Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 8. 2006 14:42

Blanka LBC
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Liberec
Web

JAK NA POTNIČKY NA KRČKU :o((

Nějak se nám udělaly potníčky na krku a je to pěkně blbý místo!!! Máte někdo tip jak to v těhle místech ošetřovat a čím ? Děkuju za radu všem tummenupp

Není tady

#2 1. 8. 2006 14:48

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Re: JAK NA POTNIČKY NA KRČKU :o((

Jarishův roztok, ten zabírá velmi dobře. Nám zabral jak v novrozeneckém věku, tak teĎ smile

Není tady

#3 1. 8. 2006 15:09

Blanka LBC
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Liberec
Web

Kamčitka napsal(a):

Jarishův roztok, ten zabírá velmi dobře. Nám zabral jak v novrozeneckém věku, tak teĎ smile

Diky mám ho doma tummenupp jen jsem nevěděla jestli ho mužu použít u týdeního miminka gloria

Není tady

#4 1. 8. 2006 15:13

Klaris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice - Polabiny

Taky jsme ho používali od malinka a Aduš hodně pomohl godlike

Není tady

#5 1. 8. 2006 15:18

Jajina
♥♥♥----
Místo: Brno

Blani, nám pomohlo umývání borovou vodou nebo černým čajem a zasypávání framykoinovým zásypem, ale ten byl na předpis. Teď to udržuji potíráním Bpanthenem 2x denně tummenupp včetně xichtíku, protože ten jsme měli samej pupan pupanovič  usch  A máme úplnej klid a xichtík jak přejetej žehličkou big_smile
Zato teď bojujeme s opruzeninkama. Jsou docela ošklivý. Ale kdyby se nám udělaly pod pytloušem nebo u řiťáka, to ještě pochopím, ale máme je na obou bocích v místech pod plinkama kde se ale vůbec nedostává kůže do stykú s čůránkama nebo hovňouskama (když už, tak Danek většinou občůrá obloukem mě nebo čerstvě převlečený bodyno  dumbom ) . Au, au. Doktorka nám dala mastičku, ale zatím nioc moc. Neznáte někdo nějakou zaručenou babskou klevetu? godlike

Není tady

#6 1. 8. 2006 15:23

Klaris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice - Polabiny

Na hnusný opruzeniny je dobrej IMAZOL tummenupp, ten teď dávám Aduš když se spotí a je hodně zapařená, rychle to vysušuje a hojí se to hned wink

Není tady

#7 1. 8. 2006 15:36

Jajina
♥♥♥----

Děkuju Klaris, hned zítra letím koupit do lékárny. smile Má je fakt obludně ošklivý mad

Není tady

#8 1. 8. 2006 17:40

ivagrun
♥♥♥----

jáji, to vypadá, že mu nevyhovují plínky, zkus změnit značku. Jinak Imazol pomáhá, na noc dávám hodně a ráno je to hned lepší.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10600;126/st/20060507/n/Honzik/dt/6/k/6d72/age.png

Není tady

#9 1. 8. 2006 20:37

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Ahojky,nám na opravdu ošklivý opruzeniny pomáhal PEVARYL, ale myslím,že je na předpis. Zkus se zeptat. Dcera se mi jako mimčo oprudila až do krve,cokliv jsme zkusili, bylo to pak ještě horší. Super zabral právě až ten Pevaryl. Možná v těch místech,jak píšeš pokožka nevětrá, a ta vedra tomu jistě přispěla. Tak držím palce,ať máte brzy po problému a prcek nemá trápení  tummenupp   
Taky jak se tu píše to může být reakce na plenky. Jinak v těch místech se mi dcera do 2,5 roku velmi často osypávala a byla to alergie a pomáhala na to ICTAMO mastička, pěkně smrdí, ale fakt pomáhá.

Upravil(a) misulinka21 (1. 8. 2006 20:39)

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#10 1. 8. 2006 21:18

Jajina
♥♥♥----

Ivčo, taky mě to už napadlo, jenže máme nakoupeno několik balení do zásoby. Tak nevím. Je mi z finančního hlediska samozřejmě líto pleny vyhodit. Zkusím nejdřív ty mastičky. Pokud zaberou, pak hned jak dojdou zásoby plen zkusím jinou značku. Pokud by se ale opruzeninky nechtěly léčit, pak zásoby nezásoby, pleny poletí obloukem.
Mišulinko, snad to alergie nebude. No uvidíme. Je mi prďouška líto. Musí to bolet jak čert. Člověk fakt podctivě maže zaďourek aby prcek neměl bolístky a ono se to nakonece stejně ukáže někde úplně jindy. Jachjo.

Není tady

#11 1. 8. 2006 23:05

viktorie
♥♥♥----

Holky, cerveny krcek nas trapi taky. Bohuzel je moje mala pekne baculata a krcek nevetra. Ach jo......lmam doma par masticek, mazu, ale i tak je to cervene. Spis me trapi, jak to vetrat. Co vam nejvic pomohlo? v.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10501;116/st/20060420/n/Emma/k/b54b/age.png

Není tady

#12 1. 8. 2006 23:44

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

já používám jako olejíček po koupání od firmy Hadek - masážní baby olej a Adam nepoznal, co to je, být opruzený. Ani se nijak neloupal, akorát teď má takový ten novorozenecký loupající se ekzém na hlavičce. Paní doktorka nás několikrát pochválila, že má krásnou kůži.
www.ckhi.cz

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#13 2. 8. 2006 18:02

Lei
♥♥♥♥♥--

Jo, tak s tim vubec nemam zkusenosti. Urcite to muze byt kosmetikou, ja pouzivam take jen prirodni veci a jeste jsme nemeli ani pupinek, natoz opruzeni. A taky by to mohlo byt plinkama, ty taky pouzivame jen prirodni. Mozna mu vadi, ze normalni plinky jsou belene chlorem, to na pokozku taky neni zrovna nejlepsi.
No, snad vam pomuze nejaky tan kremik, jak holky pisou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí