzala 4 prášky hned po a 4 po 12 hodinách. u cilestu myslím stačí 3 (jeden prášek obsahuje víc hormonů - ale cilest jsem brala už dávno, takže si to přesně nepamatuju)

#11 7. 9. 2007 20:57

tweety
♥♥♥♥---

Misto postinoru lze pouzit 4+po 12hod 4tabletky ministonu nebo microgynonu, obsahuji stejny hormon jako postinor, ale byva po tom 4+4  dost spatne. Sama jsem ale nezkousela, i kdyz tuhle HA beru.

Není tady

#12 27. 11. 2007 7:55

MIŠIČKA
♥------

Mám zřejmě dost hloupí dotaz.Minisiston beru druhý měsíc-je to má první antikoncepce.První prášek jsem začala brát v první den menstruace.myslím,že vše bylo v pořádku a po dobrání 21 prášků jsem NEUDĚLALA tu 7-denní pauzu a beru je dál-z druhého plata..Teď mám ale divný tlak v prsou a nafouklé břicho...První měsíc jsem tyto problémy neměla...Není pravděpodobné,že jsem těhotná,že ne???sad

Není tady

#13 27. 11. 2007 8:39

tweety
♥♥♥♥---

To mas z toho, ze jsi neudelala pauzu...prvni tri mesice by se delat mela, at se telo s novou HA vyporada a pak teprv muzes jet bez pauzy. Udelej ted pauzu, kdykoliv, chranena budes, prootze v sobe tech 21 půrasku mas, zbytek plata si nech na prodluzovani a zacni pak s novym.

Upravil(a) tweety (27. 11. 2007 8:40)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí